Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte odchádzam domkov pa pa
ahojte, mate niektora z vas v tehotenstve nizky krvny obraz?
slniecko: co sa mysli pod "nizky krvny obraz" ? 😕
podla mna netreba kupovat taku speci postielku. takto primontovat sa da aj obycajna postielka, len ju treba nastavit na vysku postele a dat dole tu mriezku a pripevnit dacim aby sa neodtahovala. Moj chlap ma dcerku z prveho manezelstva a oni to mali takto vyriesene, ze postielka bola pripevnena k posteli a kedykolvek sa dala zase odpojit.
bubush mam Petrovicovu a ty? kde presne byvas, ja v sasovej 😉
@albao nedostatok zeleza v krvi
@slniecko174 jaaaj, tak to ja este cakam na vysledok, ale vraj je to pomerne caste, lebo sa zvacsuje objem krvi a vela zien ma k tomu sklony aj tak (vratane mna, lebo som mavala silnu mrchu). Takze viac-menej cakam, ze mi dokino nakaze doplnat zelezo, ale vsak uvidime na dalsej kontrole. Zatial sa iba ladujem cucoriedkami 🙂
zuzka poslem ti IP s tym kde presne byvam 😉
inak baby ja som citala dobre vela stran- od vcerajska a teda pise sa tu vo velkom ale je to super aspon vieme ze v ktorukolvek hodinu potrebujeme nieco riesit tak tu niekto je 😉
gratulujem vsetkym co boli u dr.co maju pekne fotecky 😵 a bijuce srdiecka 😵 😵 😵
a samozrejme aj nove tehulky co sa pridali - kludne piste 🙂
mnaaam cucoriedky 😉 keby tu bol oblizujuci smailik alebo slintajuci - to by sa uplatnil v nasej teme 😀
zuzanabb: ja sa za cucoriedkami mozem zblaznit 😀 😀 😀 Aj som zmenila Femibion 8000 za Calibrum babyplan, lebo femibion nema zelezo v sebe, ani trosicku a calibrum ma. Ty beries ake vitaminy?
ja niekedy vobec nestiham vsetko citat, lebo kym to docitam, tak uz nemam cas na pisanie 😉 tak po novom precitam spatne do 10 stran maximum 😀
@albao no mne na to dali aktiferin, ktory uzivam 2x denne a k tomu vitamin B, inac dobra je aj pecienka, cvikla, kokos......mavas bolesti v podbrusku? bo ja ano, a niektory vravia, ze to tak ma byt, iny ze nie, doktorka sa k tomu nevyjadrila
@albao vidis ja beriem tem femibion 800 ale plus od obvodneho mam zelezo - "sorbifer durules" . Obvodak povedal, ze na anemiu je dobra tiez kyselina listova, tak mi ju kazal jest 3 x denne. Ale ja som si kupila ten femibion, tam sa mi zda dost vysoka davka KL a to beriem len 1x denne.
Cuco mam v mraznicke este od minuleho leta, tak dnes vyzeram ako keby som vypila atrament 😀
@slniecko174 mavala som, ale lekar mi dal na to magnezium 500mg od Galvexu - vraj si mam zobrat ked ma bude boliet. Prve dni som si dala 2 kazdy den, teraz uz skoro vobec, len vynimocne. Zjavne som mala deficit magnezia, ktory som si uz doplnila a nic ma neboli. Ale je to normalne, roztahuje sa ti svalstvo maternice 😉 Nic sa nedeje ak si magnezium nedas, ale pre pohodlie je to dobre a babu magnezium nijak neublizi.
@slniecko174 , pecienka vraj obsahuje dost toxickych latok, netreba to s nou prehanat.
@zuzanabb , aj vies preco si roky chudokrvna?
@slniecko174 aj ja mavam tie bolesti, niekedy pocas celeho dna a inokedy aj dva dni nic.... ale pytala som sa doktora, ze je to OK, ze to sa roztahuje maternica a pobolievaju tie upony na ktorych drzi (ci ako sa to vola)
@zuzanabb jaaaj, tak ale ty mas zelezo v inej tabletke, ja nemam. Ja som mala iba take male sklony k tomu, vzdy som mala hranicne zelezo. Tak sa teraz snazim trosku strazit tymi cucoriedkami a tym calibrum babyplan. Ale uvidime, ake mam to zelezo teraz, po rokoch, naposledy mi brali krv, a 15.6. idem na kontrolu, tak mi povedia. Uz ti bral aj gynekolog krv? Mne totiz v 8tt zobral 6 skumaviek, vycicali ma 😀
ja som si dala kupit vineu..niekto tu tiez raz spomenul vineu a uz som sa isla zblaznit - vcera som ju dopila ...takze dnes by mala priputovat ku mne 😉 ale vacsinou mi ide na chut take co nemam doma - lebo dost mam ovocia - grep,banan,hrusky,jablka,nektarinky,broskyne ....no nie - ja chcem jahody so slahackou a este aj zmrzlinou 😀 😝
ja beriem calibrum babyplan
@zuzanabb dakujem, lebo robila mi aj sono, no nieco sa jej tam nezdalo, tak mi brala krv na to hcg, to som mala vyse 19.000 vraj v poriadku

@albao
@majamat švagrinku poprosím nech mi vyrobí obliečku na toho hada a naplním to vnútrom z vankúša z ikey ale to bude asi na 2 vankúše, čo sa asi oplatí potom tá kika ak dobre rátam , uvidíme oba sú dobré 🙂