Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
veru veru aj odvazit ze kolko priberame 😀
baby plus minus den - ake % z nas porodi na presne stanoveny termin...
možno ani jedna
hlavne nech su mimuši zdraví 😵
ano to taky udělám zítra ráno...takže bojový úkol na zítra holky: zvážit a vyfotit.... 😀 ať se pak nemůžem vymlouvat,že ty kg jsme měli už před těhu...no já když si vzpomenu,že za poslední 2,5 měsíce se mi podařilo shodit 10 kg...a zas to bude za chvíli zpět... 😖 😝
ved presne, naco sa zbytocne este stresovat presny TP ...ved v norme je plus alebo minus 2 tyzdne takze tie dva dni hore dole ked to na nas pride hocikedy....jedno vieme iste ze do januara to zmakneme 😀
no baby ja nestiham kukat ako to tu pribuda...ako pozeram niesom sama co musi oddychovat 😒 tak snad to nejak vydrzime...zajtra teda fotime bruska a v stredu mi uz snad povie aj termin tak sa pridam do tabulky 🙂)
suzan a vážime se 😀 😀
mne sa oplati fotit brusko k veceru - vtedy je vacsie od toho co som cely den pojedla 😀 😝
ja vahu sice nemam doma ale vzdy ked idem k mame tak sa odvazim takze hadam sa to od piatku nejak brutal nezmenilo 😝
babulky neuverite ...ale ja nemam vahu 😀 😀 😀 😀 ale snad nejaku zozeniem niekde...ked nie postavim sa na pas na letisku 😝
aj vy mate pocit ze ste ako nafuknute?? mne stary povedal ze som v zivote take brucho nemala a pritom nejem nejak extra
holky na nějakém tom deku nebazírujem haha...i tak budu začínat na brutální váze vzhledem k mé výšce....jinak jsem si objednala na mmbazaru tuniky,někdy 18.5..a ještě je pořád nemám tak nevím co si o tom mám myslet....tak jsem se těšila...
janettka v pohode ja začinam na 90 kilach 😅
a to som mala po clostile až 94 no des 😖
no suzan ja napr.neviem ci mam brucho od prejedania alebo od tehu lebo mam driek resp.nemam driek 😀 ked som proste najedena tak som taka pneumatikovejsia 😀
@jerryjanka no já z klostíku a různých vitamínů nabrala 15 kg,10 se mi podařilo shodit,ale myslím,že to poletí nahoru daleko rychleji než kdybych nic neshodila,víš co se říká,že čerstvé shozené kila jdou rychleji nahoru při změně podmínek...
@janettka neriešim vôbec teraz
dufam len že mimo bude ok. a ostatne sa vyrieši samo 😀
ja mam tiez vecer nafuknute brucho a najdu sa aj tukove zasoby. mozno by bolo dobre odmerat obvod brucha.
myslím že by jsme měli dát i pupky našich manželů...můj manžel za naše kdysi snažílkování přibral taky nějakých 15 kg 😀 pokud přibere teď ještě 5-10 tak když do něj trošku žduchnu musí se zákonitě koulet!!!A takový to byl štíhlý chlap 😅

mne sa zda celkom zaujimave, ze mi lekar vypocital TP na 11.1. a podla TP som dnes asi 7+6 tt a podla ms mi to dnes vychadza 8+1tt. dr. to vypocitava podla PMS a to +1rok -3mesiace a +7dni. no nie kazdy mesiac je rovnako dlhy a nam sa odpocitava februar, ktory je dost kratky. v skutocnosti mi 40tt vychadza na 9.1.