Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
a TT flasky su fakt dobre. tvaria sa ako prsnik, tak s nimi deti vacsinou nemaju problem 😉
u mna to plati, pri dievcatach mi bolo zle, pri chlapcovi som bola celkom ok, takze ja si myslim, ze opat cakame dievcatko 😵
@zuan
ja sterilizator nemam, flasky a cumliky som vyvarala 10 min. vo vode. alebo som ich 10 min. parila v parnom hrnci. ale zase som dlho kojila, takze som tych flasiek az tak vela nemala. ine je to asi, ked sa dava umele mliecko od narodenia alebo malinkym babatkam.
ja zase nedam dopustit na elektricku odsavacku. prve tyzdne by som to bez nej neprezila.
ale netreba si to kupovat hned. staci si len vyhliadnut a dokupit tie veci podla potreby.
jerryjanka vacsinu veci mam kupenych od minula,kocik si vyberiem a kupim az pp.MM je schopny a dokaze nakupovat 😉
Co urcite chcem je podlozka so snimacom dychu dietata.Nevideli ste to niekde za rozumnu cenu?
Maja, kontrolu mám 17.6., aj to sa nevedel rozhodnúť, najprv že za 4, potom za 2, a nakoniec že tak za 3 týždne (od poslednej kontroly 27.5.)
Jerry, hej, povedal, že môžem vysadit, keď mi nič nie je... Ešte mám na vyše týždňa. Ešte 2 dni zoberem 2x1, potom asi 2x1/2 a potom len polku.
Tak nejak by sa to malo?
ja som si uz uplne ista dievcatkom. mohla by som sa stavit o cokolvek 😀
zuan ja som kvoli nekvalitnej odsavacke zazila stredovek. stvrdli mi prsia, urobili sa v nich brutalne hrce a bola to taka bolest ze az. hrozilo ze sa to zapali a pridem o mlieko. ale nakoniec sme to s muzikom rozmasirovali. skriabala som sa sice po stene a ronila slzy ako hrachy, ale kojila som celkom slusne 15 mesiacov 🙂
susann83 ak mas pochybnosti tak sa neboj doktora vymenit.Ja idem svojho tiez menit.
Jojci vážne?
Zachytila som aj to že Niki vymenila.
A myslíš, že mu to musím povedať, že ho chcem vymeniť?
Holky já " doufám v holčičku " a u mě tedy to že holčička ubírá na kráse neplatí, ani to že trápí maminku 😉
Já pleť mám čistou a nic mi není stejně jako tomu bylo u Kačenky 😉
Mě je to v podstatě jedno hlavně aby bylo mimi zdravé a těhu tak nějak v rámci mezí v pohodě.
Ale přeci jen by se mi u Kačenky více líbila sestřička 😉
@jojci29 monitor dychu bol moja posadnutost 🙂 este aj teraz by som to pod malu supla, ale to by ma asi poslali na vysetrenie. teraz musim mat aspon vysielacky. mala spi sama v izbe uz raz mala laringiticky zachvat, ze sme volali rychlovku, tak neviem ci ju vobec do 18tky necham spat bez monitorovania 😀 my sme ho kupovali normalne v kamennom obchode ale mozno na nete najdes za lepsie ceny. treba posnorit.
Monitor dechu chci 100% taky na Kačenku jsme měli Nanny a teď bych chtěla Angel care 😉
Maja, aj mna poslal 3x na odber, ale len HCG a raz progesteron. To bolo všetko zatiaľ.
Teď když jsou děti malé tak je to asi jedno, ale když jsou už starší tak přeci jen je lepší když jsou stejného pohlaví 😉
@kinsli tiež myslim že si viac rozumeju rovnake pohlavia
ale ja by som chcela párik
alebo možno aj dva páriky
s tymi tt - za chvilu aj my budeme mať 10 tt 😀
jo jinak holky už vidíme vaše fotoblogy 😉 ( je to tak cca 3 dny co jsem si toho všimla 😉 )
@jerryjanka No to jo mě příjde, že to neuvěřitelně letí 🤐
Kinsli, ani nehovor, to vážne letí.
Ani nezbadame a budeme mat naše srdiecka v náručí 🙂
tak asi ešte vyckam ďalšiu kontrolu. Hádam mi už dá aj tehu knižku...
@susann83 prosim ta, pozrela som ti do albumu a zaujal ma tvoj tehotensky test, nemecky ale nerozumiem ,co znamena to cislo 2-3??
veru to rychlo ubieha. pri kolkych tt sme to zacinali pisat?
@mariadaniela to znamena že bola v tej chvili tehotna 2-3 týždne 🙂

@susann83 no ja budem brať dufik do 20 tt - inak sa berie ked treba teda aspon do konca 12 tt on ti ho už vysadil? 😅