icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

hawajcanka
3. jún 2010

@espanolka drzim palceky

luculele
3. jún 2010

@espanolka Ahoj espanolka, vsetko naj k narodeninam 🙂 , nasli ste si ciarku na moje narodeniny 🙂 prajem vam, nech vsetko dobre dopadne.

mariadaniela
3. jún 2010

@espanolka vitam ta

@hawajcanka no my si fakt chceme aj kupit mini bus 😝 , teraz mame bmw kombi a to si necha manzel, ja pozeram na nete nieco vacie a lacnejsie nejake 7 miestne auticko. Ale to najskor v jnuari

mariadaniela
3. jún 2010

ja som si nasla dve ciarky na moje narodeniny a termin mi dali na manzelove narodeniny 😀

ginger17
3. jún 2010

ahojte, chcela by som sa opytat ci mate problemy s travenim a co vam pomohlo. mavam bolesti zaludka a silne naduvanie, ale neviem, to asi nie je to, comu sa hovori ranne nevolnosti 🙂

bruffinka
3. jún 2010

nazdarek..ty jo holky skterejma sem pisala tu nejsou..mno neva podelim se svama🙂nastesti kontrola u doktora probehla v poradku..mimi roste a sem v sestym tydnu...zacli uz nekomu takhle brzo nevolnosti...ja se nemohla dneska a ni vyhrabat s postele..jak mi bylo spatne od zaludku☹

hawajcanka
3. jún 2010

@mariadaniela treba nieco priestranne aj na batozzinu aj mi ideme kupit nove auticko 😉

cathushka
3. jún 2010

espanolka vitaj.

ginger17 mne pomahal na taketo stavy tehotensky caj Teekanne, je to taka jemna bylinkova zmes - ostatne bylinky som sa bala pit, lebo viem ze mozu aj dost uskodit.
a vsetko co opisujes suvisi s tymi hormonalnymi zmenami, skus jest male davky a casto, pit pravidelne mensie davky tekutin a uvidis casom to prejde.

stanuskaa
3. jún 2010

@mariadaniela to je super 🙂 takéto dátumovky

hawajcanka
3. jún 2010

@ginger17 na naduvanie si daj espumizan to mozu aj tehule a inak by som zasla na gastro

stanuskaa
3. jún 2010

@hawajcanka nádherné mimčo
@espanolka vitaj v klube tehuliek 🙂

hawajcanka
3. jún 2010

@stanuskaa dakujem taka mala machulka ani nic nie je vidieet o dva tyzdne bude vraj uz pekne vidiet

isabella_fly
3. jún 2010

ahojte baby, tak zvracanie dnes uz dostihlo aj mna 😒 mi bolo uz od rana zle, od pol siestej som bola hore a ked som si dala trocha koly na ukludnenie zaludka (bo som mala ist na krv nalacno) tak som v momente utekala na debatu so zachodovou misou... toto bude este velmi vesele ☹

ginger17
3. jún 2010

dakujem za rady 🙂 a ten caj Teekane je vhodny aj pre prvy trimester? no musim ho pohladat v lekarni dnes.

cathushka
3. jún 2010

@ginger17
myslim si ze je vhodny na cele obdobie tehu,mne teda pomahal hlavne na zaciatku proti nevolnostiam. tusim dokonca obsahuje aj kyselinu listovu.

stanuskaa
3. jún 2010

@hawajcanka ja idem 10.6. to budem začínať 10tt tak uvidíme čo uvidím , strašne sa tešíme, aj drahý chce ísť pozrieť utz

babika0
3. jún 2010

caute. vitam nove tehule. stanuska krasne babulo. ja vzdy ked niekto oznami mm tak si predstavujem, kolko asi ma moje. mozno uz tiez okolo 1cm. 🙂
vcera som isla dost neskoro spat, lebo som tu mala kamosku na prespatie, a potom som nemohla zaspat. tak mi busilo srdce, ze sm myslela, ze ide na mna infarkt, ze odbila moja posledna hodina. neviem z coho to bolo.. keby je stary doma, poviem, nech mi zavola 112. jej som to nechcela hovorit. tak som si otvorila okno, poriadne sa napila vylozila nohy a cakala na smrt 😀
nastastie som zaspala. fuj, taketo uz nechcem prezit. ☹ 😖

stanuskaa
3. jún 2010

@babika0 musíš sa šetriť a spinkať ako ja 10 hodín denne 😀 😀 😀 😀

stanuskaa
3. jún 2010

@babika0 ked som bola v 6tt tak maše maličké malo 15mm a bilo mu srdiečko

babika0
3. jún 2010

vlastne to som chcela napisat hawajcanke. som KO. keby sa to dalo 10 hodin, v noci sa budim na cikanie, papanie a rano o 5 zase. 😠 ja som dnes 7tt +0

stanuskaa
3. jún 2010

@babika0 dakde som čítala že okolo 16-17 by sa malo menej piť, ja sa vycikám pred spaním a potom až ráno ked vstávam o 6.15 😀 😀 zatiaľ sa držím, ale cez deň , hlavne v práci vypijem aj 1,5L vody

luculele
3. jún 2010

Jeej, mi dneska koncime osmy, zaciname deviaty tyzden. Ten cas ale letiii

stanuskaa
3. jún 2010

@luculele aj mne dnes začína 9tt 😀 😀

luculele
3. jún 2010

@stanuskaa huraa.. a ako sa citis? Na porovnanie 🙂

stanuskaa
3. jún 2010

@luculele ja sa cítim super, len spinkám 10 hod denne, prsia ma bolia strašneeee spanie na brušku je veľmi obtiažne 😀 😀
ale drahý je spokojný so zväčšením chichichi
nevoľnosti žiadne, len kávu nemusím

a čo vy dvaja??? inak máme obe 27 a sme z BA sranda 😉 😉

majamat
3. jún 2010

vitam nove tehulky.

@hawajcanka , pekne foto.

ja som prave vyprevadila kamosky. mali zo sebou deti - dve 1,5roka a jedno 3,5roka. tak som sa uz zaucala. zostala tu pekna spust, ale bolo tu aspon veselo. nastastie mna este ako tak pocuvaju, lebo maju predo mnou respekt. nevidame sa az tak casto. su to zlate a zive decka.

espanolka
3. jún 2010

@mariadaniela krásná data 🙂 také mám často žaludek jak na vodě ☹

mariadaniela
3. jún 2010

ja som si hodila sprchu, mne uz maly spinka, trosku som poupratoavla a pojdem na to EKG, dufam, ze srdiecko mam v poriadku, stacia mi moje problemi s platnickami. Mne je uz menej zle, rano ma len napina, ale nevraciam, som rada. Zistial som, ze si zepanem nohavice na vahe mam len minus 3 kila, mala som minus 4 v 6 tyzdni, tak mi byvalo zle, ale napriek tomu nezapnem gombiky, takze mi ai uz brusenko moje rastie aj ked ja to neviim 😀

mariadaniela
3. jún 2010

prepacte za preklepy, nezapnem nohavice

mariadaniela
3. jún 2010

ja v noci chodievam cikat aj ked nie som tehotna, lebo mam taky blby zvyk, ze pri posteli mam mineralku a logam vodu v noci 😖