Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Ahoj holky,
vše jsem dočetla, ale né vše si pamatuji a někdo tu měl dnes kontrolu, tak gratuluji k srdíčku.
Nevím zda si pamatuji vše, ale k tématům:
na kontrolu jdu 7.6. a už nemůžu dospat, moc doufám, že bude vše ok a pak, chceme to nahlásit rodinám a na to se také moc těším.
Míry a váhy vám nekolegiálně zatajím, protože to by vás porazilo a to nejsem stydlivka, ale je to fakt 😖
Jinak mám dnes dobré zprávy, mám výsledky z štítné žlázy, mívala jsem problémy a dnes vše ok, miminku nic nechybí, tak jsem moc ráda, to je moc důležité.
A k těm kočárkům, já vůbec zatím nevím. Taky jsem si původně říkala, že radši kvalitní z druhé ruky, ale někde jsem narazila na testy MFdnes, testované byly tedy levnější až průměrné kočárky české i zahraniční a překvapivě dobře /v bezpečnosti, ovladatelnosti, ceně/ se nejlépe umístil polský kočárek Firkon, tuším, že přesně F7 a musím říct, že má všechny parametry co jsem chtěla a cena super. Teda ale je asi těžší, teda já spíš nevím, kolik váží ostatní? Takže mne docela nalomil. Mě to totiž nepřijde nijak podstatné, nejde mi o vzhled, ale jen o to, aby se v něm mimčo nepřeklopilo, neodbrzdil se a chvilku vydržel.
Jinak prosím zkušenější, jaký je rozdíl mezi sporťákem a golfkami? A ještě, když vyroste mimčo z hlubokého, vím, že má-li kočárek krytí na nohy, nebo fuksak, či jak se to jmenuje, tak se tam dá mimi taky položit a to mají taky sporťáky i golfky?
Tak jsem to tu zahltila a zase mizím, jdu na kutě, dobrou😉
golfky to su take lahke šporťaky obyčajne s dvoma golfovymi ručkami
šporťak ten je bytelnejší
ukažem ti ake to mam ja
šporťak
http://www.kinderwagen-direkt.de/wp-content/upl...
golfky tej istej značky
http://byfiles.storage.live.com/y1pqj0pY6sOCLtA...
golfky obyčajne maju menšie kolieska, plastove alebo gumove , často zdvojene - kedysi sa to volalo bugyna - aspon u nas teda
@florentina gratulujem drz sa
@jerryjanka, já věděla, že ty budeš vědět 🙂 a moc děkuji za info, takže si můžu odvodit, že golfky jsou lepší pro cestování a skladnost v autě, ale sporťák je lepší do nepohody, slunce, větru atd. No a taky pro to odrostlejší, ale pořád ještě miminko je sporťák tedy rozhodně více chránící.
@suzane26 děkuji, také se drž, na PN si aspoň pěkně odpočineš a pak se přesně uvidí.
@florentina zhrnula si to v podstate presne - rychle presuny, auto, nakup, lekar hlavne leto, cestovanie - golfky
ostatne prevozy dlhe trasy, teren - šporťak 🙂
rozmyšlam či tu je niekto kto nekrvacal alebo nešpinil teda
babenky přeji hezký zbytek večera - jdu ještě brouzdat netem a hledat nějaký dárek pro toho mého mužíčka..za pár dnů mu bude 32 🙂 dobrou 😉
Ahojte, tak som doma z prace a zo skoly
jerryjanka nechcem sa moc chvalit, ale ja som este nevracala a nespinila, aj ked nevolno mi je dost casto a mam asi hemeroidy, takze krvacam, ale z inej diery (too much information🙂
jerry este som sa ta chcela spytat ohladom tych kocikov, kedze pre mna je to tiez trochu spanielska dedina. Ten sportak je vhodny aj pre miminko? tam sa potom da na tu istu konstrukciu vanicka?
@luculele ano na väčšinu sa da nakliknuť vanička alebo aj autosedačka 😉
inak ako som tak pozerala celkom sa mi zdaju tie kociare maxicosi co si o nich myslite?
@suzane26 maxi cosi mura?
je hrozne ťažka ☹
jerry, tak ja som este tiez zatial z tych co nespinili ani nekrvacali, aj ked je moznost, ze sa moze stat 😅 klop,klop
co sa tyka kocikov, my mame Peg Perego GT3-trojkomb. a cosi mensie PP Si ...zatial nerozmyslam, ze by sme zadovazili cosi ine, myslim ze to bude vyhovovat aj dalsiemu babu 🙂
ze polnoc? 😲 tak dobru...idem ry 😲 chlo zaliest, lebo okolo 6 mam povinny budicek a zajtra cestujeme domov, tak aby som nespala na dialnici
hezké ráno 🙂 🙂 🙂 doufám,že dneska zas celý den neproprší,tuším dostanu depku!!!
dobre ranko babeny....
ja som dneska normalne sama zo seba nemohla, pozerala som spravy a tam bolo o medvedikovi ktoremu zabili mamu a potom na neho zavolal clovek, ktoreho uz predtym poznal kedze sa mame predtym stratil a ten maly sa za nim rozbehol a ja som z toho normalne plakala 😒 toto je uz ake zle, ked pri spravach placem 😀
@isabella_fly já pláču už i při reklamě na dětskou kaši...takže to bude normální...
@janettka no pekne, to sme teda dopadli, ale normalne ako som si na to spomenula som sa nemohla zastavit s tym placom 😅 ja reklamy nesledujem, tak toto este odskusane nemam 😀
@isabella_fly no u nás nejde sledovat film aniž by ti tam každých 10 minut neskočili,někdy mám pocit,že jsou delší než ten film.To já jsem nějak nervozní...nemohla jsem usnout,brzo jsem se vzbudila a teď mám takový nepříjemný pocit.Já vím že zas jen plaším a neraději bych letěla k mudrovi aby mimíska zkontroloval...já se nedožiju toho 12tt ☹
suzane26 prosím Ťa odkiaľ si? pozerám na to Tvoje foto,a veľmi mi pripomínaš niekoho zo základnej školy 🙂 koľko máš rokov?
isabella_fly no moje pocity sú úplne rovnaké 🙂 ale Ty už máš dieťa,vieš,čo môžeš čakať,ale ja prvýkrát,len sledujem kde ma čo pichlo 🙂 nech už je 12.tt
janettka - to malo byť pre Teba 🙂

@suzane26 safra, škoda, že neumím šít a plést, mohla bych mít za první trimestr hotovou celou výbavičku pro dítko 😀