icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janettka
28. jún 2010

téda to se máte...to já stejně starou maminu z okolí nepotkám tak jsem ráda,že aspoň ten internet je a že tu až tak na věku nezáleží...jinak mám neteřinku a ta je zářijová 2008..a květňátko jsem já a moje starší dcera...tož já už jsem takové odkvetlé květňátko 😉

kinsli
28. jún 2010

@janettka : Máš stejný TP jako já 😀 😀 😀
tedy v uvozovkách stejný, jsme větší 😉

lolelole
28. jún 2010

ahojky holky, tak se hlásim po dnešné kontrole ..prcek je už skoro 4 centimetrový 🙂 hezky se tam v bříšku mele, cucá paleček, dělá kotrmelce..nádhera 😀 akorát nás zase straší hematom ☹ minulu kontrolu již nebyl a teď zase 2 cm...takže zase ležet a ležet. Nevíte někdo proč hematomy vznikají a jak se s nima da bojovat ? Nejaký babský recepty ? Od dr. vím jen, že odpočívat nezedat nic těžké a dávat askortin..tak kdyby někdo veděl ješte o nečem sem s tím 😉 mejte se moc hezky a dávejte sebe pozor.

janettka
28. jún 2010

@lolelole ten náš prďola mi v pátek mával ručičkou,normálně jsem slzela...dneska se mě moje dcera ptala jestli bych neměla jít na kontrolu k doktorce se štítnou žlázou prý jsem přibrala 😀 😀 😀

sjussi
28. jún 2010

holky nwvim jak vam ale mne uz z toho vseho zacina hrabat 🙂 pomalu uz brouzdam po internetu a divam se na obleceni a kocarky a zaroven mam strasny strach jak to vsechno zvladnu,jestli budu mit vse spravne pripraveno apod.

sova33
28. jún 2010

@janettka Ahoj, já jsem byla dnes na kontrole a ten můj mrňous se tam několikrát přetočil, ani mi ho nemohla pořádně vyfotit 😀 Všechno je prý OK, měří 54 mm.
Zatím se mějte, chytla jsem nějakou virozu, jdu si zase lehnout.

kamusek
28. jún 2010

@kinsli No co se dá dělat, zatím to musím vydržet 🙂 Ale naštěstí nedělám žádnou náročnou práci, většinu času sedím u počítače, takže to jde....ale někdy přijdu a musím si lehnout! A můj mužík se diví, že jsem pořád unavená, tak jsem mu minule řekla, že si má zkusit být těhotný 😀 tak se smál 🙂 Ale samozřejmě, kdyby toho na mě bylo moc, tak bych se s šéfem domluvila nebo šla na nemocenskou, ale zatím to není třeba. Teď 2 dny v práci, ve čtvrtek mě čekají promoce a v pátek a sobotu oslava 🙂

lolelole
29. jún 2010

Dobré ráno těhulky 😉
@janettka vy jste to ještě rodince neprozradili ? Kdy se chystáte ?
@sova33 tak si se těšila na konec školního roku a nakonec prázdninuješ s virózou ? to je pech ☹ přeji rychlé uzdravení 🙂

janettka
29. jún 2010

@lolelole ne ví to jen moje sestra...ale budem muset brzo,začíná to na mě být vidět,asi po nt screeningu toho 16.7. už se provalíme... 😀

kinsli
29. jún 2010

@janettka Taky čekáme na NT, mám slíbeno, že mi dr poví pohlaví, tak snad to pozná, my pak jedeme od 18.7. na týden na dovolenou tak hned bych koupila pohled napsala pozdrav a podepsala to stylem: Zdraví Petra, Lukáš, Kačenka a malá nebo malý ... jméno v bříšku 😀 když pohlaví nezjistím tak zkusím napsat miminko v bříšku. Na NT jdu 7.7. tak kdyby to nebylo vidět tak bych možná poprosila dr, jestli bych mohla přijít 16.7. na UZ než odjedeme. Když tam půjdu tak budu 13+4tt a u Kačenky mě to řekly na 15tt
tak snad už to bude vidět 😉

janettka
29. jún 2010

@kinsli jejda já už bych to taky chtěla vědět dovolila jsem si,že po nt screeningu už popustím svou nakupovací manii 😉

kinsli
29. jún 2010

já už toho taky vybrala a čekám už jen na to pohlaví 😀 😀 😀

kinsli
29. jún 2010

třeba tahle deka mě fakt dostala 😀 😀 😀

https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kinsli/album...

kinsli
29. jún 2010

letím dělat oběd 😉 ať se stihnu najíst než vyběhnu do práce 😖

markysek2
29. jún 2010

ahoj holky tak se musím přznat že se ni už pár kousků pro naší bublinu krčí ve s kří, v neděli jsme byli v obchoďáku a úplně náhodou jsme natrefily na slevy oblečků pro mimi...tak už mám šedivou chlupatou mikinu s kapucí , hnědý manžestráčky a vrstvenou mikinu (brovskovo-béžovou)..a ušetřila jsem na tom 300, ceny jak na netu za obnošený, jsem nadšená..sice se bojím abych něco nezakřikla ale toho nešlo nevyužít :o)))

kinsli
29. jún 2010

@markysek2 : Hadrů mám plnou skříň 😀 😀 😀

awe
30. jún 2010

@markysek2 su to len povery, ak sa ma nieco stat, tak sa stane, ci oblecko pre mimi kupis alebo nie...ked mas radost z nakupovania pre mimi, tak nakupuj 😵

novomamina
30. jún 2010

..vidim ze patrim k vam..som v 13 tyzdni a predpokladany termin porodu mam na 9.1.2011 🙂

majamat
30. jún 2010

@novomamina , vitaj. ako vidim okrem teba tu nikto nie je.

sjussi
30. jún 2010

@novomamina ahoj vitam te tu 🙂

vejkadu
30. jún 2010

ahojte, tak sa pridávam predpokladaný termín mám na 8.1.2011. 🙂

markysek2
30. jún 2010

kinsli : nj ber to tak že já čekám první a neočëkává se že věcí budu mít plnou skříň jako ty, viď 😝 😀 😀 😀
bylo to spíš na novopečené maminky jestli už také a jak moc nakupují 😀 😀 😀 😀

sjussi
30. jún 2010

@markysek2 no ja jeste nic nemam a zatim ani nenakupuji ale uz asi taky zacnu.Na netu se divam kde bych co mohla objednat ale zatim sem jeste nic neobjednavala 🙂

kinsli
30. jún 2010

@markysek2 : Neboj to není po Kačence to už je dávno prodaný 😀 😀 To jsem nakupovala postupně když jsme si řekli, že se budeme snažit o druhé 😀

jessicax
30. jún 2010

Ahojte dievcata, dufam, ze sa k Vam mozem pridat. Predpokladany termin porodu mam 6.1.2011 🙂 🙂 😉

novomamina
30. jún 2010

no ja ani este neviem ako to tu funguje 🙂) neodhlasujem sa

novomamina
30. jún 2010

@sjussi dakujem

sjussi
30. jún 2010

devcata ja se taaaaak tesim na zitrek 🙂 jedeme na screening a ja asi ani nebudu moct dospat.uz se tesim az prcka uvidim a zaroven mam strach aby vse bylo ok 🙂

kinsli
30. jún 2010

@sjussi: Tak se schválně zeptej na pohlaví 😀 Já ho budu vyzvídat na NT za týden 😀 😀 😀

renka100
30. jún 2010

ahojte, ja som bola minuily tyzden 11+6 a nebolo mozne zistit nic lebo tam dietatko skakalo ako pingpongova lopticka, tak neviem ci Vam to budu vediet tak skoro povedat 😉