icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

petulke
4. jún 2010

@majamat já bych taky nejraději byla na sonu každý den nebo aspoň obden a ujištovala se že tam jsou 😀

petulke
4. jún 2010

@janettka kvůli té doktorce až o půl jedné

janettka
4. jún 2010

@petulke no neboj tak pak se tam budem potkávat protože dr má poradnu ráno tak to sladíme na stejný termín hihi...hlavně aby bylo všechno v pořádku,jsem vytřepaná jak ratlík...už jsem byla smířená že spolu mít děti nebudeme a nebylo to plánované,ale strašně jsem se na to upla a to bych neměla...

petulke
4. jún 2010

aby jsme potom spolu neleželi i v porodnici??? hihihi 😀 ale mě dr ujistila že sice normálni termín sedí na pulku ledna, ale asi díky dvojčátkum to bude kolem vánoc nebo na nový rok.

petulke
4. jún 2010

ale budu se snažit dostat se do té kadaně. přece jenom dvojčátka a třeba císařem, nechtěla bych tady s mosteckou nemocnicí riskovat.

janettka
4. jún 2010

@petulke no já zas jako starší matka a nerodím poprvé taky to asi nebude tento termín...ale spíš kolem silvestra haha...jen doufám,že to nebude trvat ještě víc než ten poslední před 12lety 😒

janettka
4. jún 2010

@petulke hele můžem se tam jet spolu podívat....dneska se chodí na exurze do porodky ať si můžeš vybrat kterou...já tak před 10 lety absolvovala se sestrou snad všechny porodky v Brně 😉

petulke
4. jún 2010

@janettka mému příteli je 42 jsme od sebe 13let a jen nám super a nejvíc se mi líbí jak je natěšenej on! to se jen tak nevidí. 😀 , pořád mi pusinkuje bříško a hladí a občas jim tam něco i řekne. 🙂

albao
4. jún 2010

ahojte dievcata! Tak ja mam doma prve tehotenske nohavice a vytesujem sa z nich 😀

petulke
4. jún 2010

@janettka to by bylo super, tak někdy časem se domluvíme, a sjedeme tam autem, cestu do kadaně znám nebo občas jsem musela za dr cestovat i tam. sice ne do nemocnice ale do soukromé ambulace ale to by jsme potom nějak spolu našli. 😀

janettka
4. jún 2010

@albao oooo kdepak jsi nakupovala???Dej do alba!!!

petulke
4. jún 2010

@albao já už je mám taky doma, vyfasovala jsem je od kamarádky, mám plno těhu oblečení

petulke
4. jún 2010

@janettka k večeru mám pocit že mám větší bříško, nevím jestli to není ještě brzo, nebo si něco namlouvám

janettka
4. jún 2010

@petulke my jsme starší oba,vychovali jsme jeho i moje děti,to společné nešlo,až jsme si to tak nějak mohli dovolit tak to už nějak nešlo...po 1. byl tak nadšený,že to vykecal snad celému Mostu,teď jsem mu to zakázala a oba se bojíme se těšit...i když já když jsem objevila ty // tak jsem z toho byla v šoku,ale on byl samozřejmě hned rád...myslím,že až teprva po 12tt po NT screningu si oba dovolíme se trošku radovat.

petulke
4. jún 2010

@janettka to jsme na tom stejně, taky to všude vykecával i v práci, se všichni radovali, že nam to napoprvé vyšlo. ale asi jsme to taky zakřikly. tak ted taky čekáme na ukončenej 12 tt

albao
4. jún 2010

@petulke fiiiha, ty sa mas! Ja si musim co-to nakupit, lebo uz nosim len tie jedny rifle, ostatne ma tlaci.

@janettka no hodim, len musim odfotit ked budem doma. To je taky neznamy obchod v Bratislave, dostala som nan odporucanie a maju uzasnu ponuku veciciek. Od tehuliek po babatka, citili sme sa s MM ako v raji 😀

janettka
4. jún 2010

@petulke tak já cítím na kalhotech,že je mi to kolem břicha těsnější přece jen už nejsem mlaďoch a po 3 dětech už ty svaly nejsou tak pevné.Takže čekám pupek každým dnem haha,i manžel říká,že ho mám větší...ale to mi spíš roste špek... 😉

janettka
4. jún 2010

@albao já mám nepoužité kalhoty z toho 1.těhu...chtěla jsem je prodat ale nějak jsem neměla to srdce haha,myslela jsem ,že je dám sestře...tak doufám,že je taky použiju.. 😉

albao
4. jún 2010

@janettka no, to ani ja neviem, ci budem mat srdce ja ich potom predat 🙂

petulke
4. jún 2010

@janettka 😀 jojo špíček mám ale pod ním cítím vydutou bublinu o velikosti asi menší pěsti na levé straně od pupíku, a vždycky k večeru

janettka
4. jún 2010

@albao já jsem neměla i když jsem měla na to špatné vzpomínky.......ale ty je ještě budeš potřebovat k dalšmu těhu...

janettka
4. jún 2010

@petulke já nemám špíčky ale špeky haha

petulke
4. jún 2010

@janettka jojo já taky ale špíčky zní líp 😀

albao
4. jún 2010

Inak mne zacalo brusko vyskakovat v 9tt, ale vtedy som to vnimala len ja. V 10tt si to uz vsimol aj MM 🙂 Myslela som, ze na prve tehu to bude neskor, ale asi nemam velmi pevne brusne svaly 😀 😀

petulke
4. jún 2010

tak je to jasné, jjelikož nemám žádné břišní svaly tak už to cítím, hihi 😀 když ležím na zádech s nataženýma nohama

janettka
4. jún 2010

@albao můj mm si to všiml hned protože mu furt nadávám ať nejí,že má velký pupek tak hned mi radostně oznámil,že mě už taky porostl hihi

janettka
4. jún 2010

@petulke jsi doma nebo chodíš do práce?

popelka12
4. jún 2010

ahoj holky, jsem tu nová, začínáme se s manželem snažit o mimčo, ale mám takový problém, který nevím, s kým bych měla řešit. Připadá mě, že po každém snažení ze mně spermíci vytečou ven a nic ve mně nezůstává. Je to normální nebo ne?
Je mě to opravdu blbé se tak ptát, ale ráda bych slyšela vaše názroy a zkušenosti.
děkuji!!!

kutlicka
4. jún 2010

Ahojte, uz som sem dlho neprispela, mala som naladu pod psa kvoli tomu, co mi pred tyzdnom povedali na uzv, vraj to nezije a musi to ist prec. Takze to chcem dokoncit. Ked mi oznamila doktorka, ze to nezije, ze mam ist na prijmovu ambulanciu, tak som ostala v takom soku, ze zabudla aj ako sa volam. Do ziadnej prijmovej ambulancie som nesla, s manzelom sme sa chvilu tulali po chodbach a ja som mala oci len pre plac. Potom sme ani neviem ako prisli domov. Ked som sa ako-tak ukludnila, zacala som studovat internet - podobne skusenosti ako mam ja - a natrafila som na par zaujimavosti. Jedna baba (nie tu z MK) pisala, ako jej tiez povedali na uzv daco podobne, ale ona tomu neverila, tak sa dohodla, ze pride o tyzden, zas ju rovnako odbili, potom isla na uzv k dajakemu uznavanemu odbornikovi, ktory tiez zozaciatku tvrdil, nech ide na cistenie, ze to nema zmysel, ale potom o tyzden cely prekvapeny na monitore videl zivy plod so srdcovou akciou... atd. atd. Proste som odmietla ist na to cistenie, lebo v kutiku duse sa stale nadejam, ze to vo mne zije... Ja viem, pisem ako trafena, bez ladu a skladu, ale vsetko to vo mne vrie. V stredu idem konecne k mojej obvodnej gynekologicke, doteraz som tam nemala odvahu ani naladu zajst a budem trvat na kontrolnom ultrazvuku. Mozno sa bude na mna pozerat ako na blazna, ale je mi to jedno. Proste neverim tomu, ze to nezije... Priznaky mam stale, stale mi je rovnako nevolno, rovnake chute, dokonca sa mi to este "zhorsilo", nemam ziadne bolesti, ziaden abnormalny vytok, absolutne nic!!! Velmi rada by som sa aj na tomto fore zoznamila a pokecala s babami, ktore uz nieco podobne prezili (omyl v urceni diagnozy). No dobre, uz koncim, rozpisala som sa ako padnuta na hlavu 🙂

kutlicka
4. jún 2010

A este ku vsetkemu som sa vcera pohadala s dcerou, ktora, ako som spominala, je tiez tehu a je tu na MK. Ked som si citala jej diskusne prispevky v jej chatovacej miestnosti par stranok dozadu, tak ma normalne obchadzali mrakoty. Tak som jej to vytmavila rovno tam verejne na tom fore a ona sa samozrejme urazila, no a tak. Proste same nervy a stresy...