icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

stanuskaa
4. jún 2010

@sova33 žaluzie nemáte ?? to plnáujem kúpiť keď kokončíme domček, a okna budú umyté jedným ťahom ššnúrky 😀 😀 hehehe

stanuskaa
4. jún 2010

@janettka bolo to v TV , to som len videla, ukazovali tam bábatka, ako sú v tej šatke, a to im nerobí dobré na chrbticu, keď sú tak všeliako vykrútené

janettka
4. jún 2010

@stanuskaa tak to budu muset kouknout...jejda není tu moc češek,ale i tak upozorňuju,že v KIK jsou kojící podprdy za 149 kč!!!

stanuskaa
4. jún 2010

@janettka kik je aj na slovensku a aj v rakúsku, toto budeme riešiť keď sa dostaneme do 33 levelu tejto stratégie 😀 😀 😀

janettka
4. jún 2010

stanuška mě je malá podprda takže 145 kč se mi zdá málo takže si asi koupím už teď tuhle haha...pokud něco tak ji pak nechám sestře až si pořídí ještě jedno mimi 😉

majamat
4. jún 2010

ja som pozerala aj v podobnych obchodoch, sice v KIK som nebola, ale nic moc. ja mam maly obvod a vacsie prsia a nasi obchodnici si asi myslia, ze take zeny neexistuju. nepasuju mi jednoducho velkosti.

stanuskaa
4. jún 2010

@majamat čínsky odborníci??? xixixixi

majamat
4. jún 2010

@stanuskaa , asi tak. cinanky su plochejsie. my sme taky roznorody.

janettka
4. jún 2010

majamat taky jsem měla ten problém...potřebuju 75 C...ale zjistila jsem,že když si koupím 80 a posunu háčky tak to jde taky...

majamat
4. jún 2010

@janettka , ja som predtym, nez som otehotnela pouzivala 75C. ta velkost mi bola dobra aj ked som pribrala, ale teraz potrebujem vacsie kosicky. chcela by som bavlnenu podprsenku a tam je 80 velka, lebo bavlna sa strasne natahuje, takze potebujem teraz 75D a mozno aj 75E. mohla by som kupit 80D, ale nesmie byt bavlnena.

zuzumajko
4. jún 2010

caute baby 😀 aj vy uz konikujete od rana? 😀 no, ja este s podprskou problem nemam, mam stale 75B.

petulke
4. jún 2010

ahoj holky asi se k vám přidám, dneškem jsem 7+3, a vypadá to na dvojčátka, zatím!

petulke
4. jún 2010

janet koukám že jsi taky z okolí z mostu, potřebovala bych vědět kde je tady nějaký second, nevíš o nějakém? Do budoucna třeba by tam byly nějaké pěkné hadříky 😉

jankakkk
4. jún 2010

@petulke ahoj, vitam Ta medzi nami a vsetkym pekne uprsane dobre ranko. Petka a Vy ste splodili babatka prirodzene, ci umelym oplodnenim?

petulke
4. jún 2010

@jankakkk umělým! 😉 ivf, icsi je to muj druhý pokus, v prvním se to bohužel zastavilo v 5 tt, embryotransfer proběhl po dvou dnech, tak mi asi nezavedli kvalitní. Při tomhle pokusu mi je zavedli po 5 denní kultivaci, takže větší šance! 🙂

zuzumajko
4. jún 2010

@petulke ahojky, vitam Ta 🙂 to je krasne ze budu dve! bude to sice dvojnasobna starost, ale na druhej strane dvojnasobna radost a budu sa moct spolu hravat 😀

ginger17
4. jún 2010

@petulke 🙂 ahoj gratulujem! to je krasne, aj ja by som chcela dvojcatka. sice trosku viac starosti, ale dvojnasobna radost.

janettka
4. jún 2010

@petulke tak to se přiznám,že nevím ale teď jsem dostala odkaz na super second a to www.laclik.cz....jinak gratuluju k dvojčátkům...ježiš asi bych už to měla někomu prásknout v rodině...už to ví půlka internetu a nikdo u nás haha

jankakkk
4. jún 2010

@petulke tak Vam blahozelam, ze sa Vam to podarilo 🙂

petulke
4. jún 2010

no holky, kolik mi jich vložili tolik se ujmulo, a riskovat s jedním jestli se udrží jsem nechtěla, tak dvě a zatím se drží! další kontrola mě čeká nabudúcí piatok 11.5. to budu v 8+3, jinak v 6+3 jim byla srdiečka 🙂

petulke
4. jún 2010

všem děkuji za gratulace, jen aby se udrželi! 😉

janettka
4. jún 2010

peti taky jdu 11.6. na kontrolu a taky se bojím...

zuzumajko
4. jún 2010

@petulke a ze tie srdiecka boli skoro cez celu polovicku babatiek? 😀 ja som fascinovane pozerala na tu nasu malu zubrienku ako tam cela bije, lebo fakt som mala pocit, ze nebyt hlavicky, ruciciek a noziciek, bije cela 🙂 budem na teba moc mysliet aby sa udrzali. Hlavne mysli pozitivne a rozpravaj sa s nimi 🙂 ja to robim uz od 5teho tyzdna 😀 mm sice na mna pozera ako puk, ze ved babo to este nepocuje, ale mne je to jedno 🙂

petulke
4. jún 2010

@janettka zatím mě čeká kontrola ještě u dr. co nám pomáhá přes to uměly, ale říkala, že to bude poslední a hned mě předá ke svému gyn. a dají mi prukajdu. už máš prukajdu?

petulke
4. jún 2010

@zuzumajko já každý večer děkuji andělíčkovi a prosím ho aby mi je strážil a dal jim sílu a při tom si hladím bříško 🙂

janettka
4. jún 2010

@petulke nemám u mě se čeká jestli to vydrží nebo ne....mám za sebou MA....kam chodíš do Teplic ?

petulke
4. jún 2010

@janettka nene, do budovy co je na vlakovém nadraží! janet, kde budeš rodit? tady v mostě? moc nejsem nadšená co se říká o téhle nemocnici

janettka
4. jún 2010

petul tak tam chodím ke svému gyndaři,ty tam chodíš k té mudře co ordinuje v jeho ordinaci...

janettka
4. jún 2010

@petulke v žádném případě nerodím v Mostě ale v Kadani...jedna zkušenos(kyretáž po 1.MA) mi fakt stačila!!!

petulke
4. jún 2010

@janettka trápí tě nějaké příznaky? mě kromě spavosti žádné a dělá mi to starosti, rději bych zvracela a byla tak jistá, že se drží!