icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

jojci29
8. jún 2010

ahojte,ja sem tiez sem tam nakuknem.Inak ak si ulozite link tak nemusite preklikavat ale vam automaticky otvori stranku.Link je v novej teme,staci si ulozit.Dufam ze sa nechcete separovat nase ceske kolegyne. ☹

crazybabenka
8. jún 2010

ja zostanem tejto témičke verná 😀

janettka
8. jún 2010

@suzane26 byla udělána soukromá témička na modrém koníkovi .sk....tak tam všichni prchli ☹

janettka
8. jún 2010

@jojci29 nechcem se separovat,ale já chodím na víc témat na mk a tak musím přeblikávat mezi českým a slovenským mk.. 😠 ale určitě za vámi kuknu...

simmi80
8. jún 2010

@jerryjanka a ako zistim ake mam IP?

suzane26
8. jún 2010

jaaaj tak takto...a co je vam tu zle?

darjena
8. jún 2010

@simmi80 IP tu znamena interna posta. proste posli jerryjanke spravu nech ta prida a ona ta prida

darjena
8. jún 2010

@suzane26 nie ale baby zistili, ze nas tu citaju kadejaki ludia, susedia, clenovia sirsej rodiny a tak. v sukromnej to nehrozi ze sa niekto dozvie nieco co nemusi vediet 🙂

simmi80
8. jún 2010

@darjena jaj 🙂 som myslela ze to je nejake specialne cislo 🙂 som tu nova :(

darjena
8. jún 2010

@simmi80 nic si z toho nerob, aj mne chvilu trvalo kym mi doslo co mam poslat 😉 tiez som si to najskor spojila s IP adresou

ginger17
8. jún 2010

ahojte baby, a preco teda sukromna tema? niekto mal problemy kvoli tomu, ze to je verejne? ved sukromne sa pisalo cez IP, nie? ☹

suzane26
8. jún 2010

@darjena jasne chapem...tiez si nepredstavujem zeby sem chodil MM

janettka
8. jún 2010

můžeme požádat admina aby nám zamkl tuhle tému,ale myslím si,že ještě se k nám pár holek přidá ....přece jen ještě je dost obav co a jak...já třeba nemůžu dohlédnout na pátek kdy mě čeká UTZ...uáááááááááá to je daleko...

janettka
8. jún 2010

jinak kdo chce chodit sem tak ať je tu...mě by tu bylo smutno....možná nás je taky hodně tak se to prostě rozdělí a jen se navzájem budeme navštěvovat 😀

suzane26
8. jún 2010

@janettka neboj dopadne to dobre...ja idem az 30. do poradne..tak neviem co dovtedy..

miyya
autor
8. jún 2010

Ahojte
@janettka ale ved treba požiadať,aby bola tá sukromna tema aj pre cz a sk,tak ako je táto. oni to upravia a budete mať sukromie.aj mne je tejto temy trošku lúto,ale tiež ma tu známi čítaali a teraz ma to mrzí.
Ale majte sa krásne. ja vám potom do tejto témy napíšem ako pokračujem a tak.do súkromnej sa nepridám, nemám tam čo hladať. 😅 😅

janettka
8. jún 2010

@suzane26 a jak se cítíš?Ty jsi na PNke ne?

janettka
8. jún 2010

@miyya no já budu pokračovat i tady a občas na holky nahlednu....

dorra
8. jún 2010

@janettka Dej si tu diskusi mezi své oblíbené a nemusíš proklikávat, ne?
Jinak ahojte holky. Já byla na ko dnes, další mám až 25. 6. a už teď jsem hotová z toho, že je to za dlouhatanánsky.

albao
8. jún 2010

dorra: no to sa ti nedivim, ze si nedockava, ja na svoju kontrolu cakam uz mesiac a odpocitavam dni 😀 Uz iba 7 dni a zase uvidim moje babenko 😵

janettka
8. jún 2010

@dorra no ona je na slovenském koníkovi takže i když ji dáš do oblíbených tam se ti neobjeví...ale na slovenském...a jak jsi dopadla dorko,okusuju tu nechty!!!

janettka
8. jún 2010

@albao já do pátku...jsem z toho nerv

jojci29
8. jún 2010

miyya ahoj.ako sa mas? Budeme radi ked sa pridas aj do druhej temy.Ja idem na kontrolu zajtra,uz sa tesim ze uvidim mimi 😀 Ale strasne sa bojim ci je vsetko ok.

albao
8. jún 2010

@janettka to sa ti nedivim. Ja sa najviac bojim/tesim, ze ak preskocime tuto dalsiu kontrolu v 12tt, tak uz vlastne mame najvacsie riziko za sebou. To bude vydychnutie! Len aby sme to presli.

janettka
8. jún 2010

@albao no já se budu klepat ještě na scering,pak na plodovku.pak aby nebylo nedonošené a pak v pořádku...a pak..a pak... 😀

suzane26
8. jún 2010

@janettka jo stale som na PN. uz mi z toho sibe...a dnes to bolo zas horsie tak som si supla dva dufiky rovno...myslite ze som spravila zle?som si vsimla ze hned ako ma niekto rozculi alebo sa rozplacem alebo rozrusim alebo tak hned krvacam...

albao
8. jún 2010

@janettka 😀 mas pravdu, ono je vzdy sa coho bat! A hlavne aby bolo zdrave babenko 😵

janettka
8. jún 2010

@suzane26 ty stále krvacíš???Neměla by jsi jít k dokimu?

suzane26
8. jún 2010

@janettka no ono to nieje krvacanie skor take spinenie...doktorka mi povedala ze to je z toho ze mi praskaju cievky..

albao
8. jún 2010

@suzane26 tak vyskusaj grepy, citrony, pomarance, na cievky by to mohlo pomoct 😉