Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dobre ranko dievcata...no Vy ste toho od vcera teda pekne popisali...som Vas tak zbezne docitala. Ja som bola dnes na 7:00 na kontrole. Este som len vosla do ordinacie a lekarka mi uz vypisovala tehotensku knizku a az potom mi spravila sono. Srdiecko nam krasne bije, podla MS som dnes 8t+2 a podla sona 8t+4 - ale zdalo sa mi ze doktorka trosku vedla odmerala babatko...takze zodpovedame velkostou 9tt. Ja som ten prenatalbox nedostala a asi ani nedostanem, lebo ani minule tehotenstvo som nedostala. Ale v porodnici sme dostali klinikalbox. Dalsiu kontrolu mam az 30.6. a to ideme na NT ultrazvuk...tak uz sa tesime... 😀
a dostala som aj fotku zo sona...dnes mi ju mimoriadne dala doktorka sama od seba...musim ju dat manzelovi naskenovat a zajtra ju sem hodim... 🙂
@jankakkk dobré ránko, gratulujem k srdiečku 😉
@janettka ahoj na to davaj pozor zistila som ze vzdy ked vypijem kavu mam spinenie a boli ma spodok brucha .......ale tak pokial ti to nic nerobi 🙂
jaj inak dobre ranko 🙂
@nikinka1981 dakujeme...tesime sa... 😀
@jankakkk presne aj mne lekar povedal ze mozem ale vidim ze to asi nerobi dobrotu a pre nieco to pisu .....mozno pozdejsie vo vyssom stadiu ale na zaciatku isto nie
a uz som sa aj pichla do tabulky... 😎
@jankakkk gratulujem budte aj nadalej zdravucky 😉
Dnes zodpovede musim potvrdit vykyvy nalad. Vcera bolo na H..., dnes je mi super! 😀 Prajem aj vam krasny den baby (aj ked vonku to tak nevyzera) ale slniecko moze svietit aj iba v nas..
tehotne zeny by nemali vobec pit napoje kde je kofein (kava, coca-cola...), chynin (tonik...) a napoje typu Red Bull... 😒
@jankakkk presne ja ani kofolu nepijem
Ano, pretože kofeín a tieto povzbudzujúce látky môžu poškodiť plod 😒
@hawajcanka mne lekar odporucil pit v tehotenstve mineralku Matusov pramen ma vraj vsetko co tehotna zena potrebuje a nema to skodi
@hawajcanka kava a fajcenie sposobuje predcasny porod... 😒
a deti s nizkou porodnou vahou...
Pijete babule magnezium?
ked uz mam strasnu chut na kavu, tak si dam bezkofeinovu...
@jankakkk nastastie nefajcim a kavu k zivotu nepotrebujem.Aj pri Danielkovi som zacala pit kavu az nejake tri mes. pred porodom koli tlaku
@hawajcanka já ne,beru toho už tolik,že bych to asi do sebe nenacpala...
@jankakkk a mne dr hovoril ze je viac skodliva ako normalna tak neviem 😒 Nestle Caro je fajn tu mam rada
@majamat ahoj pusinka
@janettka a co beries
aj kava Inka nie je zla. pila som ju u kamosky.

piju ráno ale mlíkovou(ohřeju mléko a strčím do něho lžičku rozpustného)...ale včera jsem si dala v 5hod s manželem kafe a ten medovník...i když jsem to vyblindila tak asi něco zůstalo a možná proto ta nespavost.
Mě dr řekl,že 1-2 kávy nevadí