icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jerryjanka
1. jún 2010

@kinsli hadam ho udržiš 😀

suzane26
1. jún 2010

@jerryjanka neviem zatial som to neriesila...ale som ochotna dat kolko treba to je vec na ktorej si zakladam asi najviac...som si povedala ze to je jedine co chcem poriadne 🙂

kinsli
1. jún 2010

holky teď koukám do pasu, že jsme všechny stejně staré 😉 Já tam tedy mám 28 ale mě bylo před týdnem 😉

lolelole
1. jún 2010

jinak holky musím se pochlubit 🙂 dnes jsme poprvé zažila nevolnost - pár krát mne "naplo" a když to viděl můj miláček, tak se začal vytěšovat, že když je mi už opravdicky špatně, takže mimi je ok 😉

janettka
1. jún 2010

tak už je medovník venku,já nechápu proč vlastně jím.... 😠

suzane26
1. jún 2010

@kinsli mne bylo pred tydnem 27 takze aj ty si blizenec???? kolkeho ???

kinsli
1. jún 2010

@janettka ty jo takové škody 😀 😀 😀

kinsli
1. jún 2010

@suzane26 ano 22.5. 😉

jerryjanka
1. jún 2010

@suzane26
no tak ak ti nevadi dať napriklad 1300 eur tak to bude lahšie vybrať
ako ked povieš do 300 eur

janettka
1. jún 2010

@lolelole haha tak to ti blahopřeju,doufám,že neskončíš jako většina z nás... 🙂 blinkání několikrát denně

lolelole
1. jún 2010

@jerryjanka děkuji za názor - má to logiku asi si nějaké vyčihnu v krámě a pak se poptám po netu na použité 😵

tija28
1. jún 2010

suzane - drzim palceky na zajtra 😉

jerryjanka
1. jún 2010

@janettka škoda kolačika

suzane26
1. jún 2010

@kinsli hehe ja 26.

kinsli
1. jún 2010

@lolelole mě ráno bylo taky zle až jsem se lekla, ale hned jsem to rozchodila, fakt jen tak 3 minutky po probuzení 😉

lolelole
1. jún 2010

@janettka no popravdě kdyby to mělo znamenat že mimču je dobře a hezky se vyvíji, tak klidně blinkám celý den 🙂

suzane26
1. jún 2010

@tija28 dakujeeeeeem uz teraz mi stiska rit ze co mi povie 🙂 dufam ze je mala ok,...lebo teda ten kludovy rezim som obcas nedodrzala :-/

jerryjanka
1. jún 2010

@lolelole to hovoriš teraz
ale ked ti bude zle stale tak už budeš z toho unavena 😀

janettka
1. jún 2010

@suzane26 já zas chci pak investovat do sportovního...ten přece jen budeme používat dýl a holky co mají víc dětí říkají,že jedna konstrukce pro hluboký i sportovní kočár nevydrží tolik jako když jsou dvě...ale to je asi i na štěstí jaká je kvalita toho kočárku...

suzane26
1. jún 2010

@jerryjanka...no tak 1300 je ufff dost...tak by som to videla max. do tych 700-800

janka0
1. jún 2010

ja sa teraz baby budim v noci okolo 2 a je mi zle 😢 nespim do rana no hrozne potom ces den dospavam ☹

kinsli
1. jún 2010

@jerryjanka tak to je mazec ty cifry představa, že bych měla dát 33000,- za kočárek, tak po pravdě ani nevím kde bych ho měla shánět 😀 😀 😀
Kolik euro je na Slovensku průměrná mzda???

suzane26
1. jún 2010

@janettka aha no ...to tiez nieje zly napad....neviem sa rozhodnut...mozno mate aj pravdu...ja uz fakt neviem...

lolelole
1. jún 2010

@jerryjanka to je jasný 🙂 ja jen tak zlobím 😉

lolelole
1. jún 2010

jinak děla někdo tutabulku s váhou ? komu to mám poslat ?

kinsli
1. jún 2010

ty jo tak když to přepočítám tak náš stál jako by 460 euro 😅 A to si myslím co nemáme za zázrak 😀 😀 😀

jerryjanka
1. jún 2010

@kinsli priemerna mzda je okolo 700 eur

@suzane26 tak vidiš že ti to nie je jedno ta cena
ono totiž ked chceš fakt kvalitny kočik tak sa pod 1000 asi ani nezmestiš - za 3 kombi - za novy nie preto hovorim radšej po jednom mimču kolkokrat použity fakt 8-9 mesiacov a vyjde 1/3 ceny noveho..

ak chceš do 800 tak potom asi Xlander - su 3, aj 4 kolky
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7651999&tab=0

janettka
1. jún 2010

@lolelole udělej si fotku a pod to dej váhu a mírou v pase a dej to do albíčka...to bude asi nejlepší, já to taky udělám.

tija28
1. jún 2010

suzane - vsetko bude tak, ako ma byt, neboj 😉 a kludovy rezim ma aj u mna rezervy 😀 😀 😀

suzane26
1. jún 2010

@jerryjanka...ved akurat mi baby vraveli ze trojkombi nieje dobra...ze je lepsie si sportak kupit neskor samostatne...tak neviem...a ten xlander nema rucnu ci ma??