icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

miyya
autor
2. jún 2010

nie nie práveže vyšlo trošku slniečko,tak asi pôjdem von.len je doma aj svokra a ja vtedy nerada chodím von.mám asi na nu alergiu.tak čakám muža a pošlem jeho. 😎 😎 😎
Teraz som volala doktorovi,že mám príst na prehliadku po cykle.tak uvidím. inak sa už cítim úplne v pohode. vraciam sa do normálu,tak som z toho šťastná. Našla som si aj super ponuku na prácu,tak ked ma zoberú,tak by som sa fakt tešila a ked nie,tak sa budeme snažilkovať asi.
Prestávam depkovať babule, posledný polrok stále stresujem kvôli peniazom teraz aj kvôli tehu a tak,ale už ma to prestáva baviť. Neako bude, sme mladí a zdraví a ked som vyrátala kolko nám treba peniažkov na udržanie sa nad vodou,tak sa to dá. síce budeme musieť zrušiť sporenie a poistky,ale bude sa to dať. síce na dovošku nevyjde.ale aj tak nevadí. aj to raz bude. 😵 😵 😵

bubush
2. jún 2010

@kinsli ja vobec ale albao a jerryjanka urcite ano 😉

bubush
2. jún 2010

@miyya drzkaj sa, ono vyjde aj slniecko 🙂

sova33
2. jún 2010

@kinsli Ty jo, taky mi to tam nejde najít, přitom jiné parcely jsem našla 🙂 Je to přesně HK? Není to nějaká jeho část nebo příměstská část?

jerryjanka
2. jún 2010

kinsli čo by si chcela vedieť

kinsli
2. jún 2010

sova33: okters je to určitě Hradec Králové 😉

@jerryjanka: Ty myslíš u TB???

jerryjanka
2. jún 2010

@kinsli pytala som sa čo by si potrebovala vedieť ohladom grafov

kinsli
2. jún 2010
jerryjanka
2. jún 2010

lebo bral do uvahy aj tie vysoke teploty pred tym
ja by som to označila inak a to na piatok - je tam jeden den pokles ale to môže po ovulke byť
je to len program no

kinsli
2. jún 2010

@jerryjanka Pokud myslíš pátek 23.4. tak to určitě ne, protože jsem si dělala test a byl tam jen slabý duch, takže negativní 😉

sova33
2. jún 2010

@kinsli Tak to nemůžu najít.

kinsli
2. jún 2010

@jerryjanka A před tím jsem měla neplodný hlen 😉 bílek byl až v největším množství so+ne 😉

Mě tam právě nesedí to špinění, to je když se dostane vajíčko do dělohy ne??? Ale i kdyby byla ovu v úterý ráno tak v pátek večer mě přijde ještě brzy na to aby bylo v děloze. Co jsem četla tak je to 5-7 dní. Jedině, že bych měla nějaké turbo vajíčko 😀 😀 😀

kinsli
2. jún 2010

@sova33 Tak se na to vykašly, v sobotu se zeptám mamky 😉

jerryjanka
2. jún 2010

a potom si si už testy nerobila?

jerryjanka
2. jún 2010

@kinsli to by bolo fakt skoro
ovulka musela prebehnuť skôr
skus vymazať najskôr sobotnu
a potom nedelnu teplotu - každu zvlasť čo ti to ukaze

sova33
2. jún 2010

@kinsli Ok, jenom může být zádrhel v tom, že HK může mít víc katastrálních území, já to tam ale neznám, tak nevím.

kinsli
2. jún 2010

@jerryjanka jasně zkusím 😉

@sova33 Je to možné já fakt nevím jak to mamča hledá 😉

jerryjanka
2. jún 2010

idem si na chvilu lahnuť je mi nejak šoufl 😖

kinsli
2. jún 2010

nic se nestalo 😉 vše při starém 😀

http://www.fertilityfriend.com/home/2d98dc

kinsli
2. jún 2010

Já měsíc před tím měla ovu 19 DC tak to asi fakt teď ten 17 DC byl 😉

sova33
2. jún 2010

Ach jo, tady je pořád tak hnusně ☹

awe
2. jún 2010

@miyya super, ze sa na veci pozeras tak pozitivne 😉
baby, ja som si spravila pecene zemiaciky - mnam, prve teple jedlo...uvidime, co to spravi 😅

awe
2. jún 2010

@thozu gratulujem k srdiecku 😵

zuzanahor.
2. jún 2010

ahojte baby,zohanala som tie zázvorové lizatka a všade na mna pozerali, jak vyorane mysi ☹ ☹
Pošlete mi link do IP na inter.lekaren,kde ste si ich objednali 🙂 🙂
Je mi stále zle,nic nepomáha 😒 😒

awe
2. jún 2010

@zuzanahor. vitaj v klube 😉 mne nepomaha nic, je mi dobre iba ked jem alebo ked spim...inak medzi tym v jednom kuse zaludok ako na vode...ono to treba asi len preckat a verit, ze po 12tt nas nevolnosti opustia 🙂

zuzanahor.
2. jún 2010

@awe no potešila si ma 😀 😀
ked mne ani jedlo, ani spánok nepomaha 😒 😒 doterz sa to dalo vydržat,ale posledne dni je to hrozné.....
No musím len vydržat 🙂

awe
2. jún 2010

@zuzanahor. sus aj vela tekutin, ak ti pusti...a mas len zaludok ako na vode alebo aj zvracias?

zuzanahor.
2. jún 2010

@awe no zatial nezvraciam aspon niečo......no,ale takýmto tempom to dlho nepotrva a budem vracat 😒
normálne nemožem fungovat 😕

nikinka1981
2. jún 2010

Ahojte, vy ste také klebetné, veď to nestíham ani dočítať 🙂
Práve som prišla domov od lekára. Tak to bol úplne iný prístup. Tento lekár má asi 55r.Pýtal sa ma či mi tamten robil nejaké vyšetrenia z krvi a pod, či mám nejaké lieky...ja som mu povedala, že nie nič mi nebral a ani lieky mi nedal on, len ten utrogestan v Martine. Bol veľmi nahnevaný, lebo som po 3 MA a mal somnou hneď ako som otehotnela niečo robiť, že práve toto obdobie je to najdôležitejšie a on to takto podcenil. Potom ma šiel prezrieť ultrazvukom a videl pekný gestačný vačok taký ako má byť a tiež plod. Srdiečko ešte nebilo, ale povedal, že do týždňa bude biť. Vraj niektorým zistí srdiečko až v 10tt a niektorým už okolo 6tt, že to je individuálne. Len mi povedal, že veľkosťou zodpovedá 8tt +1. Podľa mojich výpočtov by som mala byť 7+1. Som rada, že je to všetko v poriadku a zajtra mi manžel ide pre kartu k tamtému lekárovi a hneď v piatok mi budú robiť odbery tu u neho aby sa vylúčili rôzne zoonozy.

awe
2. jún 2010

@zuzanahor. ja som si to nidy nevedela predstavit, ked niekto hovoril o nevolnostiach a zrazu to prislo, proste zo dna na den 😝 vidis, ja som zjedla asi pol hodku dozadu pecene zemiaky a uz mi je zle, ledva predychavam.....ale povedzme si, ze ak je nam zle, je to na druhej strane aj dobre 😉 mne pri minulom tehu nebolo absolutne nic a nedopadlo to dobre...tym nechcem povedat, ze ked niekomu nic nie je, ze je to zle ale ja sa s tychto nevolnosti aj tesim 😵 takze ak ta to povzbudi, nie si v tom sama, trpime naraz viacere 😀