Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dnes som počula najkrajší zvuk vo svojom živote......tlkot srdca nášho dieťatka 😀
@crazybabenka tak to ti blahopřeju!!!To máš dneska slavnostní pocit,viď!!!
@janettka u mě to poprvé bylo taky tak, najednou jako se utne, nedělalo se mi mdlo, pototm mi řekla, že mám anembryomolu, váček bez plodu, a musela jsem na revizi, kterou mi dělali v chomutově. v chomutově to taky nevypadá nic moc, ale šla jsem tam jen proto, že mi to dělala ta moje dr, co mě má teď na starosti. A Koller je docela super seriozní chlap. je mi sympatický! navíc je vysloužený voják tak aspoň spolu kecáme o armádě.
@crazybabenka ahoj věřím, že to musí být nádherný pocit, já je sice jen viděla jak si tam na sebe blikají, ale je to neuvěřitelný zážitek
@zuzumajko dneska přemyšlím že poběžím do obchodu pro květák a udělám si ho klasicky v trojobalu 😝 nějak se mi zbíhají sliny. ale je to každým dnem nebo týdnem jinačí. čeho jsem se nemohla dojest minulý tyden dneska mi třebá smrdí. Taky se mi zbíhají sliny na nějakej trvanlivý salám, ale šunka mě smradem natahuje. 😀
holky já jsem před stimulkou hormonami první a druhou měla 75 kg, po první jsem skočila na 80 a podruhé na 85, no a pomaličku těma chutěma to roste, ale říkám si že teď jsou pro mě důležití mimísci, tak na to prdím, hlavně aby se jim u mě líbilo. 😉
Tak mám potvrzené těhotenství 🙂
@crazybabenka , gratulujem. ja by som chcela na sono kazdy den.
jasne miminka su dolezite. chudnutie sa odklada na neurcito.
@espanolka , aj tebe gratulacia. aky ti dali TP. tebe to tusim vychadza na rozhrani mesiacov.

@petulke , gratulujem. dvojcatka, to je krasne.