Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
kinsli čo by si chcela vedieť
sova33: okters je to určitě Hradec Králové 😉
@jerryjanka: Ty myslíš u TB???
@kinsli pytala som sa čo by si potrebovala vedieť ohladom grafov
@jerryjanka proč si je FF jistý úterým???
lebo bral do uvahy aj tie vysoke teploty pred tym
ja by som to označila inak a to na piatok - je tam jeden den pokles ale to môže po ovulke byť
je to len program no
@jerryjanka Pokud myslíš pátek 23.4. tak to určitě ne, protože jsem si dělala test a byl tam jen slabý duch, takže negativní 😉
@jerryjanka A před tím jsem měla neplodný hlen 😉 bílek byl až v největším množství so+ne 😉
Mě tam právě nesedí to špinění, to je když se dostane vajíčko do dělohy ne??? Ale i kdyby byla ovu v úterý ráno tak v pátek večer mě přijde ještě brzy na to aby bylo v děloze. Co jsem četla tak je to 5-7 dní. Jedině, že bych měla nějaké turbo vajíčko 😀 😀 😀
a potom si si už testy nerobila?
@kinsli to by bolo fakt skoro
ovulka musela prebehnuť skôr
skus vymazať najskôr sobotnu
a potom nedelnu teplotu - každu zvlasť čo ti to ukaze
@jerryjanka jasně zkusím 😉
@sova33 Je to možné já fakt nevím jak to mamča hledá 😉
idem si na chvilu lahnuť je mi nejak šoufl 😖
nic se nestalo 😉 vše při starém 😀
Já měsíc před tím měla ovu 19 DC tak to asi fakt teď ten 17 DC byl 😉
Ach jo, tady je pořád tak hnusně ☹
ahojte baby,zohanala som tie zázvorové lizatka a všade na mna pozerali, jak vyorane mysi ☹ ☹
Pošlete mi link do IP na inter.lekaren,kde ste si ich objednali 🙂 🙂
Je mi stále zle,nic nepomáha 😒 😒
@zuzanahor. vitaj v klube 😉 mne nepomaha nic, je mi dobre iba ked jem alebo ked spim...inak medzi tym v jednom kuse zaludok ako na vode...ono to treba asi len preckat a verit, ze po 12tt nas nevolnosti opustia 🙂
@awe no potešila si ma 😀 😀
ked mne ani jedlo, ani spánok nepomaha 😒 😒 doterz sa to dalo vydržat,ale posledne dni je to hrozné.....
No musím len vydržat 🙂
@zuzanahor. sus aj vela tekutin, ak ti pusti...a mas len zaludok ako na vode alebo aj zvracias?
@awe no zatial nezvraciam aspon niečo......no,ale takýmto tempom to dlho nepotrva a budem vracat 😒
normálne nemožem fungovat 😕
Ahojte, vy ste také klebetné, veď to nestíham ani dočítať 🙂
Práve som prišla domov od lekára. Tak to bol úplne iný prístup. Tento lekár má asi 55r.Pýtal sa ma či mi tamten robil nejaké vyšetrenia z krvi a pod, či mám nejaké lieky...ja som mu povedala, že nie nič mi nebral a ani lieky mi nedal on, len ten utrogestan v Martine. Bol veľmi nahnevaný, lebo som po 3 MA a mal somnou hneď ako som otehotnela niečo robiť, že práve toto obdobie je to najdôležitejšie a on to takto podcenil. Potom ma šiel prezrieť ultrazvukom a videl pekný gestačný vačok taký ako má byť a tiež plod. Srdiečko ešte nebilo, ale povedal, že do týždňa bude biť. Vraj niektorým zistí srdiečko až v 10tt a niektorým už okolo 6tt, že to je individuálne. Len mi povedal, že veľkosťou zodpovedá 8tt +1. Podľa mojich výpočtov by som mala byť 7+1. Som rada, že je to všetko v poriadku a zajtra mi manžel ide pre kartu k tamtému lekárovi a hneď v piatok mi budú robiť odbery tu u neho aby sa vylúčili rôzne zoonozy.
@zuzanahor. ja som si to nidy nevedela predstavit, ked niekto hovoril o nevolnostiach a zrazu to prislo, proste zo dna na den 😝 vidis, ja som zjedla asi pol hodku dozadu pecene zemiaky a uz mi je zle, ledva predychavam.....ale povedzme si, ze ak je nam zle, je to na druhej strane aj dobre 😉 mne pri minulom tehu nebolo absolutne nic a nedopadlo to dobre...tym nechcem povedat, ze ked niekomu nic nie je, ze je to zle ale ja sa s tychto nevolnosti aj tesim 😵 takze ak ta to povzbudi, nie si v tom sama, trpime naraz viacere 😀

nie nie práveže vyšlo trošku slniečko,tak asi pôjdem von.len je doma aj svokra a ja vtedy nerada chodím von.mám asi na nu alergiu.tak čakám muža a pošlem jeho. 😎 😎 😎
Teraz som volala doktorovi,že mám príst na prehliadku po cykle.tak uvidím. inak sa už cítim úplne v pohode. vraciam sa do normálu,tak som z toho šťastná. Našla som si aj super ponuku na prácu,tak ked ma zoberú,tak by som sa fakt tešila a ked nie,tak sa budeme snažilkovať asi.
Prestávam depkovať babule, posledný polrok stále stresujem kvôli peniazom teraz aj kvôli tehu a tak,ale už ma to prestáva baviť. Neako bude, sme mladí a zdraví a ked som vyrátala kolko nám treba peniažkov na udržanie sa nad vodou,tak sa to dá. síce budeme musieť zrušiť sporenie a poistky,ale bude sa to dať. síce na dovošku nevyjde.ale aj tak nevadí. aj to raz bude. 😵 😵 😵