Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte
ja som sice pospala tak ubehol kusok dna - ale je mi ešte horšie ☹
babulky ja se dočasně loučím, musím pustit k netu drahého 😠 papa a hezký večer 😉
@jerryjanka ak ta to povzbudi, mne je brutaaal zle, ani zaspat sa mi neda, preto tu stale strasim 😉 😝
@awe nepovzbudí ale aspon viem že v tom sama nie som
do pol hodiny pojdem na pokec s misou - na 100%
ja mam tušaka na chlapca už daaaaaaavno
@tija28
@jerryjanka ja zatial nemam tusaka, dam tomu este cas 😉
kocky ja na dnesok asi koncim, lebo je mi fakt blbo....pekny vecer 😉
jerry - tak to ti nezavidim - tu misu............................mne ked je zle, idem sa najest a potom to hned prejde 😉 ...........ja aj ked som si obcas na nejakej party poriadne vypila, a bolo mi potom totalne na sablu - tak mi to bolo luto vyvracat a som to vzdy nejak prezila - len asi 3x za zivot sa mi podarilo blinkat 😀 😀 😀
niekedy vam zavidim ze vam byva zle.Ja okrem permanentne nafuknuteho brucha a naliatych citlivych prs nemam ziadne priznaky.
awe - papa a oddychuj pekne 😉
jojci - tak to si z nas vsetkych potom na tom najlepsie 😉 .................a brucho mam uz aj ja ako balooooon 😀 😀 😀
suzane26 - a robili ti uz aj odber krvi ? a kedy mas dalsiu kontrolu ?
zdravim vsetky tehulka a gratulujem k dobrym spravam. konecne som to nejak docitala. ja som jedla na obed tu fazulu. ja vypadam uz na porod. totalne nafuknute brucho.
@jojci29 no poviem ti že nemaš fakt čo zavidieť
😒
jeeryjanka ved hej ale ked mne tak chuti....ja budem 100 kilovy mamut.T o nedam do leta dole.... ☹
ahojte gratulujem babatkam mamickam
mna strasne bolia krize aj brucho zajtra idem ku dr
baaaaaaaaaaaaaaf já to prostě s malým nesíhám sem chodit ☹ 😅
tiez sa pripajam,ahojte
hawajcanka ides kvoly ym bolestiam ci na kontrolu?
Pozeram spravy,tie zaplavy su strasne.Bohu dakujem ze byvam tam kde byvam......
ahojky...tak my sme boli s mužom a malou pozrieť rieku Nitru...je to vyliate z prvého valu, a k druhému sa to moooc blíži ☹ ☹ ☹
@babetkarka , vitaj a zarad sa. 🙂
ja tiez pozeram spravy. je to strasne. skoro cele Slovensko a vlastne aj velka cast Europy je zaplavna.
aj asi 500 metrov od nas sa vyliala rieka
bola som tam dnes kuknuť
nechcem ani vedieť ako to vyzera pri nimnici 😖
a to ma pršať zasa
je to strasne. pozeram spravy a som v soku. zaplavy uz boli, ale az take rozsiahle si nepamatam.

@jojci29
@suzane26 mne je to zatial jedno, hlavne aby bolo zdravucke 🙂
ja sa do tabuly pridam po akcii srdiecka na buducu stredu 🙂