icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

bubush
1. jún 2010

inak naozaj dnes sme ani jedna nedali to na com sme sa dohodli-kg, obvod bruska 😒 hmm

bubush
1. jún 2010

tija ale mam v zasobe este zo 5 baleni...poslem??? 😉

tija28
1. jún 2010

bubush - no cakaaaaaaam na tie balenia, hihihihihi 😉 😉 😉

aky obvod bruska - to radsej nieeeeeeeeee - sak ja ani meter doma nemam taky dlhyyyyyyyy 😉

majamat
1. jún 2010

@mariadaniela , tak by som si dala kebab. uz som ho dlho nemala. robis mi chute.
@tija28 , mne je tiez po jedle lepsie. za par mesiacov budem riadna masina, ak to takto bude pokracovat.

bubush
1. jún 2010

no vcera sme tu mali huste reci, ze si dnes odmeriame obvod pasa - cez pupok a dame kolko vazime..ale sme sa na to vyprdli 😅 ja inak doma nemam ani meter ani vahu 😕

danata3
1. jún 2010

@bruffinka vitaj 😉

tija28
1. jún 2010

majamat - tak to budeme isto dve masiny, hihihi........................ja sa citim teraz ako taky srotovnik, vsetko mi musi prejst zaludkom - same mixy.........................ale verim, ze potom to pri detickach rychlo vybehame, tak si s tym teraz moc starosti nerobim.........a chlap uz si zvykol - za tie dva mesiace, ze sa mi zadok zvacsil na skrinu 😀 😀 😀

tija28
1. jún 2010

bubush - tak vahu sice mam, ale radsej ju teraz neskusam, lebo by som isto infarkt chytila - az za 9mesiacov ju oprasim 😀

jerryjanka
1. jún 2010

tak ja pas - heh vela
a vahu už som pisala ta je 90
ale po poslednom clo som mala 94 takže -4 kg 😀 😀

majamat
1. jún 2010

ja vazim 72kg a pas mam 93cm. kde su tie miery modeliek. 90-60-90. ja mam snad 3x90 (90-90-90)

barchee
1. jún 2010

oooo, sa teším, že som neni tu jediná baculaaaaaaaaaa 😀 aspoň majú bábenká/o poriadnu stravnú rezervu v prípade potravinovej núdze 😀 ja som ešte neschudla ani deko 😝

janettka
1. jún 2010

holky já se nevyprsla...váha 69,5 kg...už jsem přez zvracení 1kg přibrala!!!a pas 85 cm...fotku dám do albumu hned jak dobiju baterky do foťáku...

tija28
1. jún 2010

tak ja uz mam isto cez 60kg................co ma moc netesi, ale sak aj horsie veci sa stavaju - tak to fakt moc neriesim 😀 😀 😀 a obvod je uz tiez pekne velky 😉

danata3
1. jún 2010

@jarkapalko tiez ta vitam... 🙂

jerryjanka
1. jún 2010

baby ani jedna sa na mna nechytate 😀

suzane26
1. jún 2010

no baby vahu sice doma nemam ale naposledy to bolo 63kg a obvod mam teraz 78, foto dam do albumu

tija28
1. jún 2010

jerry - tak pri tom mojom kyblovani jedno cez druhe ta isto cochvila dobehnem 😉

janettka
1. jún 2010

no tak už půjde medovník za chvíli ven,dobře mi tak 😉

jerryjanka
1. jún 2010

@janettka mne asi pojde polievka na prechadzku misou

danata3
1. jún 2010

@anthea6 vitaj v januarovkach...

tija28
1. jún 2010

janettka - to je skoda, taky fajny zakusok 😉 ...................a ty jerry - skoda polievocky 😉

cathushka
1. jún 2010

@jankakkk
presne tak - hlavne nech su zdravucke. a este sa spytam a uz tu temu uzavrieme. ty si s kojenim po sekcii nemala problemy?
inak dakujem za tvoje informacie ohladom toho sledovania jazvy po cisaraku, nevies ako je to s prirodzenym porodom? ci ho tiez skor vyvolavaju?
ja mam totiz hrozu z prenasania.

janettka
1. jún 2010

já už se nedivím žádnému jídlu které jde ven...skoro žádné mi tam nezůstane...ale i tak tloustnu haha

janettka
1. jún 2010

@cathushka moje zkušenost je,že přirozený porod je lepší,vyvolávaný víc bolí...

suzane26
1. jún 2010

inak baby uz ste rozmyslali nad kociarom? ja mam z toho dost hrozu...a ked si predstavim januar....sneh a mraz...brrrr

danata3
1. jún 2010

ahojte, tak som vas konecne docitala... 😀
moje dnesne meranie - pas 83 cm a vaha 66 kg. 🙂

janettka
1. jún 2010

no já jsem koukala,ale mám v tom guláš...ze skušenosti vím,že je lepší si pořídit nejdřív hluboký a sporťák až podle dítka..

danata3
1. jún 2010

@suzane26 nebude to az take hrozne. prvu dcerku sme mali v decembri a v pohode sa dalo kocikovat... 😉

tija28
1. jún 2010

suzane - no ja to mam vyriesene.............................................som si povedala, ze sa tym nebudem vobec zaoberat, az neskor a zrovna vcera mi muz hovori, ze aky kocar chcem - ja kukam s otvorenymi ustami, ze co to polozil za otazku a on este dodal, ze do toho sa mu ani nemam starat, ze ved on vyberie, aby sa s nim mohol aj po snehu prehanat - takze mam o starost menej 😀

cathushka
1. jún 2010

@janettka
viem si predstavit je to asi tak ako ked sa kontrakcie postupne stupnuju a na druhej strane niekomu odtecie plodovka.....
ide mi vsak o to ze prve dieta slo cisarskym rezom a ak by som rodila prirodzene, tak ci sa caka na prirodzene rozbehnutie porodu kludne aj po termine, alebo sa (kvoli jazve na maternici) porod vyvolava skor.