icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jerryjanka
2. jún 2010

@miyya muž to pochopi neboj 😉

miyya
autor
2. jún 2010

jerry ale ja ich nechcem 50.čo s nimi budem robiť. stačí mi pre istotu 20. 😉

mariadaniela
2. jún 2010

@miyya si mladucka, neboj zacnes pekne jest vitaminy a daslie tehotenstvo bude bez problemov, drzim ti palce

jojci29
2. jún 2010

ak chces zmenit lekara musis mu to oznamit a vypitat si dokumentaciu alebo oznamit komu ides a oni ju poslu novemu gynekologovi
Citala som na nete ze nieje dobre pouzivat pouzivane podlozky po viacerych detoch.Neviem uz preco.Mozno maju potom casto falosne poplachy.Ja chcem tiez angelcare

miyya
autor
2. jún 2010

jasné viem. dúfam,že to nepotrvá. ale asi sa porozprávam s mužom najbližšie, ked bude najviac nadržaný. 😀 😀 😀 vtedy je najmilší.

no a potom uvidím.

kinsli
2. jún 2010

@jojci29 Mě vyhovuje, že je přenosný a jsou k tomu i chůvičky 😉

jojci29
2. jún 2010

miyya ahoj.Vtedy su chlapy jak macalky a poslubuju hory doly 😀

majamat
2. jún 2010

@miyya , rozklada sa v teple a na svetle, ale tbl sa to asi netyka. kys. listova sa nachadza v spojeni s vit. B12. je vhodne prijimat dostatok aj B12. ja to tu trochu zlozite.niektore proteiny napr. v mlieku sa staraju o to aby sa v crevach neznicila bakteriami. vraj vsetky vitaminy B maju spojitost a preto treba dostatok vsetkych, ale hlavne ten B12.nicivo na nu posobia alkohol, lieky, nedostetok B12, hak, ochorenia pecene.slnecne luce ju tiez spaluju -opalovanie. poziera ju aj latka metionin, ktora je v syre a mase. v zelenine je minimalne.

denna potreba je 100mikrogramov a u tehotnych 150 mikro. zvysena potreba je aj pri namahe.

mariadaniela
2. jún 2010

@jojci29 no ja s a v tom vobec nevyznam, ale dam si poradit

miyya
autor
2. jún 2010

k tým podložkám - ja som ju nemala, vraveli mi,že to odporúčaju rodičom hlavne ked je dieťa predčasne narodené, alebo je možná neaká dedičná vada.inak je to vraj zbytočné. 😕 😕 dalej myslím , že poistovna union zapožičiava podložku do polroka zdarma.no niesom si istá.bolo to vtedy,ked som čakala malého.

kinsli
2. jún 2010

@miyya ty máš rodičák na 2 roky??? Nebo jak je to vůbec u Vás na Slovensku???

jerryjanka
2. jún 2010

@miyya ved to je fuk kolko potrebuješ tolko ti môžem poslať jasne že nie 50 😀

miyya
autor
2. jún 2010

@majamat dakujeeeem, je mi to viacej jasné. lebo ja ked si také veci čítam,tak akože nič moc. nie vždy pochopím. 😀

kinsli
2. jún 2010

@miyya Určitě to dá klidnější spánek když se vzbudíš a vidíš že problikává zelené světýlko tak víš, že prcek je v pořádku 😵

majamat
2. jún 2010

@mariadaniela , co v Madarsku?

mariadaniela
2. jún 2010

no ja zijem v Madarsku a tu sa poziciavaju vahy, podlozky od sestriciek, ktore navstevuju aja tehotnu a neskor mamicku s babatkom

miyya
autor
2. jún 2010

kinsli mám to na 3roky.no a od nového roku podla nového sa mi to zvyši,teda ja som zatial o zvýšenie nepožiadala,lebo v januari som ešte robila na dohodu a potom som nevedela,či ešte pôjdem. lebo ak to podpíšem,tak ak sa rozhodnem pracovať na dohodu či uuplne,či akokolvek,tak nedostanem ani korunu. taaak neviem.ale asi to pôjdem podpísať,nech mi doplatia prašule a nebudem riešiť.
V tom prípade mám ten zvýšený ani neviem kolko to je ale myslím že okolo 8000 sk dostanem do novembra a potom rok tú klasiku čo mám aj teraz.

miyya
autor
2. jún 2010

to hej, určite je to kludnejšie.ale môj prcek spal v postielke až tri dni a odvtedy spal somnou.tak u mna by to bolo mrhanie peniazmi.ja śom si syna totálne rozmaznala a stále spí somnou v posteli. je to malý ciciak

jojci29
2. jún 2010

Kamaratke signalizoval teda len 3 krat vypadok dychu ale aspon sa hned zobudila a mohla by zareagovat.Tie peniazky mi urcite stoja za kludny spanok.

majamat
2. jún 2010

@mariadaniela , aha. ked som pisala o tej kys. list. tak som normalne vypadla s temy. zeby som odemtievala?

miyya
autor
2. jún 2010

@mariadaniela to je super,ze to zapožičaju

jojci29
2. jún 2010

ja som spala s rodicmi do 10 rokov.A kojena som bola do 3 rokov. 😝

miyya
autor
2. jún 2010

jerryjanka tak sa zajtra dohodneme.ok?? dneska sa mi to nechce riešiť a vlastne ešte mám času.aspon minimálne mesiac.
ja rozmýšlam,že by som si už teraz nechala porobiť testy u obvodaka a dala vytrhnuť zub a po prvej menštruácii by som to nechala na prírodu.no uvidím,lebo vlastne aj o ten môj potrat sa nakoniec len príroda postarala,tak hádam moje telo spozná,kedy je už vhodná doba.

inak som si spomenula,ze na začiatku tehu ma kopla elektrina.dokonca mám aj malé jazvyčky.ktovie či aj to tomu nenapomohlo. ☹ ☹

jojci29
2. jún 2010

majamat ja mam tiez problem spravne zakomponovat odpoved niekedy

kinsli
2. jún 2010

@miyya Tak to máš docela jseště na druhé čas, zbytečně se okradeš o rodičák 😉 Mě to docela vyšlo oberu se jen o 3 měsíce 😉
Ale vzhledem k tomu, že teď jsem pracovala tak půjdu na PN a budu mít rodičák + nemocenskou, takže asi nula od nuly pojde 😉 Nebo vlastně budu mít ještě víc 😉

miyya
autor
2. jún 2010

jojci obávam sa, že takto to bude vyzerať aj u nás. a poviem vám, že v mojej starej téme nás tak dopadlo viac. 😝 😝

jojci29
2. jún 2010

miyya to moze byt dovod.

jerryjanka
2. jún 2010

@miyya jasne kedykolvek - nemyslim že by som ich nejak rychlo predala 😀

miyya
autor
2. jún 2010

kinsli to hej,ale s druhým prckom nebudem na materskej dlho. neplánujem to. asi tak po roku by som šla pracovať aj rada. ale uvidíme. plánujem plánujem a ešte nič nemám.

kinsli
2. jún 2010

holky já letím spát, zítra bude mega náročný den 😔 Jsu v 13h k dr takže si vůbec neodpočinu 🙄
z práce na gyn a z gyn domů a to už bude vzhůru malá příšerka 😀