icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettka
2. jún 2010

piju ráno ale mlíkovou(ohřeju mléko a strčím do něho lžičku rozpustného)...ale včera jsem si dala v 5hod s manželem kafe a ten medovník...i když jsem to vyblindila tak asi něco zůstalo a možná proto ta nespavost.
Mě dr řekl,že 1-2 kávy nevadí

jankakkk
2. jún 2010

dobre ranko dievcata...no Vy ste toho od vcera teda pekne popisali...som Vas tak zbezne docitala. Ja som bola dnes na 7:00 na kontrole. Este som len vosla do ordinacie a lekarka mi uz vypisovala tehotensku knizku a az potom mi spravila sono. Srdiecko nam krasne bije, podla MS som dnes 8t+2 a podla sona 8t+4 - ale zdalo sa mi ze doktorka trosku vedla odmerala babatko...takze zodpovedame velkostou 9tt. Ja som ten prenatalbox nedostala a asi ani nedostanem, lebo ani minule tehotenstvo som nedostala. Ale v porodnici sme dostali klinikalbox. Dalsiu kontrolu mam az 30.6. a to ideme na NT ultrazvuk...tak uz sa tesime... 😀

jankakkk
2. jún 2010

@janettka kav by sa v tehotenstve nemala pit...

jankakkk
2. jún 2010

a dostala som aj fotku zo sona...dnes mi ju mimoriadne dala doktorka sama od seba...musim ju dat manzelovi naskenovat a zajtra ju sem hodim... 🙂

nikinka1981
2. jún 2010

@jankakkk dobré ránko, gratulujem k srdiečku 😉

hawajcanka
2. jún 2010

@janettka ahoj na to davaj pozor zistila som ze vzdy ked vypijem kavu mam spinenie a boli ma spodok brucha .......ale tak pokial ti to nic nerobi 🙂

hawajcanka
2. jún 2010

jaj inak dobre ranko 🙂

jankakkk
2. jún 2010

@nikinka1981 dakujeme...tesime sa... 😀

hawajcanka
2. jún 2010

@jankakkk presne aj mne lekar povedal ze mozem ale vidim ze to asi nerobi dobrotu a pre nieco to pisu .....mozno pozdejsie vo vyssom stadiu ale na zaciatku isto nie

jankakkk
2. jún 2010

a uz som sa aj pichla do tabulky... 😎

hawajcanka
2. jún 2010

@jankakkk gratulujem budte aj nadalej zdravucky 😉

luculele
2. jún 2010

Dnes zodpovede musim potvrdit vykyvy nalad. Vcera bolo na H..., dnes je mi super! 😀 Prajem aj vam krasny den baby (aj ked vonku to tak nevyzera) ale slniecko moze svietit aj iba v nas..

janettka
2. jún 2010

@jankakkk blahopřeju k srdíčku 🙂 ...kávu si teda už nedám...já nešpiním,jen mě bolí troško v podbřišku,ale to bude asi jak mi roste pupek....

jankakkk
2. jún 2010

tehotne zeny by nemali vobec pit napoje kde je kofein (kava, coca-cola...), chynin (tonik...) a napoje typu Red Bull... 😒

janettka
2. jún 2010

@luculele tak ať ti sluníčko vydrží celý den,když kouknu ven tak e mi tam vůbec nechce...

hawajcanka
2. jún 2010

@jankakkk presne ja ani kofolu nepijem

nikinka1981
2. jún 2010

Ano, pretože kofeín a tieto povzbudzujúce látky môžu poškodiť plod 😒

hawajcanka
2. jún 2010

@hawajcanka mne lekar odporucil pit v tehotenstve mineralku Matusov pramen ma vraj vsetko co tehotna zena potrebuje a nema to skodi

jankakkk
2. jún 2010

@janettka dakujeme 😉

jankakkk
2. jún 2010

@hawajcanka kava a fajcenie sposobuje predcasny porod... 😒

jankakkk
2. jún 2010

a deti s nizkou porodnou vahou...

hawajcanka
2. jún 2010

Pijete babule magnezium?

jankakkk
2. jún 2010

ked uz mam strasnu chut na kavu, tak si dam bezkofeinovu...

hawajcanka
2. jún 2010

@jankakkk nastastie nefajcim a kavu k zivotu nepotrebujem.Aj pri Danielkovi som zacala pit kavu az nejake tri mes. pred porodom koli tlaku

janettka
2. jún 2010

@hawajcanka já ne,beru toho už tolik,že bych to asi do sebe nenacpala...

majamat
2. jún 2010

dobre rano.
@jankakkk , gratulujem k srdiecku.
ja som sa dnes zobudila s bolestou hrdla. nie je to silne, ale citim ho. to je zrcite tym blbym pocasim.

hawajcanka
2. jún 2010

@jankakkk a mne dr hovoril ze je viac skodliva ako normalna tak neviem 😒 Nestle Caro je fajn tu mam rada

hawajcanka
2. jún 2010

@majamat ahoj pusinka

hawajcanka
2. jún 2010

@janettka a co beries

majamat
2. jún 2010

aj kava Inka nie je zla. pila som ju u kamosky.