Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@espanolka vitam ta
@hawajcanka no my si fakt chceme aj kupit mini bus 😝 , teraz mame bmw kombi a to si necha manzel, ja pozeram na nete nieco vacie a lacnejsie nejake 7 miestne auticko. Ale to najskor v jnuari
ja som si nasla dve ciarky na moje narodeniny a termin mi dali na manzelove narodeniny 😀
ahojte, chcela by som sa opytat ci mate problemy s travenim a co vam pomohlo. mavam bolesti zaludka a silne naduvanie, ale neviem, to asi nie je to, comu sa hovori ranne nevolnosti 🙂
nazdarek..ty jo holky skterejma sem pisala tu nejsou..mno neva podelim se svama🙂nastesti kontrola u doktora probehla v poradku..mimi roste a sem v sestym tydnu...zacli uz nekomu takhle brzo nevolnosti...ja se nemohla dneska a ni vyhrabat s postele..jak mi bylo spatne od zaludku☹
@mariadaniela treba nieco priestranne aj na batozzinu aj mi ideme kupit nove auticko 😉
espanolka vitaj.
ginger17 mne pomahal na taketo stavy tehotensky caj Teekanne, je to taka jemna bylinkova zmes - ostatne bylinky som sa bala pit, lebo viem ze mozu aj dost uskodit.
a vsetko co opisujes suvisi s tymi hormonalnymi zmenami, skus jest male davky a casto, pit pravidelne mensie davky tekutin a uvidis casom to prejde.
@mariadaniela to je super 🙂 takéto dátumovky
@ginger17 na naduvanie si daj espumizan to mozu aj tehule a inak by som zasla na gastro
@hawajcanka nádherné mimčo
@espanolka vitaj v klube tehuliek 🙂
@stanuskaa dakujem taka mala machulka ani nic nie je vidieet o dva tyzdne bude vraj uz pekne vidiet
ahojte baby, tak zvracanie dnes uz dostihlo aj mna 😒 mi bolo uz od rana zle, od pol siestej som bola hore a ked som si dala trocha koly na ukludnenie zaludka (bo som mala ist na krv nalacno) tak som v momente utekala na debatu so zachodovou misou... toto bude este velmi vesele ☹
dakujem za rady 🙂 a ten caj Teekane je vhodny aj pre prvy trimester? no musim ho pohladat v lekarni dnes.
@hawajcanka ja idem 10.6. to budem začínať 10tt tak uvidíme čo uvidím , strašne sa tešíme, aj drahý chce ísť pozrieť utz
caute. vitam nove tehule. stanuska krasne babulo. ja vzdy ked niekto oznami mm tak si predstavujem, kolko asi ma moje. mozno uz tiez okolo 1cm. 🙂
vcera som isla dost neskoro spat, lebo som tu mala kamosku na prespatie, a potom som nemohla zaspat. tak mi busilo srdce, ze sm myslela, ze ide na mna infarkt, ze odbila moja posledna hodina. neviem z coho to bolo.. keby je stary doma, poviem, nech mi zavola 112. jej som to nechcela hovorit. tak som si otvorila okno, poriadne sa napila vylozila nohy a cakala na smrt 😀
nastastie som zaspala. fuj, taketo uz nechcem prezit. ☹ 😖
vlastne to som chcela napisat hawajcanke. som KO. keby sa to dalo 10 hodin, v noci sa budim na cikanie, papanie a rano o 5 zase. 😠 ja som dnes 7tt +0
Jeej, mi dneska koncime osmy, zaciname deviaty tyzden. Ten cas ale letiii
vitam nove tehulky.
@hawajcanka , pekne foto.
ja som prave vyprevadila kamosky. mali zo sebou deti - dve 1,5roka a jedno 3,5roka. tak som sa uz zaucala. zostala tu pekna spust, ale bolo tu aspon veselo. nastastie mna este ako tak pocuvaju, lebo maju predo mnou respekt. nevidame sa az tak casto. su to zlate a zive decka.
@mariadaniela krásná data 🙂 také mám často žaludek jak na vodě ☹
ja som si hodila sprchu, mne uz maly spinka, trosku som poupratoavla a pojdem na to EKG, dufam, ze srdiecko mam v poriadku, stacia mi moje problemi s platnickami. Mne je uz menej zle, rano ma len napina, ale nevraciam, som rada. Zistial som, ze si zepanem nohavice na vahe mam len minus 3 kila, mala som minus 4 v 6 tyzdni, tak mi byvalo zle, ale napriek tomu nezapnem gombiky, takze mi ai uz brusenko moje rastie aj ked ja to neviim 😀
prepacte za preklepy, nezapnem nohavice
ja v noci chodievam cikat aj ked nie som tehotna, lebo mam taky blby zvyk, ze pri posteli mam mineralku a logam vodu v noci 😖

@espanolka drzim palceky