Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
kinsli je to take na rozhrani - uz moze byt vidno ale ked nie tak este stale to nie je na paniku 😉
holky já bych taky chtěla holčičku, ale tak trošku podvědomě myslím, že to bude chlapeček, ale utěšuji se že je to jedno, hlavně aby měl vše co má mít a bylo to hodňoučké miminko, žádný vztekloun po dědečkách 😀
Tak já to asi nechám na dr, půjdu třeba dřív na váček abych měla jistotu, že bydlí na pravém místě a na srdíčko dýl 😉
Já jen, že mám 22.5. narozeniny, tak jsme myslela, že by bylo fakt vědět, že je mimi v pořádku a srdíčko bije o 106
tanicka vobec nie si stara-poznam niekolko v tvojom veku ale prvorodicky 😉
ja mam 30 a prve tehu, ked budem rodit budem uz 31
bubush: píchání v podbříšku je stejné, jen nevolnosti byly déle, ale není to nic strašnýho většinou když se pak najím tak je dobře 😉 Jen dnes to byl fakt mazec, až jsem se bála aby jsme o mimi nepřišli 😔
Ale to jsem si způsobila sama stresovala jsem se věcmi které za sto ani nestojí 😠
ja mam 29 a budem rodit tesne pred mojou 30kou 🙂 Som si povedala, ze do 30tky odrodim, a len tak tak, ze to stihnem 😀
ja mam dnes 10 vyrocie svadby grilujeme v zahrade ani tam nie som lebo ma natahuje z toho smradu 😠
a tak sedim za PC..
idem aspon ozret muza a nasich ako pogriloavli aj dcera sa uz na mna pyta kde trcim 😀
opatrujte svoje poklady a drztesa.
paaaaa
jé holky vidíte to na to jsem se chtěla zeptat, kde seženu to miminko jak se dává do profilu??? Ukazuje to jak mimi v kterém týdnu a dni vypadá a odpočítává to čas do porodu
ježiš holky ono už je 20h musím jít koupat malou a dát jí spát, budu tu tak za 20 min.
tie babatka si mozte zadat do googlu "tehotensky ticker" alebo po angl "pregnancy ticker" a je tam par-treba sa s tym pozabavat-ja som to uz pokukala ale chcela som nieco ine...ale asi mi bude musiet stacit toto 😉
co sa tyka veku tak ste na tom dobre, ja som chcela tiez dietatko do 30 - ved sme aj zacali ked mi bolo 29ale nepodarilo sa nevadi teraz je tu a je to to prave 😵
kinsli a ty nie si vydata ked sa tak pytas?
ja nie som vydata a asi sa ani nejdem, mozno v 50tke 😀
albi nemyslia baby ten ticker co maju ine tehulky v albumoch a akoze sa odpocitava ze kolko ti zostava este do porodu alebo ake stare je teraz babatko a obrazok ako asi vyzera 😉
bubush: Nejsem 😀 😀 😀
zasnoubená jsem už rok, ale mě to nějak nebere 😅 jsem hrozná no 🤐
snad se k tomu dokopu v těhu, ale řekla jsem jen ve čtyřech
vsak uvidis ci sa ti bude chciet v tehu 😉 ja som taky spontanny clovek takze ak ma to v tehu chyti ze chcem byt vydata tak to urobime 😉
no si ma teraz dostala s tymi tickermi...tak pockaj to musim pokukat 😀
bubush: mna zaskocil moj MM par dni po //, ze ci sa nevezmeme 😅 Tak sa asi vezmeme, ale tiez mi je to jedno. Najdolezitejsie je, ze je to ten najlepsi otec pre moje deti 😵
Jaj, uz viem aky ticker, ten mam na emimimo.cz 😉 Dakujem 😉
jeej albi romantikus 😵 ten moj je v pohode zlaty ale este akoby mu to nedocvaklo co sa deje ... dnes som si robila dalsi test a mavala som mu nim pred tvarou "ze aha co si sposobil-toto je nase babo" a on ze nie to su len dve ciarky 😉 romantika jak hovado 😀 😀 😀
jinak máš krásný TP, moje kamarádka má syna na silvestra a dceru na den dětí 😀 😀 😀

kinsli: moze, ale este nemusi, zalezi aj ake sono ma tvoj doktor 😉