Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahojky sem tu nova...muzu su pridat...?
baby komu mam potom poslat tie popisy do tabulky?
jo koukam ze ses taky registrovala dneska...ja sem teprve ve 4 tydnu ale me to nejka spane vypocitala tabulka..tak nevim vid🙂aler zejtra jdu na prohlidku tak snad doktor bude vedet vic
baby prsia nie su velka vyhra - ja mam Ečko košik - otraaaaaaaas
ahoj baby tak mne nesiel skoro tyzden internet ja ze ma picne 😖
vitam nove tehulky 🙂 🙂 🙂 🙂
konecne som tu huraaaaaaaaaaaaaaa 😀
@bubush..ja byla v patek na gynde a tam mi doktor rekl ze sem ve 4tydnu.a ze je zatim videt jen ten gestacni vacek..ja bych podle menstr.mela byt tak v 6...ale ze mam anavulacni cykly tak sem neotehotnela v pulce ale nekdy na konci..ale zejtra jdu na ultrazvuk tak snad uvidi vic...dneska sem si dala dva testiky a oba vysli krasne pozitivni 🙂
@janettka to hej...tak ste nizsi..ja mam o 5 cm viac ako ty ale moj ma teraz neviem presne ale vyse 180 ma 😉
@jerryjanka a mas aj pocit ze sa ti uz zvacsili teraz v tehu lebo tym co maju vacsie prsia zvyknu aj rychlejsie rast 😉
holky klííídej já měla celý život malé prsa a na staré kolena jsem přibrala a prsa mi narostly 😀 😀 😀 manžel si to velmi pochvaloval,já už ten vedlejší produkt zadek a nohy teda ne!!!
ʶmajamat..opsledni menses 16.dubna..ale mam anavulacni cykly
@bubush nie - zostali zatial rovnake a dufam že to tak zostane aj dalej 😖
baby ja som mala vzdy velke ako som kojila maleho tam mam o2 cisla mensie ☹
uz tam skoro nic nemam ale uz citim ze mi znova trosku naberaju 😀
janettka a este aky 😀 stale som na vas myslela
@janettka..mno ja snad dnesk uz ani neusnu jak sem nervozni ze zitrka...ale mam tuseni ze to dobre dopadne..doufam pac uz sem mela jedno mimodelozni..a kdyby to bylo i toto tak to potom uz bych nevedela☹
neboj to nieje tak u kazdeho 😀

@suzane26 věř že si nechají udělat i liposukci,proč myslíš,že si každá vybere při 2.dítěti cisaře???