icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

florentina
31. máj 2010

janettka ještě jednou děkuji za info, příští týden jdu na kontrolu tak se poptám, ale bez ohledu na to, pokud se dá objednat, tak se objednám, ty peníze jsou v porovnání s zdravím naprosto nepodstatné.

babika0
31. máj 2010

ja si tu sedim a potichucky ma tu napina.. keby ste ma videli 😀

florentina
31. máj 2010

@janettka jsem z Prahy a za kontakt budu moc ráda 😉

janettka
31. máj 2010

poslala jsem ti IP nevím jestli to můžu posílat ofiko...

janettka
31. máj 2010

@babika0 no já tak koulela včera oči doma a manžel nevěděl jestli se mi má smát nebo mě litovat... 😀

babika0
31. máj 2010

no ja tomu mojmu nezavidim, ked ma to chyti v aute, ze ho nenapina spolu s mnou. 😀

florentina
31. máj 2010

janettka děkuji, IP je lepší, alespoň je kontakt pěkně po ruce.

janettka
31. máj 2010

holky pádím po úřadech,teda nepádím,jdu se ploužit,doufám,že se někde nesesunu...

florentina
31. máj 2010

janettka, já jdu taky po zařizování, tak doufám, že jim to pro změnu někde nepozvr...

bubush
31. máj 2010

ja som stihla uz na postu - poslat pnku zamestnavatelovi 😉 najedena som takze je vsetko ok...idem asi presadit kvietky lebo vcera som si kupila take lacne vo vypredaji 😀 ale treba ich presadit tak idem do toho 🙂

hawajcanka
31. máj 2010

@babika0 vitak v klube 😀

babika0
31. máj 2010

@bobush na ako dlho ti vypisali Pnku? a ak sa smiem spytat preco? mozes prist presadit aj mne.. stale mi daco treba presadzat. moje nechty vypadaju. 😵

hawajcanka
31. máj 2010

@babika0 jedine co mozem a nevyvratim su stare komunisticke chrumky

babika0
31. máj 2010

hawajcanka dik, radsej by som do toho klubu nepatrila, no ale chceli sme to, tak to mame 😀 to je este si myslim to najmenej, co musime vytrpet..

babika0
31. máj 2010

tie som papkala aj ja. a mam tu celu zbierku tyciniek. dru, sezamove, soletky. a tak ich striedam.

kinsli
31. máj 2010

Ahojky holky tak jdu chvíli na pokec 😉

babika0
31. máj 2010

ahoj kinsli

babika0
31. máj 2010

mne skvrka v bruchu pomoooc 🙄

babika0
31. máj 2010

@hawajcanka pozeram tvoju foto.. to uz mas take velke brusko?? 😨

cathushka
31. máj 2010

babika Dru tycinky su pre mna tycinkami cislo jedna. kedykolvek je trochu tazko od zaludku, tak pomahaju.
vyvar ti nerobi dobre na zaludok?

babika0
31. máj 2010

moj mi uvarit vyvar z kosti, bravcovych, ale asi boli stare smrdeli mi na kilometer. fuj fuj fuj. vcera sme mali mliekovu sosovicu, ta mi robila dobre. zozrala som skoro na hrniec. 😀

luculele
31. máj 2010

Niekde som citala, ze na mamickach, ktore su tehotne opat po kratsej dobe je tehotenstvo vidno uz v skorsich mesiacoch

cathushka
31. máj 2010

luculele aj ja som to pocula, cakam kedy mi vyskoci brusko kedze som bola tehu pred dvoma rokmi. luculele podla fotky si mi strasne povedoma, ako sa volas krstnym menom prosim ta?

hawajcanka
31. máj 2010

@babika0 co narobim cosi zostalo aj po dvoch detickach ale aj pri druhom som mala velke brucho hned od zaciatku

hawajcanka
31. máj 2010

@babika0 vidis ja som vcera vyvratila aj vyvar a keby si vedela aka som hladna ako by som jedla ☹

hawajcanka
31. máj 2010

@luculele este uvidim prve pohyby v kolkom tt pridu vraj prichadzaju skor 🙂

babika0
31. máj 2010

mas ho krasne, aj ja by som uz chcela, este ma cas, ked to este chvilu chceme tajit. ale ty to uz neodtajnis 😀
hawaj si v robote? aj ja by som si dala z tej mojej sosovicky co ma caka doma. este hodinu obsediet a potom este takych 40 min. cesty domov.

luculele
31. máj 2010

@cathushka volam sa Lucia .. ale toto bola taka malinka foto, ze tam tazko odcitat crty, ale mozne to je, ze sme sa uz niekedy videli..

jojci29
31. máj 2010

tak ja som sa nadlabla.Karfiol bol supeeeeer.Ja mozem potvrdit ze brucho mam uz riadne velke ako ked som bola predtym v 4 mesiaci.Tak nieco natom bude.Mne byva skor zle ked som hladna aj to len hned rano lebo potom pekne pravidelne konzumujem vseliake kombinacie.
Gyndoska mi dnes zahlasila ze to bude chlapec.Aj ja mam take tusenie.Pri prvom som to tiez tusila a pohlavie sedelo.

jankakkk
31. máj 2010

ahojte...tak uz som urobila a aktualizovala tabulku. Ak ma niektora nahodou zle udaje alebo sa chce niektora pridat, tak mi napiste IP - doplnim, pripadne opravim...https://www.modrykonik.sk/fotoblog/januarovky/a...