Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ako sa vam dari tehulky? 😎
jeej, dnes mi to skocilo na 8tt 😅
babika gratulujem 😀 mne pozajtra skočí na 10tt chichhhichi
isabel ja rano ako vzdy napinanie, teraz tlacim do seba bagetu.
oprava 9tt 😀
stanuska ako ze na 10tt, na 9 nie?
no 😀
preklep :D
takych ja mavam. aj v praci.. 😉
babika a už si bola u dokiho?
ano stanus, mali sme aj srdeeenko. kontrola 17.6. a vypisu nam tehu knizku. na krvicke som bola vcera.
jaaaaj, ja som dnes bojovala s nevolnostami, ale dala som si teply cajik k ranajkam a tusim mi to povolilo 😀
ja som bola 21.6. a teraz idem 10.6. už sa neviem dočkať 🙂 🙂
brali mi asi 6 ampuliek krvi a knižku ešte nemám 😒 ale nevadí, ak by sa dačo pritrafilo ........... bolo by to jednoduchšie
isabela drž sa , ja také nepoznám zatiaľ - som veľmi rada
no, moja mama mala pri mne velke nevolnosti a vraj je to dedicne, tak sa mozem "tesit" 😀
mna napina iba ked som hladna. a pri pachoch. no aj mne brali veeela krvi. nasa rodina to este nevie. vlastne nikto to este nevie.
mi sme to povedali rodičom, strašne sa tešili , veď ak by sa dačo aj prihodilo tak im to povieme, nebudeme sa tváriť že sa nič nedeje
nasi to uz vedia, rodicia mojho chlapa to vedeli hned lebo sa im mm pochvalil a mojim sme to chceli povedat potom osobne, len moj odisiel do prace a ja som na dalsi den zacala krvacat a skoncila som v nemocnici, tak mm upaloval domov za mnou a hned aj zavolal nasim, aby vedeli co sa deje... chceli sme im to oznamit inak, ale aj tak sa tesia a ja s babom som nastastie v poriadku 😎
isa tak to ma mrzí, to krvácanie , už je to ok??? už si videla srdiečko???
dobre ranko prajem
@isabella_fly tesim sa ze ste v poriadku 😉
ja mam stale mierne spinenie neviem ci by som nemala ist k Dr.bolia ma ukrutne krize neviem ci je to dobre znamenie 😨
to krvacanie preslo este ten den doobeda a beriem aj duphaston aj ascorutin a od vtedy je to ok... srdiecko sme este nevideli kedze na poslednom kontrolnom sone sme boli pred vyse tyzdnom a dr nam povedal, ze ovulka bola asi neskor bo babatko zodpoveda tak 4+0tt, takze podla toho som dnes 5+1tt, takze sme siesty len zacali a vo stvrtok ideme na sono... dr povedal, ze krvacanie mohlo byt aj uhniezdovanie, tak, ze sa nemam bat, ze vyzera byt vsetko ok 🙂
krize aj mna zacali boliet.
hawajcanka choď k lekárovi, ten môj mi povedal že v prípade špinenia alebo krvácania mám ísť aj na pohotovosť, to špinenie je silné ???
@hawajcanka ak si s tym spinenim este nebola u doktora, tak urcite chod, nech ste zdravucki 😉 so mnou tam v nemocnici lezala aj baba co mala spinenie a drzali si ju tam na pozorovanie, tiez jej davali duphaston a mala mat kludovy rezim, ty beries nejake lieky?
mna vcera akurat tak pichalo sem tam v boku, ale uz je to ok 🙂
bré ránko žienky....
chcem sa spýtať, dosť sa tu spomína ten ,, Duphaston"...napr. začala som špiniť, tak som si dala dva Duphastony a oddychovala som.....a ja sa chcem spýtať, to je voľno predajný liek??? alebo to majú kočky predpísané od dr? dík za odpoveď...
@hawajcanka mne dr povedala, pri akomkoľvek špinení mám okamžite prísť a keď cez víkend, tak na pohotovosť.
@isabella_fly, stanuska- to mam iba ke d idem na wc cikat tie krize sa mi nepacia uzivam duphaston uz druhe balenie a moze to byt aj tym ze dviham maleho na ruky ze je to viac napinane
isabela to môžu byť zastavené vetry 🙂
@dada2007 mne to predpisuje lekar

dobre rano tehulky 😵