Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
🙂mno musim jit...jsou tu souboje o pocitac s pritelem..🙂..tak se tu mejte
😀 😀 😀
aha brufinka pekna foto 🙂
bruffinka bojuj
jeziiiiiiis janettka 😀 😀 😀
@bruffinka ahojky!!!!!!.....jo holky a víte proč věřím,že to tentokrát dobře dopadne?Když jsem čekala 2.holku narodila se v květnu a od června bylo zvednuté porodné takže mě to minulo...u poslední holky jsem nemohla jít na mateřskou protože jsem si mohla vydělat jen 2.500 kč a to mě jako soukromé účetní něšlo,když pustím na půl roku klienta už se mi nevrátí...uplynul půlrok co jsem nic nebrala a oni to zrušili...no a teď u nás bude vládnout vláda co chce zkrouhnout porodné...tak co myslíte???Určo mi to vyjde haha..a budu mít zdravé mimi ale dostanu prd,ale jábudu nejšťastnější máma...
baby kto robil novy kalendar?
no janettka - ak vam spravi pravicova vlada to čo nam tak budete plakať.
jéj holky vy máte takhle na večer témata 😀 můj drahý vypada mnohem víc těhotně než já..hubený nožičky i ručičky a krásny kulatý bříško asi tak 5 měsíc. 😉
a ty prsa - u mně zatím žádny změny nevidím ☹ ale snad se v těhu konečně dočkám nějakýh pekných plných trojek 😎
jeee lole tak ten tvoj vyzera zrejme ako ja 😀 😀
majamat a co pozeras? afery?
@jerryjanka no pokud dodrží 40% co slibovali tak nám bude těžko,z mého hlediska je to potřeba,ale rozhodně bych ubrala jim výhody,procenta manažerům,snížila vládní aparát,to by pak furt nemohli měnit každý papír 2x do roka a pak bych spřísnila podpory a nároky na sociální dávky...já vím,že je to možná na ukamenování,ale já v tom dělám 17 let,vidím jaké podmínky byli v 1990 a jaké jsou dneska,manžel dělá ve stavebnictví a sehnat dělníka podotýkám pomocného je nemyslitelná věc a to jsme z Mostu!!!Kde se tvrdí,že je nezaměstnanost....
baby mna strasne bolia prsia ale hrozne ☹
Holky jdu na kutě a jen k té politice, no lepší plakat teď, než se plácat ve srabu, až republika zkrachuje.
Všem sladké sny 😵
pozerala som finty Dicka a J... neviem teraz presne ako sa to pise. je to celkom fajn komedia. davali to na markize.
a s mojimi prsiami sa veru uz dlho nieco deje. samozrejme bolia a su velke. potrbujem podprsenku 80D, ale bavlna sa dost roztahuje po obvode, takze bavlnenu tak asi 75E. take cisla nase obchody nepoznaju.
vám taky holky,zrovna hledám metr na zítřejší pupík....zas jsem ho někam prdla...
kinsli a florentina dobru noc a sladke sny
janka0 : Dobrou 😉
@florentina , dobru noc.
@kinsli myslím 40% z těch slibů co dali...jako že si uberou výhody,ZP nedostanou dotace..holt nám vemou porodné,něco se má snížit i rodičák ale příspěvek nevím jak se jmenuje přesně...to co dostáváš po půl roce by měl zůstat stejný...ale o tom se bude jednat,nic není dané jsou to jen sliby...
janettka no ještě mi to nedá nezareagovat na tvůj poslední příspěvek, pod to bych se podepsala. A manžel mimochodem také nemůže sehnat odborně vzdělané zaměstnance a když jsme do práce sháněly nějakou posilu, dělala jsem pohovory skoro rok, než jsme našly někoho kompetentního.
tam kde mam brucho nie je ani pas a ani boky. teraz neviem v ktorom mieste by som si mala odmerat obvod.
majamat z podprdami mam presne taky isty problem. Jedine kde som nasla podprdy 75D bolo H&M. Ale teraz uz asi tiez prechadzam na E-cko.. 😒
skusme to pod pupkom 😀

@suzane26 za nás se říkávalo u 1.dítěte dvojky u 2.dítěte jedničky a u 3.dítěte čudlíky na zádech 😀 😀 😀