Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
jejda to se venku dělá teploučko!!! 🙂
ahojte dievcata... 😉 ...ja tiez nemam ziadne tehu priznaky...na jednejstrane super, ale na strane druhej mi to dava akusi neistotu. Esteze ma ukludnuje pocit, ze pri synovi mi tiez nic nebolo pocas celeho tehotenstva. Teraz to je trosicku horsie - iba obcas mi je tazko - aj to ked sa prejem. Takako vcera - zjedla som 0,5 kg jahod + 0,75 kg hrachu + cerveny melon + marhule a islo ma roztrhat... 😠
@dorra ahoj dorra právě jsme si přečetla tvůj příběh. Máš můj obdiv 🙂 Až jsem se zastyděla za svůj negativní přehnaně "pokakaný" přístup k svému těhu. Pořád mám takový strach protože jsme taky o mimi přišli ale ty si si přešla takovými věcmi a bereš to v pohodě. Děkuji moc za inspiraci. Hodně štěstí 😉
no holky teda to je vedro,přijel mm a úplně splavený,dělají nějakou těžkou práci,spálil se,on!!!který dělá celý život venku se spálil...tak to tam musí být děsně....dal si nakonec někdo z vás fotky pupíku do alba nebo jen já jsem byla taková poctivka??
ahojte kocky 😉
uz som sa pochvalila aj v sukromnej temicke a rada by som sa aj tu 😉 dnes sme boli na sone a mame srieckoooo 😵 😵 😵 taka malicka bodka na nas blikala 😉 tesime sa velmi, tfuj-tfuj-tfuj 🙂
Ahoj všem!
Smím se k vám přidat? Doma mám slečnu, která ke svým jedenáctým narozeninám dostane vysněného sourozence 🙂
Děkuju! 😉
Ahoj holky, tak janocka /admin/ nám pomohla. Z soukromého tématu "Začiatok roku 2011 je náš" udělala téma československé. Ale z nějakého důvodu není možné, aby se na CZ koníkovi zobrazovalo. Ale to nevadí, dá se to obejít tak, že Janocka udělala link na tuto tému na CZ koníku. Link vám sem hodím. Když na něj kliknete, dostanete se na to soukromé téma na CZ koníkovi a pak už jen standardně přes hvězdičku u názvu tématu přidáte do oblíbených. Takže výsledkem bude, že budete mít téma na CZ koníkovi v sekci "Moje oblíbené téma". Nejsem technický typ, tak snad jsem to popsala srozumitelně, kdyžtak se ptejte.
awe, supeeeeeeeeeeeer 😀 😵 😵 😵 ozaj, dala som si foto bruška do albumu 😝
@barchee dakujem 😉 je to naozaj prekrasny pocit, vidiet, ako takemu malemu mrnuskovi blika srdiecko, ze zije, to je uzasneee 🙂 som si chcela lahnut na chvilu, ale tak sa z toho tesim, ze ani zaspat nemozem 😵
a pekne brusino mas, aj ja take chceeem....mne vidno len vecer, ked sa napapam....cez vikend si aj ja spravim albumik 😉
Ahojte! Konečně jsem se dorvala k pc. Dnes jsme byli na ultrazvuku a mimíško má 2 ručičky, 2 nožičky, hlavičku a bijící srdíčko. Krásně se v děloze pohyboval... Mával ručičkama, převaloval se a "metal kotrmelce". Byl to úplně úžasný zážitek 😵 😵 😵 😵 !!! Manžel byl se mnou a byl z toho úplně na větvi 😀!
(popis k fotečce: z vašeho pohledu od pc - mimi je vpravo, vlevo je zbytek vaječného obalu /ten kroužek/, asi se pohl, když dr. fotil...)
Jinak vítám všechny nové mezi námi. Doufám, že jsem nepřišla o nic důležitého, ale vy toho moc popíšete a já pak nestíhám psát i číst 😀
No my byli včera taky dojatí. Malej se předváděl, jak je už šikovnej, ale jak se měl vyfotit, tak ze sebe udělal jelito. 😀
ten můj taky... vidíš foto...
Holky, už to funguje! Díky
@florentina !!! Taky šikovná. Pojďte do zamčené, ať nás tu nik nešmíruje.
Holky, gratuluji k srdíčkám, ručičkám a nožičkám, je to skvělé, že se daří 😉
A neboj janettka, taky se brzo dočkáš.
dorra, jsem ráda, že jsem mohla pomoci 😉
no tak ja sa toho asi nedockam, sa mi to vlecie este tyzden a snad uvidime aj my 😠
len keby sa to dalo rychlejsie ten cas nejako posunut 🙂
Ulevilo se mi hodně, že je to vše ok...

@petulke jsem po 8.ivf a beru veliké dávky progesteronů. Všechny těhupřízraky jako nevolnosti, bolení prsou, kocovina, ospalost, .. jsou způsobeny i těmi hormony, proto pro mě nejsou známkou, že su těhotná. Nebliju. Jenom to slintání a permanentní řev žaludku, že má hlad je pro mě netypické. To jsem neměla ani při minulých třech těhu.