Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
mame zlateho retrievra a pred par mesiacmi sme zobrali z utulku krizenca vlciaka neviem s cim.Predtym sme mali stafforda to bola silna osobnost,dozil sa 13 rokov.My sme na zvierata zatazeny.Potom mame 3 kocurov.
@jojci29 my mame dvoch kocurov a rybicky, mali sme aj tarantulu, ale zdochla nam po 2 rokoch, aj my milujeme zviretka,
Ako stareho psika ste si adoptovali?? Ten stafford nebol agresivny??
takze dneska by som eventualne mohla vypadnut na cely den prec.Na PN som od pondelka a nakolko mam zamestnavatela v zahranici nepredpokladam ze by mi poslal kontrolu nakolko sam ma na PN poslal.Ci?Ked mi PN neplatia tak nech nekontroluju.
@jojci29 ale ironia nie 😀 co myslis ze ked som cakala Daniela ze do kolkej som spala aj do jednej Ninka bola v skole a ja som vyspavala takze je to uplne ok 😉
@zuzanabb , vacsinou davaju knizku neskor, ale citala som tu prispevok o tom ako tehulke neverili na pohotovosti, ze je tehotna, lebo nemala knizku. a to je riadny problem. preto si myslim, ze by ju mohli davat aj skor, alebo apon pozyvat na potvrdenie srdiacka skor. niektore tehulky maju kontrolu az 11, alebo 12tt
@jojci29 aj my mame macku kocurika wiliama
@majamat ja este tiez nemam knizku ze v 10tt dostanem 😒
@majamat ja mam knizku od potvrdwenia srdiecka, jw potrebna na zapis vysetreni a oni vedia, ze kazada tehulka as jej velmi potesi, stat sa moze vselico, ale nedat knizku preto, lebo prve 3 mesiace su rizikove, to uz je negativisticky postoj, aspon pre mna.
Ja bohuzial doma nemozem mat ziadneho chlpaca.Skusali smew s kocurom ale mm je alergik a nezvladol to.Tak sa realizujem u rodicoch.Stafford nemal rad psov a urcity typ ludi(monterkovych,uniformovanych ,napitych)takze sme vedeli na co mame davat pozor.Ale aj tak to bol ten najlepsi a najinteligentnejsi pes.Retriever je zlaty ma rad vsetkych,poslucha ale nieje taka osobnost.No a krizenec neposlucha vobec ale zato nas lubi a vazi si ze ma domov.
@mariadaniela , aj ja si to myslim. nviem ci chcu usetrit na tych knizkach, alebo co. potratit sa da aj v neskor a s takym pristupom by ju asi nemali davat cele tehotnstvo. vzdy je nejake riziko.
ja mam knizku od 6 tt teda preto lebo bola akcia srdca.Ona sa ma davat vtedy ak je plod zivotaschopny.
espanolka - Včera ve 22:33
Ahojky, doufám, že se sem co nejdřív někdo přihlásí
dasha0007 (snaží se) - Včera ve 23:16
Ahoj,jsem v 5 týdnu,termín vychází na konec ledna začátek unora.
espanolka - Včera ve 23:23
Ahojky, no to je super!!! Mě taky !!! Počítala jsem si to na internetu a bychází mi to na 29.ledna, někde na 2. února. V sobotu jdu do 6.týdne! V pátek jdu na kontrolu, tak snad vše dobře dopadne. Ty jsi odkud? Já z Karlových Varů.
sono v 11 alebo v 12 tt prvykrat mi pride neskoro, v tom 8tt je to podla mna akurat, lebo uz vidno srdiecko. a skor to robia asi len v centrach... Ja uz mam vlastne 3 sona za sebou ale to kvoli umelemu.
jojci podla mna mozes ist kludne na cely dne prec. Tie prve tyzdne podla mna nerobia kontroly, iba pri dlhodobejsich PN, takze az neskor zo socialky ak sa im bude chciet. K niekomu sa vobec nedostanu.
sova33 tak to nechapem ani ,mne spravili odbery hned ako som prisla ze som tehu,vtedy mi nerobila ani sono lebo som odmietla a isla prvy krat az ked mohlo byt vidiet srdiecko v tom 6tt.Niektory doktory akoby sa snazili setrit na ukor ludi ved co je moznost ze potrati naco robit drahe odbery.Mne robili krvny obraz,toxo,HIV,HBSAg,a HCG.
Vlastne najprv mi robili HCG to mohlo byt v 4tt plus nieco a ostatne v tom 6tt.
@sova33 aj aj tak dostanem ale tiez neviem preco az tak neskoro 😨
jezis ja si musim najprv tie odpovede kontrolovat ved robim hrubky.Snazim sa rychlo pisat a potom budem za negramotnu. 😀
ja som mala odbery urobene v den, ked som dostala tehu knizku. Hcg mi nerobil.
ja sa pojdem asi na chvilu natiahnut. som nejaka unavena. zatial sa majte. poobede este nakuknem, kolko ste toho popisali.
Kazdy lekar si robi podla seba ako ma zauzivane.Mna by napriklad zaujimal cennik zubarov.Lebo je neskutocne ze kazdy zubar hadze ine sumy za jednotlive ukony.Naposledy som platila 40 eur za 2 blomby.Zdravotnictvo a zdravie je uz vecou penazi.
ahoj baby, tak dnes som bola na utz, čakáme 1 bábo a čo je hlavné, krásne mu bije srdiečko 😀 😵
iba som ho videla blikotať, neuveriteľný pocit 😵

@jojci29 asi prvych 10 ndi posiela zamestnavatel a potom socialka, ale to si len tipujem.
majamat to ti dali riadne skoro knizku. sranda, som si myslela, ze sa dava az po potvrdeni srdiecka