Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ved to jojci, vtedy som muža skoro zabila.bola to jeho vina,lebo nenamontoval v komore zásuvku a ked si predtavím, že krpec tam stále behal a mohlo ho to tiež kopnúť. opravil to až ked ma zatriaslo.
to ja si matersku uzijem celu.Ja budem mat stresy po materskej nakolko robim v zahranici a od dietata sa mi nebude chciet odchadzat
@jojci29 veru aj nam stale spia decka v posteli, raz jedno odnesieme do izby pride druhe.. 😝
idem aj ja spinkat
No ja neviem dokedy ba som s nimi spala keby ma odtial nevytlacila neterka. 😠
kinsli no miška som dala preč ked mal 9 mesiacov.musela som,bála som sa o prácu, o ktorú aj tak prídem. boože bolelo to,lebo bol ešte malinký,ale bol rád. on sa fakt tešil,že nie je celé dni len somnou.ked videl opatrovatelku tak sa vytešoval a teraz ked príde opatrovatelka, moja kamoška na návštevu,tak si na všetko pekne pamatá a velmi ju lúbi. fakt aj bol taký spokojnejší,ked k nej chodil.
dobrú nocku, už pôjdem aj ja.
tedy holky z toho by mě asi švihlo 😅 My jsme si vůbec Kačenku do postele neučili. Pouze když měla střevní chřipku tak spala se mnou protože zvracela tak jsem se jí bála nechat samotnou v pokojíčku
jojciiiii 😀 😀
miyya niekedy su ti chlapi na zabitie
pekne sa vyspite. ja si pockam este na jeden dokumentarny serial na Nove.
u nas to bol asi aj problem miesta,nakolko mam este 3 surodencov a byvali sme v 3 izbovom byte
kinsli u nas mas narok na rodicak 3 roky ale je to len 164 eur + 22 eur pridavky na dieta. od januara 2010 zvysili rodicak na 256 eur, ale len do 2 rokov dietata. tak som si ho uzila 4 mesiace a teraz zase paradnych 186 eur dostavam. takze pri druhom si polepsim na 280. wauuuuu.
miyya ved to je v poho vela mamiciek ide do roboty. ja som nemusela ani nechcela, lebo mam v praci iba nervaky. ale pri druhom asi pojdem po 2 rokoch. nech na mna celkom nezabudnu v praci.
papapa pekne sa teda majte.idem aj ja,lebo môj mužík strašne žiarli na konik a facebook. 😀 😀
majamat co ide zaujimave na nove?
@jojci29 , z naseho oboru. je to lekarsky serial aje velmi dobre spracovany. vyberu si nejake ochorenie a pacientov a ukazuju komplet starostlivost, vratane operacii. minule bola rakovina rcka maternice. jednej zene nevybrali maternicu, len jej skratili krcok a ona potom este otehotnela a donosila dieta.
vola sa to Vizita a zacina to o 22:05h. pozri si. je to fakt dobre.
oki doky dievcata idem ja do sprsky a do hajan. bambula zacala vstavat okolo siestej a nejako sa mi nedari dospavat cez den. tak budem musiet viacej spat v noci 😉
@darjena dobru noc
dobre ranko, uz mma naskoceny 10 tyzden 😀
Dobre ranko zlaticka tak ja utekam na tu gynekologiu vcera som mala vecer krce dnes rano zasa spinim je mi zle to brucho ma boli .... 😢 Dufam ze je vsetko v poriadku a nezavru ma do nemocnice lebo nemam kde dat maleho kym nepride ocko z robotky. ☹ Drzte mi palce mam naozaj obavy 😨 Tak zatial papapa
A vam pekny slnecny dnik
hawajcanka drzim palce nech to dobre dopadne!
miyya mas spravny pristup a budem ti drzat palce, nech to tatusovi nejak vysvetlis.
ja teda nepotrvrdim ze chalani mamu nepotrapia. mna ten moj potrapil riadne. a kamoska ma dve dcery, pri prvej jej nic nebolo a pri druhej jej bolo snad vsetko.
ono je to asi uplne indi vindi.
ja mam teraz uplne ine pocity ako pri prvom tehu a nemyslim si ze to bude znamenat opacne pohlavie.
ozaj a spomenula som si pri tom piti kavy, ja som presla na Caro - je to vlastne kavovinova - obilninova zmes. a skutocne je skvela. je to nieco ako melta, ale v instantnej podobe a s mliekom a mierne osladene je to skvele.
a kofein v tom samozrejme nie je! nie je zakazane ani pre male deti, takze urcite je v pohode aj pre nas - samozrejme s mierou.
hezké ráno holky...u nás je teda tma jak v pr......vůbec se mi nechce nic dělat a to tu má horu papírů 😝
Dobré ránko všetkým, dnes máme konečne začiatok dňa krásne slnečný 🙂
@hawajcanka nech všetko dobre dopadne, držím palce.
dobre ranko baby, mam jednu otazku, vcera mi gyn povedala ze 30.mam poradnu a ze dovtedy ma necha na pn a ze potom uvidime ale nedala mi vychadzky, ale kedze byvam sama potrebujem si vybavit zakladne zivotne potreby, ved logicky musim ist do obchodu, na postu atd...ako je to s tymi kontrolami? dost nerada by som si narobila problemy ale zit musim..

@miyya a kam dáš prcka??? To by mě přišlo líto 😔 Přeci jen jsou malý jen jednou 😉