icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

suzane26
8. jún 2010

baby vy co ste slobodne a zatial bezdetne..teda ak tu take ste...ako to riesite s byvanim?? ja mam dost dilemu.. 😕

suzane26
8. jún 2010

@albao to som rada..uz som si zacinala o sebe mysliet ze zdementievam...

albao
8. jún 2010

@suzane26 no kebyze som sama, tak sa asi odstahujem k mame na matersku 😀 Ale my teraz staviame, tak sa nam hadam do roka podari uz to byvanie doriesit, zatial MM ten podnajom v BA utiahne.

suzane26
8. jún 2010

@albao jeeej tak to mate super..ja mam jednoizbak a vazne rozmyslam ze sa to neda...tak sa obzeram po nejakom dvojizbovom..

janettka
8. jún 2010

tak jsem si skočila něco koupit a po delší době je mi z toho blbě od žaludku haha...tak doufám,že to je dobré znamení

janettka
8. jún 2010

@petulke a koukala jsi ve švadlence co je pod čsob??Naproti prioru...já bych doma možná nějaké vyhrabala...

janettka
8. jún 2010

@suzane26 a vy nebudete bydlet s přítelem spolu?

dorra
8. jún 2010

podařilo se! Ahojte, už su tu!
@suzane26 No, předávkuj se a hlavně nohy hore a do klidu! Já měla askorutin, ale v začátku těhu, teď už se asi nesmí.
Teď jsem dva týdny poctivě ležela s nohama podloženýma, protože jsem před minulou kontrolou krvácela. Dnes mi doky řekl, že si mám rozumně dělat co chci, bo se může stát, že začnu zase krvácet a pak budu třeba čtyři měsíce na lůžku a tělo to strašně moc oslabí. Takže pokud to jde, tak se mám hýbat.

suzane26
8. jún 2010

@janettka no chcela by som..ale vies ako to je..osud to niekedy tak zamota ze to nieje jednoduche...tak hladame riesenia..lebo byty v bratislave su hooodne drahee

janettka
8. jún 2010

@suzane26 jasně,život se někdy opravdu zaplete...koukni na mě...tolik snažení a nanic a pak až to člověk vzdá tak zase ta naděje....

dorra
8. jún 2010

Týjókráso, ono se to fakt musí proklikávat, to je pitomé.. ☹

suzane26
8. jún 2010

@dorra no ved sme v rovnakom tt takze asi ja ho uz nesmiem...co ja viem..tiez sa snazim lezat ale bezne veci treba vykonavat lebo to je pravda ze potom tak zoslabnes ze sa to neda..

suzane26
8. jún 2010

@janetta no veru niekedy je to zlozitejsie ..obcas mam pocit ze je to telenovela ten moj zivot..

janettka
8. jún 2010

@suzane26 z které části Slovenska jsi?Já jsem z Myjavy,ale většinu dětství jsem ztrávila v Senici...

petulke
8. jún 2010

@janettka díky já totiž pořád chodím do prioru a oni už ty háčky tam nemají 9 tt co jsem těhotná. zítra zkusím zají k té čsob! děkuji 😵

janettka
8. jún 2010

@petulke není zač,jen je tam švadlenka a ta paní tam má takové blbinky co jinde ne...no tak já mám dneska žaludek na vodě,ale nevím jestli je to z nervozity či co...uvařila jsem si jarní polévku,ale nemám na ni chuť...

janettka
8. jún 2010

kdysi jsem taky háčkovala a pletla ale to už je dááávno...

petulke
8. jún 2010

mno tak si to musim taky zkusit 😀

petulke
8. jún 2010

já bych zase jedla každe dvě hodky

janettka
8. jún 2010

to já taky ale dneska je mi po delší době nějak divně od žaludku,to bude tou kávou... 😒

janettka
8. jún 2010

přišla kamarádka a protože jsem nechtěla prozradit,že jsem těhu tak jsem si s ní tu kávu dala...no asi to nebylo rozumné...

denne73
8. jún 2010

Ahojte aj chcem chcem do novej temy. 🙂

albao
8. jún 2010

@denne73 Musis napisat IP jerryjanke 😉 Ona ked bude najblizsie na nete, tak ta prida 😉

denne73
8. jún 2010

@albao jasné dakujem 🙂

janettka
8. jún 2010

a kde jsou ostatní???Všichni kecají na nové témičce?

zuan
8. jún 2010

ahojte, ako sa mate?
mne je tiez skoro stale zle, hojdavy zaludok. no co uz, cakam, kedy to prejde. ☹

a ked som hladna, tak mam stale chut na chlieb s niecim - s maslom a redkovkou, toho sa neviem dojest 🙂 varene mi vemi nechyba.

zajtra idem na kontrolu, tak uz som mierne nervozna, dufam, e bude male ok.

hackovat velmi neviem, len take jednoduche stlpiky. skor pletiem kadeco.
@petulke a mas nejaky model hackovanej ciapocky aj pre chlapca? alebo nejaky univerzalny?

sova33
8. jún 2010

@janettka Asi jo 🙂 Já přeskakuju z jedné do druhé 🙂

janettka
8. jún 2010

@zuan tak to ti budeme držet pěstičky,ty jdeš zítra a my s petulke v pátek...bojím se toho,ale zase nemůžu dočkat...žaludk mám taky na vodě,zjišťuju,že ta káva a navíc jogurty mi dokážou dokonale rozhodit žaludek...

dorra
8. jún 2010

Zaregistrovala jsem se v té nové, ale stejně mě to nebaví s tím přepínáním oken. Navíc se mi i ta veřejná zrušila v oblíbených. Kde soudruzi z NDR udělali chybu?
@zuan dobře to dopadne, červík už bude mrskat ploutvemi a bude dělat "jé, naši na mě čumí!"
Držím pěsti.

jerryjanka
8. jún 2010

soudruzy urobili chybu že sa tema neda dať ako medzinarodna... jedine sa prihlasiť na slovenskom konikua pod rovnakym menom a heslom a chodiť do nej cez mk.sk