icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

darjena
2. jún 2010

ja nestiham babule, miyya co sa stalo??? ☹
konecne dosiel manzo, tak sa venuje malej, dnes som sa bez nej nepohla ani na meter a ked som si chcela sadnut za komp, tak dobehla a musela som jej pustat tie psycho pesnicky od gummy bear.
niki super truper ze mas konecne starostliveho doktora. ten moj to teda tiez nejako neprehana. nic mi nepredpisal. tak si davam vitaminose. ale niekedy aj zabudnem... musim sa polepsit. a baby co vam je zle, vydrzte. mne bolo priserne ale teraz od 10 tyzdna to vyrazne ustupilo. uz mi je skoro cely den dobre 🙂 po pecenych zemiakoch som sa este dotlacila melonom. velice dobry som kupila, sladky, stavnaty... akurat teraz mam zaludok vacsi ako brucho. to tu uz dlho nebolo 😀

dada2007
2. jún 2010

...aj ja chodím na VŠ...v sobotu ma čaká posledná-deviata 😝 😝 skúška v tomto semestri, teda aj roku. No a idem sa do piateho ročníka...takže ak všetko dobre dopadne...tak o rok sa budem na štátnice pripravovať s chrústikom... 😅 😅

všetkým študujúúúcim veeeeeeela štastíčka!!!!

darjena
2. jún 2010

ste hviezdy studentky. ja uz ani krizovku nedokazem vylustit. ked sa spoji demencia z rodicovskej dovolenky s tehotenskou, tak tak som rada, ze sa rano obleciem a v meste nezabludim 🙄

denne73
2. jún 2010

meriam 168cm

lolelole
2. jún 2010

ja jsem právě rozlepila oči a koukám, že jsem zase pár stánek pozadu 😀 dneska po obedě jsem totalně upadla do bezvědomí a spala až do teď..uff 🙂 asi mimi potřebovalo..

awe
2. jún 2010

@darjena tak to ty si mi dnes spravila chut na tie zemiaky, ja som si ich isla hned potom spravit a po mne zuzanahor a nikinka zem. kasu, baby, ak nam dnes bude zle, tak vsetkym zo zemiakov 😀

denne73
2. jún 2010

@dada2007 aj my sa učíme dvaja 🙂

awe
2. jún 2010

@denne73 si teda poriadne chudulinka 😉

denne73
2. jún 2010

no????

awe
2. jún 2010

@dada2007
@denne73 a ostatne kocky, co studujete?

denne73
2. jún 2010

@awe ja študujem špeciálnu pedagogiku

jojci29
2. jún 2010

Ahojte.Mala som celodennu navstevu sestry s detmi.Som grogy.No dievcata k tomu meraniu,momentalne vyzeram ako v 5 mesiaci.Nenormalne sa mi zvacsilo brucho.Medzi vami chuduckymi budem ako slon.

zuzanahor.
2. jún 2010

@awe
@denne73
No,dakujem,však som si pri prvom tehu užila,same infuzie v nemocnici.Ale čo už musime dobojovat do konca 😀

awe
2. jún 2010

@denne73 zujimavy odbor, musi to byt aj dost narocne...baby, ja som celkom rada, ze som isla na VS hned po strednej, lebo ja by som to uz popri robote nezvladala...obdivujem kazdu z vas a tie co mate aj deturence, klobuk dolu 😉

awe
2. jún 2010

@jojci29 podla mna vecer vyzerame vsetky ako sloniky 🙂

sova33
2. jún 2010

@awe Tak to s tebou souhlasím, představa, že bych se chystala na státnice a při tom třeba kojila nebo chodila do práce- oooou.

zuzanahor.
2. jún 2010

Takže bruska začínaju rast 🙂 🙂 ja som si myslela,že som len velmi nafuknutá 😀 už nezapnem rifle 😖 😀

suzane26
2. jún 2010

babyyyyyyyy prave som prisla od doktorky a pocula som srdieckooooo a mam aj dokaz 🙂 dostali sme knizku 🙂 veeeelmi tesiiiim 😀

awe
2. jún 2010

@zuzanahor. nooo, ja budem mat zajtra prekvapko po 5 dnoch v pyzamku 😉

dada2007
2. jún 2010

@awe ja Stredoeurópsku areálovú kultúru 😉

mariadaniela
2. jún 2010

ja studujem, na vSEMVS- vysoka skola ekonomie a manazamentu verejnej spravy
Prave som dorobila rybickovu pomazanku uz ju papaju, ale mne to velmi smrdi 😝

awe
2. jún 2010

@suzane26 supiiiis, gratulujem 😵 tak rychlo, sup sup, fotecku aj knizku do albumu 😉

suzane26
2. jún 2010
dada2007
2. jún 2010

@zuzanahor. aj mňa tlačia rifle... 😝

suzane26
2. jún 2010

a sme pn do konca juna :-/ bleee

awe
2. jún 2010

@dada2007 fiiiha, je to cim dalej tym zaujimavejsie kocky....

dada2007
2. jún 2010

@suzane26 gratulááááááááácia...a fotečka milá 😵

awe
2. jún 2010

@suzane26 nadherny chrustik 😵

dada2007
2. jún 2010

@suzane26 prečo si na PN???? 😨

zuzanahor.
2. jún 2010

@suzane26