Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@zuzanahor. mas tam link na stranku na lavo mas kontakt skus tam zavolat potom kedy mozes prist
miya, som rada, ze si tak silna, urcite s avam podari rychlo otehotniet.
Tak ja som mala asi nejaku brusnsu virozu, teda mam, lebo dnes ma aj prehana a vcera som vracala kazdych 1O minut, al e dnes mi je uz lepsie, dufam, ze babatko sa ma dobre, i ked viem ake su nebezpecne taketo virozy v prvych 3 mesiacoch 🙄
@majamat ved jasne ja prave koli primarovi nie
@hawajcanka
dakujem,nasla som to.....po poradni v 16tt tam zavolam 🙂 🙂
@zuzanahor. s radostou ja pojdem zasa az okolo 24 tt
ahojte bambulky................tak ja mam uz za sebou dnesnu kontrolu a som sa prisla pochvalit...........takze nasa hviezdicka uz ma 1,6cm, srdiecko jej krasne bije a uz mam aj tehu knizku.........................a ujo doktor nam dal aj cd - na pamiatku 😉 😉 😉 takze dneska to konecne oznamime vsetkym nasim pribuznym 🙂 🙂 🙂
miya - velmi ma mrzi, ze ti to takto dopadlo, a zaroven Ta velmi obdivujem, zato ako to zvladas - drz sa bambulka a ja verim, ze este tento rok nas krasne prekvapis 🙂 🙂 🙂
ostatne vsetky zdravim 😉
majamat ty bývaš v nitre?,aj ja som z nitry? 🙂
mariadaniela to čerta fakt. drž sa a kedy máš kotrolu???
tija super, že bábo je v poriadku,tešímsa s tebou. 😉
@tija28 blahozelam, super 😵
ja mam kontrolu v utorok, ale bez sona , len odbery, sono mam az v 12 tyzdni - geneticky test, az potom sme planovali oznamit tehotenstvo rodine. No musim len dufat, ze babo je v poriadku
joj no škoda ,že bez sona.aspon by si sa ukludnila.lebo takto sa budeš ešte mesiac stresovať.a nebojkaj bude v poriadku.
dakujem baby 😉 ...............toto bude nase prve babo, tak som z toho este celkom mimo - a teda nielen ja, ale aj moj chlap 😉 tak dufam, ze to dobojujeme do stastneho konca 😉
ozaj dievčatá, neviete ako dlho býva ešte HCG v krvi po MA?? lebo mne tiež je ešte troška zle a vyhádzala som sa.
jankakk - streda tu je cochvila a verim, ze srdiecko bude bit ako zvon 😉
jankakk - to uz nebude len mala machulka - tam uz teraz uvidis hlavicku, telicko a krasne srdiecko 😉
mayya já jsem ho tam měla ještě 14 dní,pomalu se snižuje.Tina gratuluju,to je radost,že?
janettka - no neskutocnu radost teraz prezivame 😉 ............je to super pocit 😉
Ahojte.HCG je este niekolko dni v krvi.Mne brali kontrolne HCG po tyzdni ale len nato aby zistili ci klesa a nieje potrebny kyret.Zalezi od tt .Cim dlhsie tehu tym vyssie HCG a dlhsie sa znizuje.
Ozaj dnes som bola na poradni.Som PN,budem navstevovat rizikovu ambulanciu a 22.6. mam to specialne sono v BA.Takze ja sa budem uplne vytesovat az potom.
Lekarka mi povedala ze mala jednu tehotnu ktora mala ten isty problem ako ja a babo jej zomrelo v 26tt.Bolo mi do placu.Viem si predstavit ake chvile teraz preziva.
tija já jsem byla ve čtvrtek celý den jak kdybych si něčeho šňupla v takové povznesené náladě 😀
no bambulky - idem ja uz do prace..................tak sa mi pekne majte a pekne tehulkujte 😉
jojci já jsem řekla,že se budu těšit po strdíčku,teď už si zas říkám,že se budu těšit po 11.6 kdy jdu na kontrolu,jsem taky na rizikovém takže mám UTZ po 2týdnech no a pak ještě konec měsíce a na 12tt se objednám na screning no a pak si malilinko oddechnu a budu se klepat na amnio... ☹
tija aj ja sa pripajam ku gratulacii.
baby ja som prave dosla z wc a ako som sa utrela tak na papieri zostal akoby taky vytok, take hnede hrudky.asi 1mm. mali ste to niektora? bojim sa.
ahojte kočky...tak začína sa nový týždeň-u nás teda pršíííí 😒 ...ja som s malou domka-do práce zatiaľ nejdem....uvidíme, ako dopadne piatková kontrola u DR 😉 aj sa teším, aj sa bojím...
ako sa mávate?

@hawajcanka , este mam cas na rozhodovanie, takze mozno zmenim nazor. udajne v Bojniciach je blby primar a preto su vsetci v strese. je to strasne. tehotenstvo je prirodzene a porod tiez. rodi sa sice pod dohladom lekarov, ale aby sme mali problem, kde priviest na svet dieta, to je teda sila. my sme sa s priatelom prestahovali do Nitr. Pravna a do Handlovej je to kus. preto ma to odradza.