Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ja som tu asi jedina čo ma v tomto uplne jasno aky kočik a prečo 😀
@jerryjanka , aky si si vybrala? a preco? mozno to tu uz bolo napisane, ale nepamatam si.
@jerryjanka aj ja mam jasno, lebo kocik mam doma- Jane Powertrack
@jerryjanka , pozeram na tvoj fotoblog a ty mas uz krasnu vybavu
mariadaniela - bozinku, az teraz som si vsimla, ze ty uz mas 3 deti......................ja mam obavy z jedneho ako ho vychovam, a ty uz mas tri - krasne a klobuk dole pred tebou 😉
@majamat quinny speedi a quinny zapp ako golfky
za jedno jedna autosedačka sa da nakliknuť na oba tieto kočiky - zapp bude autokočík je mini a lahučky - idealny na cestovanie - pripadne neskôr aj na von ale len v lete
speedi - skvelo ovladatelny, najväčší kočík na slovenskom trhu - teda nestane sa že tam ročne a dvojročne dietko vo fusaku nevtrepeš - proste aj 4 ročne - uplne v pohode 😀
dizajn pre mna tiež vyhral speedi.
autosedačka je druha najbezpečnejšia v kategorii vajičko - prva je romer, druha maxi cosi.
čo ešte by som dodala
nafukovacie velke kolesa prejdu aj velkym snehom bez problemov, nožná aj ručná brzda, super vybava...
@majamat....da sa...ale ked ides autom nebudes trepat aj konstrukciu..len si supnes sedacku do vozika a jedem..no nie?
😕 82 cm - pas 😅 😕 52 kg 😉
My máme tento 😉
@jerryjanka jerry ty to máš tedy nadrnčené..klobouk dole 😀 o by si doporuila mně ? Chceme nějaký hodně outdoorovej 🙂
@kinsli xlander je pekny - ma s quinny jednu spoločnu hrozne nahovno vec
polohovanie 😅
lenka tija ja mam kontrolu tiez tak ako vy...takze uz sme tri co budeme cakat rovnako 😉
@lolelole definuj outdoor - ako do terenu? 😅
@jerryjanka proč na hovno??? Mě právě vyhovuje, že si reguluji sama 😉
ked to je ťažko
treba si určit veci čo človek od kočika očakava.
kolko chce do neho investovať
či mu je jedno ak bude použity alebo chce len novy
a hlavne priority stanovit v tychto veciach
každy potrebuje niečo ine no
jedna poznamka ktoru mi nikto nevyvrati
ani kočik čo u nas stoji 4000 eur nie je idealny na každom sa najde negativum 😉

majamat - diky za vysvetlenie - mne treba po slovensky a ludovo povedat - sak sa teraz citim jak debil 😀