icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

majamat
4. jún 2010

@petulke , gratulujem. dvojcatka, to je krasne.

petulke
4. jún 2010

@janettka taky ale jednak k němu chodím taky 😀 to je sranda. O té Kadani jsem slyšela jen dobré recenze, jen nevím jestli tam stihneme z mostu dojed až to začne. musí se tam nějak dopředu registrovat jako v pražských porodnicích? Tam už musí holky ve 12tt se objednat.

janettka
4. jún 2010

@petulke mě bylo hrozně zle do středy,pak to najednou utlo a je mi celkem dobře...samozřejmě tím depčím protože to takhle vypadalo vždycky... ☹

petulke
4. jún 2010

@majamat děkuji! 😉

crazybabenka
4. jún 2010

dnes som počula najkrajší zvuk vo svojom živote......tlkot srdca nášho dieťatka 😀

janettka
4. jún 2010

@petulke nemusí se tam registrovat, no neboj porod netrvá 30 minut.....a ty se dvojčátkama pravděpodobně budeš mít plánovaný porod CR takže budeš mít času dost tam dojet...a jsou tam fakt fajn,absolvovala jsem tam 2.kyretáž...

janettka
4. jún 2010

@crazybabenka tak to ti blahopřeju!!!To máš dneska slavnostní pocit,viď!!!

petulke
4. jún 2010

@janettka u mě to poprvé bylo taky tak, najednou jako se utne, nedělalo se mi mdlo, pototm mi řekla, že mám anembryomolu, váček bez plodu, a musela jsem na revizi, kterou mi dělali v chomutově. v chomutově to taky nevypadá nic moc, ale šla jsem tam jen proto, že mi to dělala ta moje dr, co mě má teď na starosti. A Koller je docela super seriozní chlap. je mi sympatický! navíc je vysloužený voják tak aspoň spolu kecáme o armádě.

zuzumajko
4. jún 2010

@petulke ani ja som velmi nezvracala, maximalne tak 3x a to raz bolo cely cen v kuse. neboj, vsetko bude dobre. Hlavne papaj vela zeleniny, ovocia a vyvazenu stravu 🙂 nemas nejake speci chute? 😀 ja by som furt jedla zmrzlinu, alebo rohliky so salamom 😀

janettka
4. jún 2010

@petulke no já jsem k němu přešla od Kulovaného....a je mi sympatickéj,tak jen doufám,že to fakt není zas po 3...furt se pozoruju,už jsem na palici.

petulke
4. jún 2010

@crazybabenka ahoj věřím, že to musí být nádherný pocit, já je sice jen viděla jak si tam na sebe blikají, ale je to neuvěřitelný zážitek

janettka
4. jún 2010

@zuzumajko já mám chutě...no po tom co mi přestalo být blbě bych jen jedla a jedla a jedla....musím se krotit

petulke
4. jún 2010

@zuzumajko dneska přemyšlím že poběžím do obchodu pro květák a udělám si ho klasicky v trojobalu 😝 nějak se mi zbíhají sliny. ale je to každým dnem nebo týdnem jinačí. čeho jsem se nemohla dojest minulý tyden dneska mi třebá smrdí. Taky se mi zbíhají sliny na nějakej trvanlivý salám, ale šunka mě smradem natahuje. 😀

petulke
4. jún 2010

holky já jsem před stimulkou hormonami první a druhou měla 75 kg, po první jsem skočila na 80 a podruhé na 85, no a pomaličku těma chutěma to roste, ale říkám si že teď jsou pro mě důležití mimísci, tak na to prdím, hlavně aby se jim u mě líbilo. 😉

espanolka
4. jún 2010

Tak mám potvrzené těhotenství 🙂

sova33
4. jún 2010

@petulke Ahoj 🙂 Vítám tě tu. Já jsem v devátém a zle mi taky není, všichni říkají, že mám být ráda, ale taky jsem si chvílemi říkal, že by to chtělo nějaké potvrzení, že se fakt drží 🙂

petulke
4. jún 2010

@espanolka super, a v kolikátem jsi?

sova33
4. jún 2010

@espanolka Blahopřeju 🙂 A v kolikátém týdnu?

zuzumajko
4. jún 2010

@espanolka jeeeeeeee blahozelam!!!! vitaj u nas 😀 v kolkom si tyzdni?

petulke
4. jún 2010

@sova33 tak aspoń koukám že vtom nejsem sama 😀

sova33
4. jún 2010

@petulke To ne 🙂 Já mám teda taky pořád nějaké chutě, musím se držet, abych nebyla jako slon.

janettka
4. jún 2010

@petulke taky se mi podařilo se stimulkama nabrat na 78 kg..pak jsme se na to vyprdli,že už jsme staří a nebudeme se o to pokoušet...za 3 měsíce jsem shodila 10 kg...no a už to zas roste...to to dopadne,ale pak můžem spolu hubnout....jsi z okolí mostu nebo přímo z něj?

petulke
4. jún 2010

@sova33 já už si tak někdy připadám 😉

janettka
4. jún 2010

@espanolka blahopřeju!!!!V kolikátém jsi,ťukni si to do pasu!! 😉

petulke
4. jún 2010

@janettka přímo bydlím naproti centrálu. na budovatelce, a ty?

petulke
4. jún 2010

@janettka s tím hubnutím se nebudu bránit, bude co dávat dolů 😀

majamat
4. jún 2010

@crazybabenka , gratulujem. ja by som chcela na sono kazdy den.

jasne miminka su dolezite. chudnutie sa odklada na neurcito.

@espanolka , aj tebe gratulacia. aky ti dali TP. tebe to tusim vychadza na rozhrani mesiacov.

sova33
4. jún 2010

@petulke To mi povídel, já navíc nejsewm úplně nejmenší, tak pak mám takové obavy z modelu : GOLEM

petulke
4. jún 2010

@petulke já asi před rokem a půl jsem měla 95 a ato se mi podařilo dát dolů na 75, tak snad to půjde i po porodu 😉

janettka
4. jún 2010

@sova33 já jsem menší takže ne golem ale koule haha
@petulke já bydlím dole u OBI,v kolik máš v pátek kontrolu?Já ráno... 😉