Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@tina78 ahoj jasne každá je vítaná 😉
@ginger17 ja ešte nemám v 10tt idem na kontrolu a hádam už dostanem, ale v princípe mi je to jedno , pokiaľ je bábätko v poriadku tak mi tu knižku netreba 🙂
@denne73 gratulujem predsa sa podarilo 🙂 predpokladaný termín pôrodu ti ešte môžu upraviť takže je to šuma fuk - len nech nie sú komplikácie 😉
Dakujem 🙂
Baby, pri prvom tehu som dostala knižku cca v 9. týždni, ked mi robili aj odbery, pri druhom s ňou robili veľmi veľké drahoty, pretože mi zistili aj veľkú cystu na vaječníku a hrozil potrat, takže som ju nakoniec ani nedostala, kedže som v 10-11tt potratila, no a teraz som ju dostala hned pri prvej návšteve lekára a to som bola 6+1tt. Tak tomu už vôbec nerozumiem...
😕
@tina78 raz ked som bola unej na cytologii a robila mi ster...hovori mi : "No, trochu som Vam poranila krcok...je tam trochu krvy..." A to nehovoriac o tom, ked som chcela prejst z antokoncepcie Triregol na naplaste Evra - to mi ani nechcela predpist...musela som ju o to dorazne asi 10 x ziadat.
@majamat My sme tiez byvali v centre Prievidze...

Ahojte dievčatá! Môžem sa ku vám pridať, čakáme totiž prírastok 20.1. 🙂