icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tija28
1. jún 2010

majamat - diky za vysvetlenie - mne treba po slovensky a ludovo povedat - sak sa teraz citim jak debil 😀

jerryjanka
1. jún 2010

ja som tu asi jedina čo ma v tomto uplne jasno aky kočik a prečo 😀

majamat
1. jún 2010

@tija28 , ja to viem, lebo som z oboru. takze, nic si z toho nerob, ze to nevies.

sova33
1. jún 2010

@lolelole Jo, to my taky. Nechci nic uspěchat, tak si hezky užiju prázdniny a pak se uvidí. Taťka je stejně ten typ, který to řeší na poslední chvíli... tak to vidím tak na Boží hod nebo na Silvestra 😀

majamat
1. jún 2010

@jerryjanka , aky si si vybrala? a preco? mozno to tu uz bolo napisane, ale nepamatam si.

suzane26
1. jún 2010

@lolalole kamoska ma mutsy trojkombi je super len autosedacka ma asi tristo kilo a nezmesti sa do nakupneho vozika ☹ takze to je jeho jedina nevyhoda...inak super

mariadaniela
1. jún 2010

@jerryjanka aj ja mam jasno, lebo kocik mam doma- Jane Powertrack

majamat
1. jún 2010

@suzane26 , preto chcem aby sa dala autosedacka pripnut na konstrukciu kocika. hodi sa to na nakupy.

lolelole
1. jún 2010

@sova33 hehe hezky... tak to u nás nehrozí, jak znám toho svého bude zanedloho vyplňovat tabulky - komfort, cena, design ... 🙂

majamat
1. jún 2010

@jerryjanka , pozeram na tvoj fotoblog a ty mas uz krasnu vybavu

tija28
1. jún 2010

mariadaniela - bozinku, az teraz som si vsimla, ze ty uz mas 3 deti......................ja mam obavy z jedneho ako ho vychovam, a ty uz mas tri - krasne a klobuk dole pred tebou 😉

jerryjanka
1. jún 2010

@majamat quinny speedi a quinny zapp ako golfky
za jedno jedna autosedačka sa da nakliknuť na oba tieto kočiky - zapp bude autokočík je mini a lahučky - idealny na cestovanie - pripadne neskôr aj na von ale len v lete
speedi - skvelo ovladatelny, najväčší kočík na slovenskom trhu - teda nestane sa že tam ročne a dvojročne dietko vo fusaku nevtrepeš - proste aj 4 ročne - uplne v pohode 😀
dizajn pre mna tiež vyhral speedi.
autosedačka je druha najbezpečnejšia v kategorii vajičko - prva je romer, druha maxi cosi.
čo ešte by som dodala
nafukovacie velke kolesa prejdu aj velkym snehom bez problemov, nožná aj ručná brzda, super vybava...

suzane26
1. jún 2010

@majamat....da sa...ale ked ides autom nebudes trepat aj konstrukciu..len si supnes sedacku do vozika a jedem..no nie?

bubush
1. jún 2010

😕 82 cm - pas 😅 😕 52 kg 😉

lolelole
1. jún 2010

@suzane26 aha díky opticky u mně zatím vyhráva 🙂 mám pocit, že ta autosedačka se tam dá dát i maxi cosi..ale fakt nevím..pro nás je hlavný aby to byl pořádny teréňak, jelikož chodíme denně s psiskama do lesa 😉

suzane26
1. jún 2010

@lolelole kamoska byva fakt v hroznom strmaku a rodila v decembri a uplne v pohode

majamat
1. jún 2010

@suzane26 , horsie je ked chces vacsi nakup. dva kosiky su neprakticke.
mas v tom jasno, len nafukovacie kolesa nie su vzdy prakticke. casto sa vyfukuju a mam skusenosti s takymi kolesami na invalidnych vozikoch. ked su trochu prazdnejsie, nedaju sa dobre otocit. zachytavaju sa.

sova33
1. jún 2010

@lolelole To ten můj taky, věřím tomu, že si to všechno zjistí, ale realizace bude horší 😀

suzane26
1. jún 2010

@lolalole akurat pokial mas maly kufor na aute tak neviem asi tam nevtrepes konstrukciu...ja mam micru a ked som ju viezla tak sme do kufra konstrukciu nenarvali..

kinsli
1. jún 2010

My máme tento 😉

suzane26
1. jún 2010

@majamat no co by som chcela je jedna vec...kde mam hladat netusim 🙂))) este ze v ba je na vyber...a tiez zalezi kolko bude peniazkov :-/

lolelole
1. jún 2010

@jerryjanka jerry ty to máš tedy nadrnčené..klobouk dole 😀 o by si doporuila mně ? Chceme nějaký hodně outdoorovej 🙂

majamat
1. jún 2010

@suzane26 , nastastie mame velky kufor.

jerryjanka
1. jún 2010

@kinsli xlander je pekny - ma s quinny jednu spoločnu hrozne nahovno vec
polohovanie 😅

bubush
1. jún 2010

lenka tija ja mam kontrolu tiez tak ako vy...takze uz sme tri co budeme cakat rovnako 😉

lolelole
1. jún 2010

@suzane26 my naštěstí máme roomster takže pohoda - segry kočárek se ta vešel i na stojjáka 😀

jerryjanka
1. jún 2010

@lolelole definuj outdoor - ako do terenu? 😅

kinsli
1. jún 2010

@jerryjanka proč na hovno??? Mě právě vyhovuje, že si reguluji sama 😉

jerryjanka
1. jún 2010

ked to je ťažko
treba si určit veci čo človek od kočika očakava.
kolko chce do neho investovať
či mu je jedno ak bude použity alebo chce len novy
a hlavne priority stanovit v tychto veciach
každy potrebuje niečo ine no

jedna poznamka ktoru mi nikto nevyvrati
ani kočik čo u nas stoji 4000 eur nie je idealny na každom sa najde negativum 😉