icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cathushka
29. máj 2010

jojci u nas to uz tiez vsetci vedia. zo zaciatku mi bolo strasne zle lebo som vysadila kavu okamzite ako som to zistila a z toho mi rapidne klesol tlak, navyse muz siel na sluzobku a vyzeralo to ze bez pomoci maleho nezvladnem.
ja sa prave preto bojim, ze to vlastne vsetci vedia.
tak to ma mrzi, predpokladam ze teda si bohuzial prisla o babatko v piatom mesiaci tehotenstva.

ja som dnes od piatej hore, vdaka malemu. herec jeden v tyzdni spi do siestej a v sobotu do piatej. a dnes to bolo pre mna nesmierne tazke, fakt sa mi nechcelo vstavat. ale muz spal tak tvrdo, ze nehrozilo nenapadne ho zobudit.

co dnes varite?

jojci29
29. máj 2010

Dnes neviem ci budem nieco varit.Vcera nam robili obklad za kuchynskou linkou,tak nas caka upratovanie,malovanie a musime dat naspat kuchynu.Zatial len provizorne staru.Nova pride za 2 tyzdne.Tak asi vybehneme sa niekam najest.
Veru neviem ako by som sa postarala o male dieta ked ledva zijem momentalne.Som pernamentne unavena.

mariadaniela
29. máj 2010

dobre rano, ja dnes zavaram jahodovy lekvar a robim jahodovy sirupcek, to mi lubime aj ako polevu na palacinky. Mne vcera svokra navarila zemiakovy privarok aj fasirky, tak dnes nevarim nic... 😀

jojci29
29. máj 2010

mnam jahodovy sirup.Uz su jahody zrele?Myslim take na zahradke?
Mas dobru svokru 😉 Na zemiakovy privarok som mala chut pred 3 dnami.Nestacilo som sa realizovat,potom sa nedalo a teraz ma chut uz presla. 😀

majamat
29. máj 2010

ahojte, ja mam roboty uz od rana. dnes cakame navstevu. upratujem, periem, robime pizza koliecka - su fantasticke. je to listkove cesto rozvalkane, potrete vajickom, na to platky sunky a tvrdeho syra. urobit z toho roladu, pokrajat na koliecka a ulozit na plech. na to natlacit taveny syr v crievku a posypat pizza korenim. pecie sa to asi 20 min na 200 stupnov. velmi jednoduchy recept, aj ked priprava trva dlho. je to vyborne.

sova33
29. máj 2010

@majamat Tak to jsme na tom stejně, budu dělat něco podobného, jenom jednodušší, takže i rychlejší 😀 Taky mám práce nad hlavu, že ani nvím, kam skočít dřív.

cathushka
29. máj 2010

@majamat
dobre ze si hned napisala recept, lebo isto by som ho od teba pytala.
ja som zas navarila dnes taky pre mna chutny obed, ze vazne dufam ze ostane ostatnym.

miyya
autor
29. máj 2010

ahojte, už som domka. bola som na zákroku včera večer mi ho urobil môj lekár. už je všetko o.k. tak len aby ste vedeli.
Pekný dník prajem. 😉

majamat
29. máj 2010

@miyya , to mi je luto. ako sa citis?

cathushka
29. máj 2010

miyya mrzi ma ze to tak dopadlo, ale mas to za sebou a urcite to casom preboli.

miyya
autor
29. máj 2010

dobre sa cítim. ten kyret, nič to nebolo.len som straašne dlho nato čakala.môj lekár nestíhal. no ked som prišla do nemocky,tak uz tam bábo nebolo,len zvyšky neaké čiastočky placenty. takže som si ani nevšimla,ale nevadí. Do budúcna sa lepšie pripravím na tehu.absolvujem vyšetrenia a tak, nech sa takéto nič už nestane.
No viacej ma mrzelo včera, že budem na noc preč. čo vám poviem.
Ale je to dobré, radšej takto a teraz. malo to tak byť, príroda to tak chcela. 😉

cathushka
29. máj 2010

som rada ze to takto beries, si silna zenska...... a ako dlho mas mat teraz pauzu od snazilkovania?

majamat
29. máj 2010

@miyya , to som rada, ze o tak beres.

miyya
autor
29. máj 2010

Neviem ako dlho.ale viete môj muž začal podnikať a nejde to tak akoby sme chceli,teda vôbec. Taaak ak by sa všetko urovnalo,tak by sme sa asi začali snažiť v septembri a ked sa nám bude takto smola lepiť na päty,tak to necháme na nedohladno a pôjdem rýchle do práce. 🙄

miyya
autor
29. máj 2010

Jáj beriem, no čo miiné zostáva. Plakať? načo už je neskoro, neni za čím. bola to smola a mám doma drobca,ktorý stále niečo potrebuje. takže depkovať nie je dobrý nápad.
ale jasné,že som v nemocke zle znášala ked som videla ako si tehulky hladkajú brušká.to hej ale inak v pohode.

cathushka
29. máj 2010

urcite je teraz lepsie ked uz dietatko mas a ak teda nie su dobre okolnosti, tak aj ako pises je to takto lepsie, ako sa nervovat kvoli financnej neistote.
a brusko isto budes este hladkat aj ty, len mozno nie v najblizsej dobe.
drzim ti palce!!! nielen kvoli regenerovaniu sa po tejto zmene, ale aj kvoli tomu ze to teraz asi nemate jednoduche. ja som cele tehotenstvo a prveho pol roka zivota maleho nevedela ci manzel nepride o pracu, tak viem ake to je nervovat sa kvoli tomu.

jojci29
29. máj 2010

Ahoj miyya.Je mi to luto.Ale asi to tak malo byt.Inak snazit by ste sa mohli uz po prvej menstr.Ak si nemala a nemas nejake problemy.Dokonca po kyrete je vacsia pravdepodobnost otehotnenia.Ale ked vravis ze nemate najlepsie obdobie co sa sukromia tyka bude lepsie ked sa situacia vykristalizuje a budes hlavne po psychickej stranke v pohode.Ja si myslim ze psychika je 65%uspesneho tehu.
Ja osm sa tiez nedeptala,poplakala som si to ano ale dohodla som sa s malinkou ze zachvilu pride k nam naspat a zdrava a pozri o 4 mesiace ju tu mame.Len este nevieme ci ako dievcatko alebo chlapcek.A zostava mi len verit ze tentoraz to vyjde a za par mesiacov si priviniem drobca k sebe.
Tak sa popasuj trosku so zivotom,zatni zuby a napreduj zivotom tak aby si uz o nedlho nasla //
A mas doma drobca ktory potrebuje vsetku tvoju pozornost a lasku.Na smutok nech ti nezostava cas.

jerryjanka
29. máj 2010

vykuklo slniečko a tu zrazu nikoho
dnes som mala velke plany... a prd z toho
chcela som isť do piešťan na letecke dni - to som odmietla kvoli špineniu - a naštastie som nešla lebo šlapali asi 45 minut pešo po poli. by som tam aj dušu vypustila.
druhy plan bol kuknuť otvorenie dialnice - hladala som si program že sa odvezieme taxikom a kukneme tam s tatinom - heh a tam sa šlape zasa 2,5 kilometra - takže z toho nič nebude tiež
ešte mam v zalohe jednu vec
dnes je púť do rajeckej lesnej - tak by som sa večer mohla isť pomodliť. ak mi to vyjde budem rada. milujem to miesto

kinsli
29. máj 2010

miyya: Tak to je mi moc líto 😔 hlavní je, ale že jsi v pořádku a brzy se jistě zase dočkáš // 😉
Před Tím si vyřešte svoji finanční situaci, jestli jsem to dobře pochopila tak teď se Vám moc nedaří ☹
Snad brzy bude lépe a zakázky se jen pohrnou 😉 Ono přes tu zimu to je vždycky takový mrtvý 😉

kinsli
29. máj 2010

My jsme byly s Kačkou na hřišti, pak jsme jely do krámu a nakonec do města na zmrzku 😀
v poledne jsme se stavily u mamči na obědě a až se Kačenka vyspí tak půjdeme na hřiště 😉

jojci29
29. máj 2010

My dneska malujeme.Musela som si dat pauzu lebo som zacala citit podbrusko.MM isiel zohnat nieco pod zub.Dnes ma caka este moja oslava narodenin s kamaratmi,nastastie nerobim posedenie doma ale v podniku.Pripravujem natierky na jednohubky.Takze mam docela vytazeny den.
Jerryjanka ked castejsie spinis myslim ze by si mala na urcitu dobu vylety vypustit.Aspon po konec 12tt.Spinenie nemusi znamenat nic vazne ale radsej neriskuj a setri sa.

kinsli
29. máj 2010

jojci29: Přeji vše nej, nej k narozeninám 😵

jerryjanka
29. máj 2010

no ved dve tury som dnes vypustila
a do rajeckej lesnej by sme šli autom. 🙂

jojci29
29. máj 2010

Dakujem.Narodky som mala na zaciatku mesiaca ale mam len 2 vikendy do mesiaca volne takze ten prvy som oslavovala s rodinou a tento druhy budem s priatelmi.Takze mam narodky natiahnute na cely mesiac.
OK jerry,ale aj dlhsia cesta autom moze byt rizikova.Ale do Rajeckej lesnej je to kusok nie?Ja som sa trepala minule tehu v 4mesiaci do Polska na nakupy.Z Trnavy do Noveho Targu.No nic prijemne to nebolo.

bubush
29. máj 2010

ahojte baby
jojci takze aj ked oneskorene - vsetko naj k narodkam nech toto tehu dopadne dobre 😉
miyya mrzi ma to ☹ neviem co na to napisat - nie som stvorena na taketo prejavy ... vela stastia v zivote a kludne sa zastav ked budes mat chut na pokec alebo ked budes mat daco nove, drzkaj sa 😉
jerry dobre ze si nesla - predsa to tvoje spinenie 😒 netreba zbytocne naozaj riskovat...a toho psika som si myslela ze mas ciernej farby asi preto ze mas ty tmave vlasy 😀 lebo tak vies ako sa vravi "aky pan taky pes"
vidim ze vsetky mate dost pestre programy na dnes..u nas bolo doteraz krasne-az horuce ale teraz sa zatiahlo a vyzera to na dobru burku takze zas klasika- sediet doma 😖

bubush
29. máj 2010

no ako som to dopisala tak sa taaaaak rozprsalo 😉

kinsli
29. máj 2010

Holky doporučily by jste mi nějaké hezké místo na Slovensku pro dovolenou s 2 letým dítětem???
Myslela jsem určitě někde v krásné přírodě a aby bylo nedaleko nějaké koupaliště 😉

jerryjanka
29. máj 2010

kinsli - bešenová - je to blizko tatier, je tam super thermal park s teplymi aj studenym bazenom aj s detskym bazenom vo vnutri na hrajkanie s fontankou, blizko su dokonca dalšie dva aquaparky a to 15 km liptovsky mikulaš a 25 km aquacity poprad 😵

jojci - rajecku lesnu mame 25 kilometrov takžeč 30 minut autom cca 🙂 fakt kusok

bubush kde presne byvaš až viem či to čaka o chvilu aj nas ten dažd 😕

bubush
29. máj 2010

@jerryjanka BB 🙂

bubush
29. máj 2010

teraz uz len tak tisko prsi ale husto ale burka bola chvilku riadna - mali sme otvorene dvere na dvor a ako udrel blesk a na to hrom tak pes sa rozbehol dnu a sadla si na gauc - a to ma zakazane ist dnu ale tak sa chudatko zlakla 😀