Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ja zostanem tejto témičke verná 😀
@jerryjanka a ako zistim ake mam IP?
jaaaj tak takto...a co je vam tu zle?
ahojte baby, a preco teda sukromna tema? niekto mal problemy kvoli tomu, ze to je verejne? ved sukromne sa pisalo cez IP, nie? ☹
můžeme požádat admina aby nám zamkl tuhle tému,ale myslím si,že ještě se k nám pár holek přidá ....přece jen ještě je dost obav co a jak...já třeba nemůžu dohlédnout na pátek kdy mě čeká UTZ...uáááááááááá to je daleko...
jinak kdo chce chodit sem tak ať je tu...mě by tu bylo smutno....možná nás je taky hodně tak se to prostě rozdělí a jen se navzájem budeme navštěvovat 😀
Ahojte
@janettka ale ved treba požiadať,aby bola tá sukromna tema aj pre cz a sk,tak ako je táto. oni to upravia a budete mať sukromie.aj mne je tejto temy trošku lúto,ale tiež ma tu známi čítaali a teraz ma to mrzí.
Ale majte sa krásne. ja vám potom do tejto témy napíšem ako pokračujem a tak.do súkromnej sa nepridám, nemám tam čo hladať. 😅 😅
dorra: no to sa ti nedivim, ze si nedockava, ja na svoju kontrolu cakam uz mesiac a odpocitavam dni 😀 Uz iba 7 dni a zase uvidim moje babenko 😵
miyya ahoj.ako sa mas? Budeme radi ked sa pridas aj do druhej temy.Ja idem na kontrolu zajtra,uz sa tesim ze uvidim mimi 😀 Ale strasne sa bojim ci je vsetko ok.

ahojte,ja sem tiez sem tam nakuknem.Inak ak si ulozite link tak nemusite preklikavat ale vam automaticky otvori stranku.Link je v novej teme,staci si ulozit.Dufam ze sa nechcete separovat nase ceske kolegyne. ☹