icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

tina78
3. jún 2010

Ahojte dievčatá! Môžem sa ku vám pridať, čakáme totiž prírastok 20.1. 🙂

stanuskaa
3. jún 2010

@tina78 ahoj jasne každá je vítaná 😉

@ginger17 ja ešte nemám v 10tt idem na kontrolu a hádam už dostanem, ale v princípe mi je to jedno , pokiaľ je bábätko v poriadku tak mi tu knižku netreba 🙂

@denne73 gratulujem predsa sa podarilo 🙂 predpokladaný termín pôrodu ti ešte môžu upraviť takže je to šuma fuk - len nech nie sú komplikácie 😉

tina78
3. jún 2010

Dakujem 🙂

ginger17
3. jún 2010

@stanuskaa ach, tak mi odlahlo :D lebo este ani na krv som nebola, iba taka vstupna prehliadka na potvrdenie 🙂

majamat
3. jún 2010

@tina78 , uz vdaka TP patris medzi nas.

mne ani tak nezalezi na tej knizke, ale mamicka by fakt mala mat nejake potvrdenie o tehotenstve pre pripad potreby.

denne73
3. jún 2010

@stanuskaa dakujeeem 🙂

tina78
3. jún 2010

Baby, pri prvom tehu som dostala knižku cca v 9. týždni, ked mi robili aj odbery, pri druhom s ňou robili veľmi veľké drahoty, pretože mi zistili aj veľkú cystu na vaječníku a hrozil potrat, takže som ju nakoniec ani nedostala, kedže som v 10-11tt potratila, no a teraz som ju dostala hned pri prvej návšteve lekára a to som bola 6+1tt. Tak tomu už vôbec nerozumiem...
😕

majamat
3. jún 2010

@tina78 , si stale u jedneho DR?

tina78
3. jún 2010

@majamat Vďaka, dlho som tu hľadala tému, ktorá sa na mňa hodí 🙂

tina78
3. jún 2010

@majamat No vlastne ani nie, lebo teraz ma preradili k inému, ktorý má rizikovú poradňu, tak to bude asi tým 😉

majamat
3. jún 2010

@tina78 , ja som tiez pozarala vselijake temy, ale toto sa mi zda najlepsie. sme vsetky v rovnakej faze tehotenstva ( s rozdielom par tyzdnov ) a mame podobne problemy. mozme preberat rozne temy a nikto nas nebude vyhadzovat z temy ako inde.

tina78
3. jún 2010

@majamat presne si to vystihla! 🙂 A až teraz som si všimla, že si tiež z okresu PD ako ja 🙂 ku ktorému dr. chodíš?

majamat
3. jún 2010

@tina78 , tak dal sia Pririevidzanka. ja chodim k Dr. Perkacsovi. A ty?

tina78
3. jún 2010

@majamat No, ja teraz k dr. Vollmanovi, ale inak do Novák k Dr. Svieženému, lebo nie som priamo z PD

stanuskaa
3. jún 2010

@majamat to sa vážne robí?? vyhodiť dakoho z témy??? Fúúúúúúúj strašnééééééé 😒 😒 napísala by som adminovi, veď Keď chcú debatiť súkromne nech si urobia súkromnú skupinu ....

jankakkk
3. jún 2010

@majamat este ked som byvala v Prievidzi, tak som chodila k dr. Ronchetyovej (na starom sidlisku ma ordinaciu) - ciste peklo...

majamat
3. jún 2010

@stanuskaa , ono to funguje tak, ze ked sa prebera urcita tema a ty nahodou trochu odbocis z temy, tak ta hned ostatny upozornuju, ze ta tvoja tema sa prebera niekde inde.

@tina78 , ja som byvala roky priamo v PD, ale pred necelym rokom sme sa s priatelom prestahovali do Nit. Pravna. odkial si ty?

majamat
3. jún 2010

@jankakkk , moj Dr. celkom ujde. nemozem sa na neho stazovat.

tina78
3. jún 2010

@majamat Ja teraz bývam v Z. Kostoľanoch...

stanuskaa
3. jún 2010

@majamat 😀 😀 tak vás nebudem rušiť 😉 😉 hehehe

majamat
3. jún 2010

@stanuskaa , kludne mozes. je to zabavne ked nas je tu vela.

@tina78 , mas krasneho chlapceka. ma nadherne oci.

tina78
3. jún 2010

@jankakkk no, tak na tú ženskú mám aj ja hroznú spomienku, ked som musela ísť na gyndu ešte ako 17-ročná, bŕr otrasný prístup 😖

majamat
3. jún 2010

@tina78 , v Z. Kostolanoch som skoro robila v elektr. u zubara.

majamat
3. jún 2010

@tina78 , ja som mala od strednej 3 Dr. a vsetci boli fajn.

tina78
3. jún 2010

@majamat dakujem, veru je zlatý a robí mi radosť 😵

tina78
3. jún 2010

@majamat No, nehovor, že si tiež zdravotná sestra! 😅 A kde teraz robíš?
Ja som s mojím dr. tiež spokojná a aj dr. Vollman, ku ktorému chodím teraz je fajn

majamat
3. jún 2010

@tina78 , som ZS a ty tiez?

jankakkk
3. jún 2010

@tina78 raz ked som bola unej na cytologii a robila mi ster...hovori mi : "No, trochu som Vam poranila krcok...je tam trochu krvy..." A to nehovoriac o tom, ked som chcela prejst z antokoncepcie Triregol na naplaste Evra - to mi ani nechcela predpist...musela som ju o to dorazne asi 10 x ziadat.
@majamat My sme tiez byvali v centre Prievidze...

majamat
3. jún 2010

@jankakkk , myslim, ze si uz o tom niekde pisala.

majamat
3. jún 2010

@jankakkk , kto pochadza z PD?