Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@nikinka1981 a poslednú menštr. som mala 16.4.
som napísala sama sene 😅
@jerryjanka a poslednú menštr. som mala 16.4
niki:taky nechápu že to máš později,ale nevadí 🙂 😉 hlavně že je vše v pořádku 😵 😵 😵 jinak bych si s tím nedělala hlavu 😵 😵
@cathushka , zenske organy su pocas tehotenstva dost prekrvene a asi praskne nejaka cievka a potom zacina spinenie. niekedy sa objavy aj cerstva krv. je dobre ked sa to presetri, lebo take nieco moze nastat aj pri zacinajucom potrate. preto je dobre, ked ta v takom pripade skontroluje lekar a vacsinou odporucaju klud. namaha to asi moze zhorsovat.
niki držím palce, len sa nestresuj a nemysli nato. drž sa mojenko. 😉
niki ak by si mala ovulku 28.4 tak tvoje tehotenstvo by dnes nebolo rozhodne 4+5 - ale 6+5 tak ako to mam ja
ja som bola 28.4 na iui - teda aj ovulka bola vtedy - riadena pregnylom 😉
ale keby sa dokimu niečo nezdalo povedal by to
inak ako si si ista že ovulka bola vtedy? meriaš teplotu? alebo si testovala ovulku testami alebo si mala pregnyl? 😅
@jerryjanka ja som to vždy cítila také bolesti každý mesiac na inom vaječníku 🙂 Takže som presne vedela, že to bolo 28.4.
no ano to 4+5 to som napísala, že to je od oplodnenia toľko, inak by som mala byť ako Ty... Ty keď si teraz naposledy bola, tak Ti tam voľačo videl okrem dutinky?
to je zahada toto...ale niekedy podla mna babulko rastie pomalsie, nekedy rychlejsie...takze treba mu nechat cas a vsetko bude ok 😉
@miyya ďakujem, len som z toho taká nesvoja, keď tu poniektoré už aj srdiečka videli v takýchto týždňoch...lekár povedal, že je to ešte veľmi skoro a, že s určitosťou tam uvidíme toho 10.6, ale mne sa to zdá nejako dlho a tak mi manžel vybavuje ešte iného lekára vo veľkej nemocnici v PP s lepším ultrazvukom, nech viem na čom som... 😒
@nikinka1981 ty si mala 3xMA, ze? a co sa vlastne stalo? a v ktorych tt? vzdy to bola rovnaka chyba?
@bubush - bolo to v 11tt, ale zistili mi, že to už 2 týždne nežilo ☹ takže vlastne akoby sa dožilo len do 9tt
a to iste sa stalo potom este dva krat? 😕
a necitila si v tom 9 tt ze sa ti vytracali priznaky? ci si vobec nic netusila?
k oplodneniu dojde do 12-24 hodin po ovulacii - potom vajičko zanikam - takže bud si mala ovulku neskôr alebo si mala ovulky dve tak ako ja...
ja som mala minuly tyžden vačok s babatkom
ale viem že sa nevieš dočkať 10.6 - ale pride to o chvilu tak budeš spokojnejšia
@bubush mala som veľké bolesti a krvácala som vlastne kvôli tomu som hneď šla na pohotovosť a tam ma hneď aj nechali. Ano tri krát to isté ☹
@jerryjanka bojím sa hlavne toho, že tam bábätko nebude ☹ niektorá to tu tuším zažila minulý týždeň niečo také som čítala... 🙄
moje zlate 😢 tak sa ti ani necudujem ze mas obavy ☹ uz nie je mozne aby si mala tolko nestastia 😉
tych 10 dni nie je vela - do kontroly, nebojkaj,ujde to 🙂
@jerryjanka a kolko mm meralo tvoje babo na uzv? lebo ja som bola vcera na pohotovosti, podla mojho vypoctu som 5tt+4 a doki videl plodovy vacok, zatial bez embryjka...neviem, ci si to dobre pocitam, KET som mala 8.maja
@nikinka1981 neboj sa moja, vsetko bude ok, uvidis 😉 ja mam ya sebou uy tiez jeden MA, ale teraz proste citim, ze toto tehotenstvo je ine, ze to babo je tam 😵
@bubush no nebála by som sa, keby tam dnes ten môj lekár niečo videl 🙄 videl len dutinku maličku
niki jasne že si nervozna je to uplne normalne - proste si mala posunutu ovulku - bolesti ešte nemusia predznamenať ovulaciu... zaleži cyklus od cyklu. každy môže byť iny a môžu byť aj dve ovulky - ja som to tak mala 😅
ja som mala plodovy vačok a povedal že babo ma 5 mm - to som bola podla nich len 5+2 ale inak realne 5+4
k tomu vypočtu - ja presne na den skoro na hodinu viem kedy bola ovulka aj ms - ak to viete na 100% aj vy da sa to vyratať ale ak si nie ste iste tak tam môže byť odchylka
awe v pohod, ked tam bol len vačok. aj ja som mala pri miškovi v 6tt len vačok a vedeli sme presne aj ovulku.
Nikinka nech manžel vybaví tu nemocku. Ani mne sa to neako nezdá, pripomína mi to môj prípad.ale verím, že to bude ok.
jankakkk - daj do pozadia tabulky nejaky pekny obrazok 🙂
baby, neviem ako ste na tom vy, ale mne je dnes od rana hrozne. kebyze tu pri mne neskace nasa mala 1,5rocna slecna, tak cely den asi prespim. taketo stavy som ti tehotenstve s nou veru nemala. 😒 a to brucho, uz ani ja dlhsie tajit asi nemozem....

@jerryjanka no ja neviem, viem, že som mala ovuláciu presne 28.4.