icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

stanuskaa
3. jún 2010

@albao
@majamat švagrinku poprosím nech mi vyrobí obliečku na toho hada a naplním to vnútrom z vankúša z ikey ale to bude asi na 2 vankúše, čo sa asi oplatí potom tá kika ak dobre rátam , uvidíme oba sú dobré 🙂

albao
3. jún 2010

@majamat vsak prave. To je tak na prve mesiace, ked sa aj koji casto, ale na tento kratky ucel sa mi zda dost penazi

stanuskaa
3. jún 2010

@albao babuľky ale aj tak ja si neviem predstaviť ako by som si ho pritiahla k cicíku 🙂 možno je to aj trošku nepraktické ale bolo pri pri tebe a v posteli by nevadilo to by sa mi páčilo

stanuskaa
3. jún 2010

ahojte odchádzam domkov pa pa

albao
3. jún 2010

@stanuskaa papa! 😉

slniecko174
3. jún 2010

ahojte, mate niektora z vas v tehotenstve nizky krvny obraz?

bubush
3. jún 2010

@jojci29 aj my mame staforda 😉

bubush
3. jún 2010

@zuzanabb kde mas dokyho v bb?

albao
3. jún 2010

slniecko: co sa mysli pod "nizky krvny obraz" ? 😕

zuzanabb
3. jún 2010

podla mna netreba kupovat taku speci postielku. takto primontovat sa da aj obycajna postielka, len ju treba nastavit na vysku postele a dat dole tu mriezku a pripevnit dacim aby sa neodtahovala. Moj chlap ma dcerku z prveho manezelstva a oni to mali takto vyriesene, ze postielka bola pripevnena k posteli a kedykolvek sa dala zase odpojit.

zuzanabb
3. jún 2010

bubush mam Petrovicovu a ty? kde presne byvas, ja v sasovej 😉

slniecko174
3. jún 2010

@albao nedostatok zeleza v krvi

albao
3. jún 2010

@slniecko174 jaaaj, tak to ja este cakam na vysledok, ale vraj je to pomerne caste, lebo sa zvacsuje objem krvi a vela zien ma k tomu sklony aj tak (vratane mna, lebo som mavala silnu mrchu). Takze viac-menej cakam, ze mi dokino nakaze doplnat zelezo, ale vsak uvidime na dalsej kontrole. Zatial sa iba ladujem cucoriedkami 🙂

bubush
3. jún 2010

zuzka poslem ti IP s tym kde presne byvam 😉

zuzanabb
3. jún 2010

@bubush OK 😉
albao aj ja sa ladujem cucoriedkami, momentalne kvoli hnacke 😉 som anemicka uz strasne dlho, tak ja stale beriem dake zelezo. Neviem ci sa mi to zhorsi teraz pocas tehu. Ved uvidime.

bubush
3. jún 2010

inak baby ja som citala dobre vela stran- od vcerajska a teda pise sa tu vo velkom ale je to super aspon vieme ze v ktorukolvek hodinu potrebujeme nieco riesit tak tu niekto je 😉
gratulujem vsetkym co boli u dr.co maju pekne fotecky 😵 a bijuce srdiecka 😵 😵 😵
a samozrejme aj nove tehulky co sa pridali - kludne piste 🙂

bubush
3. jún 2010

mnaaam cucoriedky 😉 keby tu bol oblizujuci smailik alebo slintajuci - to by sa uplatnil v nasej teme 😀

albao
3. jún 2010

zuzanabb: ja sa za cucoriedkami mozem zblaznit 😀 😀 😀 Aj som zmenila Femibion 8000 za Calibrum babyplan, lebo femibion nema zelezo v sebe, ani trosicku a calibrum ma. Ty beries ake vitaminy?

zuzanabb
3. jún 2010

ja niekedy vobec nestiham vsetko citat, lebo kym to docitam, tak uz nemam cas na pisanie 😉 tak po novom precitam spatne do 10 stran maximum 😀

albao
3. jún 2010

@bubush 😀 😀 😀 a co tak tento 😝
MM uz zistil moje cucoriedkove orgie, tak mi vcera doniesol z obchodu 😵 Zase bude vecerna basta 😝

majamat
3. jún 2010

@stanuskaa , ta pena vo vankusi z Ikei je asi vcelku.

slniecko174
3. jún 2010

@albao no mne na to dali aktiferin, ktory uzivam 2x denne a k tomu vitamin B, inac dobra je aj pecienka, cvikla, kokos......mavas bolesti v podbrusku? bo ja ano, a niektory vravia, ze to tak ma byt, iny ze nie, doktorka sa k tomu nevyjadrila

zuzanabb
3. jún 2010

@albao vidis ja beriem tem femibion 800 ale plus od obvodneho mam zelezo - "sorbifer durules" . Obvodak povedal, ze na anemiu je dobra tiez kyselina listova, tak mi ju kazal jest 3 x denne. Ale ja som si kupila ten femibion, tam sa mi zda dost vysoka davka KL a to beriem len 1x denne.
Cuco mam v mraznicke este od minuleho leta, tak dnes vyzeram ako keby som vypila atrament 😀

albao
3. jún 2010

@slniecko174 mavala som, ale lekar mi dal na to magnezium 500mg od Galvexu - vraj si mam zobrat ked ma bude boliet. Prve dni som si dala 2 kazdy den, teraz uz skoro vobec, len vynimocne. Zjavne som mala deficit magnezia, ktory som si uz doplnila a nic ma neboli. Ale je to normalne, roztahuje sa ti svalstvo maternice 😉 Nic sa nedeje ak si magnezium nedas, ale pre pohodlie je to dobre a babu magnezium nijak neublizi.

sova33
3. jún 2010

@albao Já mám taky Calibrum babyplan a pak na další měsíce GS Mamavit.

majamat
3. jún 2010

@slniecko174 , pecienka vraj obsahuje dost toxickych latok, netreba to s nou prehanat.

@zuzanabb , aj vies preco si roky chudokrvna?

zuzanabb
3. jún 2010

@slniecko174 aj ja mavam tie bolesti, niekedy pocas celeho dna a inokedy aj dva dni nic.... ale pytala som sa doktora, ze je to OK, ze to sa roztahuje maternica a pobolievaju tie upony na ktorych drzi (ci ako sa to vola)

albao
3. jún 2010

@zuzanabb jaaaj, tak ale ty mas zelezo v inej tabletke, ja nemam. Ja som mala iba take male sklony k tomu, vzdy som mala hranicne zelezo. Tak sa teraz snazim trosku strazit tymi cucoriedkami a tym calibrum babyplan. Ale uvidime, ake mam to zelezo teraz, po rokoch, naposledy mi brali krv, a 15.6. idem na kontrolu, tak mi povedia. Uz ti bral aj gynekolog krv? Mne totiz v 8tt zobral 6 skumaviek, vycicali ma 😀

bubush
3. jún 2010

ja som si dala kupit vineu..niekto tu tiez raz spomenul vineu a uz som sa isla zblaznit - vcera som ju dopila ...takze dnes by mala priputovat ku mne 😉 ale vacsinou mi ide na chut take co nemam doma - lebo dost mam ovocia - grep,banan,hrusky,jablka,nektarinky,broskyne ....no nie - ja chcem jahody so slahackou a este aj zmrzlinou 😀 😝

ja beriem calibrum babyplan

slniecko174
3. jún 2010

@zuzanabb dakujem, lebo robila mi aj sono, no nieco sa jej tam nezdalo, tak mi brala krv na to hcg, to som mala vyse 19.000 vraj v poriadku