icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jankakkk
2. jún 2010

@hawajcanka ja nie..doteraz som vypila asi 4 (aj to preto, lebo ma bolelo podbrusko). Ja si nedavam nic navyse. Ak zena nema problemy, tak nie je treba aby do seba pchala nejake vitaminy (su z toho vacsie deti). Tehotenstvo nie je choroba...netreba robit a jest nic navyse, co ste robili alebo jedli doteraz.

majamat
2. jún 2010

@hawajcanka , ahoj, ake mile privitanie.

jankakkk
2. jún 2010

@majamat dakujeme

hawajcanka
2. jún 2010

moj syn upratuje sufliky a ked sa opytam co robi tak sa otoci akoze nic no po dvadsiatykrat to upracem 😀

hawajcanka
2. jún 2010

@jankakkk tak moj nazor a ani obmedzovat treba jest co ti chuti 😉

majamat
2. jún 2010

@hawajcanka , super, mas pomocnika. u nas to zostava na mne.

jankakkk
2. jún 2010

@hawajcanka my doma nemame bezkofeinovu kavu...to si dam len ked sme niekde vonku. Jasom nikdy nemola kavickarka...ja vypijem tak 5 kav do roka.

anthea6
2. jún 2010

janettka nikinka1981 - obe máte za sebou nevydarené tehotenstvá? držím palce,určite Vám to tentokrát vyjde 🙂

hawajcanka
2. jún 2010

@majamat 😀

hawajcanka
2. jún 2010

@majamat 😀 aj tvoj muz takto vytahuje zo suflikov? 😀 to ich musi bavit tych chlapov 😀

janettka
2. jún 2010

@hawajcanka hezky uklízí...já beru Euthyrox na štítnou žlázu,kyselinu listovou,pangamin a predison protože moje tělo vyrábí protilátky proti plodu,z toho jsem měla 2xMA

jankakkk
2. jún 2010

@hawajcanka no pekne - asi si malymysli, ze tam mate bordel a treba to znovu upratat... 😀 My mame vsetky sufliky zalepene lepiacou paskou - ale uz prisiel na to, ze sa to da odlepit a ma to odlepene do minuty...takze uz ani to nezabera.

hawajcanka
2. jún 2010

ale vyclenili sme mu jeden jeho a ten si vzdy pokuka ci tam ma vsetko asi 😀

janettka
2. jún 2010

kyselinu listovou by jste měli brát aspoň do 12-16tt všechny je na vývojové vady....teda aby nebyly.

nikinka1981
2. jún 2010

@anthea6 ďakujem. Ja má 3x za sebou MA, ale teraz pevne verím, že to bude dobré, len nesmiem myslieť na nič zlé...

Ja si kupujem vodu Lucku to je pre kojencom a tehotné ženy a neobsahuje sodík, ktorý zavodńuje organizmus... lebo aj na bylinkové čaje si treba dávať pozor... mne odporučil lekár čaje ovocné, že tým nič nepokazím, ale už mi z nich dvíha aj žalúdok toľko som ich vypila...

majamat
2. jún 2010

kedysi som drzala dietu a podarilo sa mi paradne schudnut. vydrzalo mi to niekolko rokov, len ako som s mojim drahym, tak som sa zacala napchavat. vtedy som jedavala strasne vela zeleniny. robievala som si zeleninovy salat a na dochutenie som pouzila olivy a aj tu stavu. je dost slana a ma taku olivovu prichut. je to fakt dobre. pridavala som to aj do dusenej zeleniny. ked je zelenina taka hnusna ako v zime, zlepsi to jej chut.

janettka
2. jún 2010

@hawajcanka ale určitě zkotroluje i vaše šuflíky co? 😀

majamat
2. jún 2010

@hawajcanka , moj muz ma stale niekde nieco porozkladane. on to do suflikov pre istotu ani nedava.

hawajcanka
2. jún 2010

@janettka samozrejme a este vystrci prstek a 😀 povie nono a aj tak ho otvori

janettka
2. jún 2010

@majamat mm je to stejné...a navíc to má roztahané všude a furt něco hledá ale já jsem na vině,že to nemůže najít,ale šlak by mě trefil když na kuchyňské lince má mobil,peněženku,v obyváku hodinky a nabíječku na mobil a já když v kuchyni něco dělám a zavazí mi to,tak to odložím na jedno místo...a on to pak hledá...hlavně že jako malé dítě chtěl v obyváku vyčlenit svoji skříňku,v chodbě má šuflík a stejně to dává na botník....no na zabití...

hawajcanka
2. jún 2010

@nikinka1981 jediny caj co teraz vypije,m je matovy a vidis dufam ze to neskodi

majamat
2. jún 2010

@janettka , nastastie na kuchynsku linku mi nic nedava. mame tak malu linku, neviem, ktoty deb... to naplanoval. mam tam umyvadlo s odkvapkavacom a vedla toho mam miesto na pripravu jedla sirky 28cm. ani sufliky tam ziadne neboli.

nikinka1981
2. jún 2010

@hawajcanka Mätový som pila aj ja a ten neškodí, došiel mi, tak dnes si ho idem kúpiť 🙂

majamat
2. jún 2010

@hawajcanka , pripomenula si mi caj. dam si na hrdlo. ja mylujem feniklovo - rascovy.

nikinka1981
2. jún 2010

minule som čítala, že fenikel sa nemôže, ale teraz zase čítam, že sa môže... tak neviem...všade píšu niečo iné 😒

hawajcanka
2. jún 2010

@nikinka1981 vyskusaj ten piramidovy alpsky mnaaaaam je fakt dobry .....ale aj obyc z jednoty je super

hawajcanka
2. jún 2010

a uz normalne uvazujem ze si kupim v crepnicku a s cerstvych listkou
🙂

nikinka1981
2. jún 2010

@hawajcanka to kde kúpim ten čaj? lebo ja som si nakúpila nejaké detské čaje a tam je fenikel, tak neviem...

zuzumajko
2. jún 2010

ahojte baby, ja by som sice mala rodit 31. decembra, ale kedze som prvorodicka, predpokladam, ze to bude v januari 😀

susann83
2. jún 2010

Dobre ranko tehulky
už sa neviem dočkať, aby som mala dovolenku a potom bola doma, lebo takto vôbec nestiham citat ani prispievať :(
Aj teraz som už zopár strán vynechala.
Dúfam, že ste všetky ok ;)
gratulujem k dobrým vysledkom

neviete náhodou, môže sa magnezium brat denne? Lebo ja beriem jednu tbl každý deň...