Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
tak jsem si skočila něco koupit a po delší době je mi z toho blbě od žaludku haha...tak doufám,že to je dobré znamení
podařilo se! Ahojte, už su tu!
@suzane26 No, předávkuj se a hlavně nohy hore a do klidu! Já měla askorutin, ale v začátku těhu, teď už se asi nesmí.
Teď jsem dva týdny poctivě ležela s nohama podloženýma, protože jsem před minulou kontrolou krvácela. Dnes mi doky řekl, že si mám rozumně dělat co chci, bo se může stát, že začnu zase krvácet a pak budu třeba čtyři měsíce na lůžku a tělo to strašně moc oslabí. Takže pokud to jde, tak se mám hýbat.
Týjókráso, ono se to fakt musí proklikávat, to je pitomé.. ☹
kdysi jsem taky háčkovala a pletla ale to už je dááávno...
mno tak si to musim taky zkusit 😀
já bych zase jedla každe dvě hodky
to já taky ale dneska je mi po delší době nějak divně od žaludku,to bude tou kávou... 😒
přišla kamarádka a protože jsem nechtěla prozradit,že jsem těhu tak jsem si s ní tu kávu dala...no asi to nebylo rozumné...
Ahojte aj chcem chcem do novej temy. 🙂
a kde jsou ostatní???Všichni kecají na nové témičce?
ahojte, ako sa mate?
mne je tiez skoro stale zle, hojdavy zaludok. no co uz, cakam, kedy to prejde. ☹
a ked som hladna, tak mam stale chut na chlieb s niecim - s maslom a redkovkou, toho sa neviem dojest 🙂 varene mi vemi nechyba.
zajtra idem na kontrolu, tak uz som mierne nervozna, dufam, e bude male ok.
hackovat velmi neviem, len take jednoduche stlpiky. skor pletiem kadeco.
@petulke a mas nejaky model hackovanej ciapocky aj pre chlapca? alebo nejaky univerzalny?
soudruzy urobili chybu že sa tema neda dať ako medzinarodna... jedine sa prihlasiť na slovenskom konikua pod rovnakym menom a heslom a chodiť do nej cez mk.sk

baby vy co ste slobodne a zatial bezdetne..teda ak tu take ste...ako to riesite s byvanim?? ja mam dost dilemu.. 😕