icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
2. jún 2010

@miyya a kam dáš prcka??? To by mě přišlo líto 😔 Přeci jen jsou malý jen jednou 😉

miyya
autor
2. jún 2010

ved to jojci, vtedy som muža skoro zabila.bola to jeho vina,lebo nenamontoval v komore zásuvku a ked si predtavím, že krpec tam stále behal a mohlo ho to tiež kopnúť. opravil to až ked ma zatriaslo.

jojci29
2. jún 2010

to ja si matersku uzijem celu.Ja budem mat stresy po materskej nakolko robim v zahranici a od dietata sa mi nebude chciet odchadzat

mariadaniela
2. jún 2010

@jojci29 veru aj nam stale spia decka v posteli, raz jedno odnesieme do izby pride druhe.. 😝

majamat
2. jún 2010

@kinsli , krasne sny.

@miyya , tu pisali na zaciatku baby , ktore sa uz od vtedy neozvali.

mariadaniela
2. jún 2010

idem aj ja spinkat

jojci29
2. jún 2010

No ja neviem dokedy ba som s nimi spala keby ma odtial nevytlacila neterka. 😠

miyya
autor
2. jún 2010

kinsli no miška som dala preč ked mal 9 mesiacov.musela som,bála som sa o prácu, o ktorú aj tak prídem. boože bolelo to,lebo bol ešte malinký,ale bol rád. on sa fakt tešil,že nie je celé dni len somnou.ked videl opatrovatelku tak sa vytešoval a teraz ked príde opatrovatelka, moja kamoška na návštevu,tak si na všetko pekne pamatá a velmi ju lúbi. fakt aj bol taký spokojnejší,ked k nej chodil.

miyya
autor
2. jún 2010

dobrú nocku, už pôjdem aj ja.

kinsli
2. jún 2010

tedy holky z toho by mě asi švihlo 😅 My jsme si vůbec Kačenku do postele neučili. Pouze když měla střevní chřipku tak spala se mnou protože zvracela tak jsem se jí bála nechat samotnou v pokojíčku

miyya
autor
2. jún 2010

jojciiiii 😀 😀

jojci29
2. jún 2010

miyya niekedy su ti chlapi na zabitie

majamat
2. jún 2010

pekne sa vyspite. ja si pockam este na jeden dokumentarny serial na Nove.

miyya
autor
2. jún 2010

@majamat ktovie prečo.ale určite len nemajú čas,alebo sa pridajú neskôr.

jojci29
2. jún 2010

u nas to bol asi aj problem miesta,nakolko mam este 3 surodencov a byvali sme v 3 izbovom byte

darjena
2. jún 2010

kinsli u nas mas narok na rodicak 3 roky ale je to len 164 eur + 22 eur pridavky na dieta. od januara 2010 zvysili rodicak na 256 eur, ale len do 2 rokov dietata. tak som si ho uzila 4 mesiace a teraz zase paradnych 186 eur dostavam. takze pri druhom si polepsim na 280. wauuuuu.

miyya ved to je v poho vela mamiciek ide do roboty. ja som nemusela ani nechcela, lebo mam v praci iba nervaky. ale pri druhom asi pojdem po 2 rokoch. nech na mna celkom nezabudnu v praci.

miyya
autor
2. jún 2010

papapa pekne sa teda majte.idem aj ja,lebo môj mužík strašne žiarli na konik a facebook. 😀 😀

majamat
2. jún 2010

@jojci29 , mna tiez ten moj vcera vytocil. niekedy si pri nom pripadam jak debil.

jojci29
2. jún 2010

majamat co ide zaujimave na nove?

majamat
2. jún 2010

@jojci29 , z naseho oboru. je to lekarsky serial aje velmi dobre spracovany. vyberu si nejake ochorenie a pacientov a ukazuju komplet starostlivost, vratane operacii. minule bola rakovina rcka maternice. jednej zene nevybrali maternicu, len jej skratili krcok a ona potom este otehotnela a donosila dieta.
vola sa to Vizita a zacina to o 22:05h. pozri si. je to fakt dobre.

darjena
2. jún 2010

oki doky dievcata idem ja do sprsky a do hajan. bambula zacala vstavat okolo siestej a nejako sa mi nedari dospavat cez den. tak budem musiet viacej spat v noci 😉

jerryjanka
2. jún 2010

@darjena dobru noc

majamat
2. jún 2010

@darjena , dobru noc. spanok je dolezity, tak si pospi.

mariadaniela
3. jún 2010

dobre ranko, uz mma naskoceny 10 tyzden 😀

hawajcanka
3. jún 2010

Dobre ranko zlaticka tak ja utekam na tu gynekologiu vcera som mala vecer krce dnes rano zasa spinim je mi zle to brucho ma boli .... 😢 Dufam ze je vsetko v poriadku a nezavru ma do nemocnice lebo nemam kde dat maleho kym nepride ocko z robotky. ☹ Drzte mi palce mam naozaj obavy 😨 Tak zatial papapa

A vam pekny slnecny dnik

cathushka
3. jún 2010

hawajcanka drzim palce nech to dobre dopadne!
miyya mas spravny pristup a budem ti drzat palce, nech to tatusovi nejak vysvetlis.
ja teda nepotrvrdim ze chalani mamu nepotrapia. mna ten moj potrapil riadne. a kamoska ma dve dcery, pri prvej jej nic nebolo a pri druhej jej bolo snad vsetko.
ono je to asi uplne indi vindi.
ja mam teraz uplne ine pocity ako pri prvom tehu a nemyslim si ze to bude znamenat opacne pohlavie.

cathushka
3. jún 2010

ozaj a spomenula som si pri tom piti kavy, ja som presla na Caro - je to vlastne kavovinova - obilninova zmes. a skutocne je skvela. je to nieco ako melta, ale v instantnej podobe a s mliekom a mierne osladene je to skvele.
a kofein v tom samozrejme nie je! nie je zakazane ani pre male deti, takze urcite je v pohode aj pre nas - samozrejme s mierou.

janettka
3. jún 2010

hezké ráno holky...u nás je teda tma jak v pr......vůbec se mi nechce nic dělat a to tu má horu papírů 😝

nikinka1981
3. jún 2010

Dobré ránko všetkým, dnes máme konečne začiatok dňa krásne slnečný 🙂

@hawajcanka nech všetko dobre dopadne, držím palce.

suzane26
3. jún 2010

dobre ranko baby, mam jednu otazku, vcera mi gyn povedala ze 30.mam poradnu a ze dovtedy ma necha na pn a ze potom uvidime ale nedala mi vychadzky, ale kedze byvam sama potrebujem si vybavit zakladne zivotne potreby, ved logicky musim ist do obchodu, na postu atd...ako je to s tymi kontrolami? dost nerada by som si narobila problemy ale zit musim..