Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@hawajcanka držkám palčeky
@cathushka caro je super, ja tiež pijem, kávu nemôžem ani cítiť 😀
@hawajcanka drž sa myslím na teba. 😉
@hawajcanka , tiez drzim palce.
@suzane26 , skus sa DR. spytat, ze ked nemozez behat, ci mozes umriet od hladu. hadam jej zapne. mas daleko obchod?
Tak ošklivé deštivé ráno, ale s vámi je hned hezčí 😉
@majamat, tak myslím, že tebe jsem se včera ptala na to nemocenské připojištění. Děkuji za odpověď a už tomu rozumím. U nás se může také takovýmto způsobem připojistit na socce, ale jen OSVČ. Já jsem si ale domyslela, že máš něco jiného, já mám ještě v rámci životní pojistky připojištění pracovní neschopnosti a to se nevztahuje na mimi.
Jinak jen tak pro zajímavost, máte na Slovensku porodné?
@hawajcanka tobě moc držím palečky, ať to dopadne dobře a je ti dobře.
@suzane26 je sice pravda, že by jsi asi měla ležet, ale je otázka jestli je obeznámena s tvou situací. Možná prostě jen předpokládá, že když jsi těhu, máš doma muže co vše obstará, tak pokud to momnetálně není možné, tak jí to musíš povědět. Třeba by mohla napsat alespoň vycházku jednou týdně na pochůzky. No a pokud ne, tak to holt budeš muset risknout.
@florentina no asi budem musiet...neni s nou reci... a inak neviete ako to je ked potrebujem na styri dni zmenit mesto a som pn??
@florentina , porodne mame. teda neviem ci sa to tak vola. su 2 prispevky pri narodeni prveho dietata a robi to asi 830 eur. neviem kolko je to pri druhom a viac - je to o dost menej.
Jo a jinak holky, taky už řádně šílím. Bylo mi dost zle, hlavně ty migrény a prsa bolavá a nevolnosti a prostě vše co k tomu patří. A od útrerka jako když utne, zůstala jen velká únava. No né že bych si stěžovala, jen jak jsem tu četla, že nevolnosti znamenají dobrý vývoj mimi, tak teď mě úplně přepadla depka, zda je vše jak má být. Naštěstí k doktorce jdu už v pondělí, ale nevím, jak to do té doby vydržím. Přece jen se o ukončení nevolností mluví s koncem 12 tt a já jsem teprve v 7tt. No někdy mám pocit, že je nám ten mozek spíš na přítěž, když vše tak řeším (no ale i tak jsem za něj ráda 😉 )
@florentina vidis to mne dokopy nic nieje citim sa dobre, teda obcas ma napne ale nic vazne...a vraj je vsetko ok... 😉 ja som teraz 7+5
flor tak mne je ešte stále zle a to už to hcg klesá,tak ja neivem. nerieš neaké tehu príznaky pokial nemáš bolesti v podbrušku,ktoré sa nedajú normálne zvládať, tak je všetko o.k. ono je to divné s tými tehu príznakmi,tiež tomu šibe.viem, že aj pri prvom som sa takto strachovala, raz ma boleli prsia,potom nie a tak som na koni stresovala a bolo dobre. 😉
hawajcanka držím palce,dúfam,že bude všetko v poriadku.
No ja som sa práve vrátila z gynekológie,šťastná ako blcha,srdiečko nám bije,len to ešte stále nechcem zakríknuť..
suzane26 tie vychádzky si určite vyžiadaj. Ak by si na tom bola veľmi zle,tak si v nemocnici. ale Ty máš mať len pokoj,žiadny stres,a trošku oddychovať. Potrebuješ si povybavovať veci predsa. Kamarátky ,ktoré boli na PN,tak dostali vychádzky automaticky.Určite by som volala,a žiadala o ne
@suzane26 děkuji. Proto jsem to psala, abych dostala pár uklidňujících odpovědí 😉 Proto sem na koníka chodím ráda, je super se uklidnit a vyventilovat ten stres.
florentina neboj, teš sa z toho,že Ti je dobre 🙂
@florentina , mam pocit, ze mi tiez uz nevolnosti prechadzaju. zle mi byva skor vecer. mozno to suvisi aj s unavou.
ved to mi najviac pomohlo, lebo verím, že čoskoro to príde a ani si nepripúšťam,že by sa to mohlo znova pokašlať. proste bude všetko dobré a hotovo. 😵 😵 😵
majamat ďakujem
Baby ako ste prišli na to,že ste tehotné? vedeli ste to hneď?
@hawajcanka drzim palce
@anthea6 , ja som to tusila uz o tyzden. nevedela som to isto, lebo to malo podobne prejavy ako PMS, ale o cosi vyraznejsie. mavala som kedysi aj dost silny PMS, ale tentokrat som bola len 3 cyklus po vysadeni HAK. mna hlavne boleli prsia a podbrusko. bola to viac taka pichava bolest. az ked som mala dostat ms, mala som dost nafuknute brucho a chodila som casto na WC.
miyya pozerala som album 🙂 máš krásneho synčeka 🙂 a aké šibalské oči má 🙂
No tak som naspat nastastie babatko je v poriadku ma 1.5 cm a zmenil mi termin na 13 januara ale to su dva dni hore dole....akurat ze ja som prepracovana a mam sa setrit.... 😀 no ako sa uz len ja budem setrit pri tom malom raubirovi ninka je velka ta je zlata ale toto sidlo male 😀
Dakujem vsetkym za podporu cenim si to 😉 🙂
majamat tak to si unikát 🙂 koľko si brala HAK,keď sa Ti to tak rýchlo podarilo? 🙂
Ja som brala 6 rokov,a po vysadení som sa rok čistila od tých hormónov

ahojte, u nás toho slniečka moc nie je 😖
posledné týždne sa cítim ako medveď, prídem domkov z práce idem spinkať, okolo 20.00 sa zobudím, dám sprchu a idem spinkať zas 🙂
nechápem tomu, ale asi spinkám za dvoch 😉
a vy sa ako máte? čo nového??