icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lolelole
2. jún 2010

@suzane26 jo ták..to je možný, žes měla posunutou ovulku..ale hlavně, že je mimík kde má být a srdíčko tluče 😀

jojci29
2. jún 2010

Juuuuj,niekto tu spominal ze rifle su tesne ja sa bojim ci si nieco este obleciem.Tolkoto kilov som este v zivote nemala.Najviac 72 a to som si pripadala hrozna.Boze kde je mojich 56kilov?

lolelole
2. jún 2010

ja mám docela dilema - segra mi nabídla, že by mi mohla u ní v nemonici udělat sono, což bych hroooozně moc chtěla, ale zase se bojím aby jsme to maličké úplně nepřeultrazvukovali 😖 tak váham...

suzane26
2. jún 2010

@lolelole jasnee 😀 a teraz ma urcite zacne umarat otazka ze co to bude 😀 😀 😀

awe
2. jún 2010

@suzane26 nic sa neboj, to dobehnete raz dva 😉

lolelole
2. jún 2010

@suzane26 😉

sova33
2. jún 2010

@lolelole Já nejsem odborník, ale moje kamarádka je rentgenoložka (MUDr.) a měla ultrazvuků spoustu, neříkala, že by to mělo být nějak na závadu. A hlavně... to by ti sestra snad řekla, ne?

jojci29
2. jún 2010

mne doktorka povedala ze budem chodit do rizikovej poradne kde mi budu robit kazde 2 tyzdne kontroly.Neviem to urcite ale predpokladam ze sono.Dalej pojdem min.2 krat do BA na Kramare.Dalsie sona.
lolelole ja mam strach 😢

awe
2. jún 2010

@lolelole urcite je vsetko v poriadku, fazulka je vo vacku 😉 a ultrazvuk neskodi, takze ak mas moznost a budes si istejsia, ked ti ho sestra spravi, tak chod...

sova33
2. jún 2010

@lolelole Přesně tak, já kdybych mohla, chtěla bych ho vidět každý týden 😀

lolelole
2. jún 2010

@sova33 no to víš..pořád je to doktroka 🙂 takže pro ni přicházejí do úvahy jenom fakta - ona moc na nějakou tu mojí "pocitologii" a snahu o co nejpřirozenější těhu a porod neveří...

suzane26
2. jún 2010

@jojci29 ja by som brala usg aj kazdy den len aby som ju videla 😀

lolelole
2. jún 2010

@suzane26 joji ty si si nějaká jistá, že to bude ona 😀

majamat
2. jún 2010

@thozu , gratulujem.

sova33
2. jún 2010

@lolelole To jo, ale kdyby to bylo škodlivé, nedělala by to, ne?

lolelole
2. jún 2010

asi stejně nevydržím a nakonec půjdu 🙂 akorát jsou z jiného města, tak si budeme muset udělat výlet

suzane26
2. jún 2010

@lolelole ja stale dufam a modlim sa aby to bola ona... 😀

sova33
2. jún 2010

@lolelole A je to daleko?

lolelole
2. jún 2010

@sova33 ja právě nevím, dost jsem o tom četla na netu a argumenty jsou jak pro tak proti..kvůli tomu váham 😠 určitě v malém množství je to ok akorát nevím, zda každý týden není moc

sova33
2. jún 2010

@suzane26 Já jsem vždycky chtěla chlapečka, když jsem zjistila, že jsem těhotná, najednou mi to začalo být úplně jedno. Prostě to pro mě přestalo být důležité. 🙂

awe
2. jún 2010

@lolelole urcite to nie je skodlive 😉 ja som na tom podobne, skoda, ze sa uzv neda kupit domov 😀
@suzane26 chces dievcatko?

lolelole
2. jún 2010

@sova33 ani né cca hoďku a půl - ségra bydlí v Mostě

jojci29
2. jún 2010

mne je jedno co to bude hlavne nech je zdravucke.Mam silny citak na chlapca.
Mate aj vy nejake tusenie?To by sme mohli dat tiez do tabulky co si ktora mysli a potom porovname komu to vyslo. 😉

lolelole
2. jún 2010

@suzane26 ty už se asi nemůžeš dočkat určení pohlaví, vid ? 😉

sova33
2. jún 2010

@lolelole Chápu tvoje obavy,ale v tomhle bych se na sestru asi fakt spolehla 🙂 Kdyby to byl nějaký jakýkoliv doktor, tak neřeknu, ale vlastní sestra snad bude opatrnější.

suzane26
2. jún 2010

@awe straaasne
@lolelole veru som cela natesena

sova33
2. jún 2010

@lolelole Tak to jo 🙂 Myslí, že tu někdo z nás je taky z Mostu, ne?😀

sova33
2. jún 2010

My se necháme překvapit 🙂

lolelole
2. jún 2010

@jojci29 ja to mám každý týden jinak 🙂 chvíli jsem si na tuty jistá, že bude defčátko, pak zase chlapec..ale nejspíš bude chlapec, protože jsme se milovali přímo v den ovulky a to zvyknou být kluci, protože jsou klučičí spermijky rýchlejší, ale vydrží kratší dobu 😀

majamat
2. jún 2010

@nikinka1981 , gratulujem. konecne mas dobre spravy.