Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
...aj ja chodím na VŠ...v sobotu ma čaká posledná-deviata 😝 😝 skúška v tomto semestri, teda aj roku. No a idem sa do piateho ročníka...takže ak všetko dobre dopadne...tak o rok sa budem na štátnice pripravovať s chrústikom... 😅 😅
všetkým študujúúúcim veeeeeeela štastíčka!!!!
ste hviezdy studentky. ja uz ani krizovku nedokazem vylustit. ked sa spoji demencia z rodicovskej dovolenky s tehotenskou, tak tak som rada, ze sa rano obleciem a v meste nezabludim 🙄
meriam 168cm
ja jsem právě rozlepila oči a koukám, že jsem zase pár stánek pozadu 😀 dneska po obedě jsem totalně upadla do bezvědomí a spala až do teď..uff 🙂 asi mimi potřebovalo..
no????
Ahojte.Mala som celodennu navstevu sestry s detmi.Som grogy.No dievcata k tomu meraniu,momentalne vyzeram ako v 5 mesiaci.Nenormalne sa mi zvacsilo brucho.Medzi vami chuduckymi budem ako slon.
Takže bruska začínaju rast 🙂 🙂 ja som si myslela,že som len velmi nafuknutá 😀 už nezapnem rifle 😖 😀
babyyyyyyyy prave som prisla od doktorky a pocula som srdieckooooo a mam aj dokaz 🙂 dostali sme knizku 🙂 veeeelmi tesiiiim 😀
@zuzanahor. nooo, ja budem mat zajtra prekvapko po 5 dnoch v pyzamku 😉
ja studujem, na vSEMVS- vysoka skola ekonomie a manazamentu verejnej spravy
Prave som dorobila rybickovu pomazanku uz ju papaju, ale mne to velmi smrdi 😝
@zuzanahor. aj mňa tlačia rifle... 😝
a sme pn do konca juna :-/ bleee
@suzane26
krasna fazulka 🙂 🙂 🙂 🙂

ja nestiham babule, miyya co sa stalo??? ☹
konecne dosiel manzo, tak sa venuje malej, dnes som sa bez nej nepohla ani na meter a ked som si chcela sadnut za komp, tak dobehla a musela som jej pustat tie psycho pesnicky od gummy bear.
niki super truper ze mas konecne starostliveho doktora. ten moj to teda tiez nejako neprehana. nic mi nepredpisal. tak si davam vitaminose. ale niekedy aj zabudnem... musim sa polepsit. a baby co vam je zle, vydrzte. mne bolo priserne ale teraz od 10 tyzdna to vyrazne ustupilo. uz mi je skoro cely den dobre 🙂 po pecenych zemiakoch som sa este dotlacila melonom. velice dobry som kupila, sladky, stavnaty... akurat teraz mam zaludok vacsi ako brucho. to tu uz dlho nebolo 😀