icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettka
31. máj 2010

@suzane26 věř že si nechají udělat i liposukci,proč myslíš,že si každá vybere při 2.dítěti cisaře???

suzane26
31. máj 2010

@bubush no o tom sa bavit ani neoplati ...ved vravim pas pozitivny...ale ako vravi jeden moj kamos..neboj moja raz tie kozy co si stratila niekde najdeme 😀

bruffinka
31. máj 2010

Ahojky sem tu nova...muzu su pridat...?

suzane26
31. máj 2010

@bruffinka vitaj...aj ja som tu nova 🙂

janettka
31. máj 2010

@bubush no on tvrdí podle situace,když mu nadávám,že je zas přibral tak se dušuje že má pořád stejně 80kg a ani kg navíc nikdy neměl,ale když jsem já hlásila úspěch shozených kil tak tvrdil,že měl 85 kg a tudíš taky 5 shodil hihi

janettka
31. máj 2010

@bruffinka vítám tějdeš zrovna včes...dneska se dělala tabulka a zítra startujeme měření 😀

suzane26
31. máj 2010

baby komu mam potom poslat tie popisy do tabulky?

bruffinka
31. máj 2010

jo koukam ze ses taky registrovala dneska...ja sem teprve ve 4 tydnu ale me to nejka spane vypocitala tabulka..tak nevim vid🙂aler zejtra jdu na prohlidku tak snad doktor bude vedet vic

majamat
31. máj 2010

@bruffinka , vitaj medzi nami. ja mam chudeho chlapa, ale asi je tiez tehotny a vyssi tt, lebo jedava viac ako ja. hlavne sladkosti.

bubush
31. máj 2010

@bruffinka kludne sa pridaj...zatial len testiky vysli ci si bola aj u dokyho?

@janettka ale ved to nie je tak vela - moj ma 98 kg a ja strasne chcem vidiet na vahe 100 kg ale ani za toho...nevie pribrat tie 2 kg 😀 😀 😀

@suzane26 no s tymi kozami...len tazko hladat nieco co ja osobne som ani nemala 😀

majamat
31. máj 2010

@bruffinka , kedy si mala poslednu ms?

bubush
31. máj 2010

@suzane26 myslim ze jankakkk to robi-myslim tu tabulku ale normalne som si nie ista lebo je nas tu tak vela ze sa mi vsetko pletie 😉

janettka
31. máj 2010

@bubush no ještě záleží kolik ten tvůj měří,my jsme oba krpatí....já 158 cm a on 165 cm

jerryjanka
31. máj 2010

baby prsia nie su velka vyhra - ja mam Ečko košik - otraaaaaaaas

janka0
31. máj 2010

ahoj baby tak mne nesiel skoro tyzden internet ja ze ma picne 😖
vitam nove tehulky 🙂 🙂 🙂 🙂
konecne som tu huraaaaaaaaaaaaaaa 😀

bruffinka
31. máj 2010

@bubush..ja byla v patek na gynde a tam mi doktor rekl ze sem ve 4tydnu.a ze je zatim videt jen ten gestacni vacek..ja bych podle menstr.mela byt tak v 6...ale ze mam anavulacni cykly tak sem neotehotnela v pulce ale nekdy na konci..ale zejtra jdu na ultrazvuk tak snad uvidi vic...dneska sem si dala dva testiky a oba vysli krasne pozitivni 🙂

bubush
31. máj 2010

@janettka to hej...tak ste nizsi..ja mam o 5 cm viac ako ty ale moj ma teraz neviem presne ale vyse 180 ma 😉
@jerryjanka a mas aj pocit ze sa ti uz zvacsili teraz v tehu lebo tym co maju vacsie prsia zvyknu aj rychlejsie rast 😉

janettka
31. máj 2010

holky klííídej já měla celý život malé prsa a na staré kolena jsem přibrala a prsa mi narostly 😀 😀 😀 manžel si to velmi pochvaloval,já už ten vedlejší produkt zadek a nohy teda ne!!!

bruffinka
31. máj 2010

ʶmajamat..opsledni menses 16.dubna..ale mam anavulacni cykly

bubush
31. máj 2010

@janka0 ahoj tak konecne si medzi nama dievcatama 😀

@bruffinka no tak doky ti povie viac ked mas take cykly ako mas...hlavne ze testiky tmavnu to je hlavne 😉

janettka
31. máj 2010

@janka0 měla jsi absťák co? 😉

bubush
31. máj 2010

@janettka a z akeho cisla vyrasti na ake 😉

jerryjanka
31. máj 2010

@bubush nie - zostali zatial rovnake a dufam že to tak zostane aj dalej 😖

janka0
31. máj 2010

baby ja som mala vzdy velke ako som kojila maleho tam mam o2 cisla mensie ☹
uz tam skoro nic nemam ale uz citim ze mi znova trosku naberaju 😀

janka0
31. máj 2010

janettka a este aky 😀 stale som na vas myslela

janettka
31. máj 2010

@bubush z A(někdy B) na plné C někdy D 😉 zato teď mi už z těch C asi brzo vylezou a to jsem si kupovala 2 nové krásné krajkové podprdy... ☹ a bolí mě teda jak čert...když chvíli nebolí jsem nerv...prostě jsem na palici...

bruffinka
31. máj 2010

@janettka..mno ja snad dnesk uz ani neusnu jak sem nervozni ze zitrka...ale mam tuseni ze to dobre dopadne..doufam pac uz sem mela jedno mimodelozni..a kdyby to bylo i toto tak to potom uz bych nevedela☹

janettka
31. máj 2010

@janka0 to znám,tolik hodin jsem tady netrávila jako teď tak jen doufám,že když jsem si připustila,že to dopadne dobře to tak i bude...

suzane26
31. máj 2010

@janka0 ty kokos ja ked budem mat mensie tak to ich budu hladat lupou 😀

janettka
31. máj 2010

@bruffinka neboj bude to v pohodě...když tomu můžu věřit já tak ty musíš... 🙂

janka0
31. máj 2010

neboj to nieje tak u kazdeho 😀