icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

renka100
30. jún 2010

@novomamina ja mam
10.1. 😅 😅 😅

kinsli
30. jún 2010

@renka100: Jak u koho ale dr. říkala, že při tom NT se to už zjistit dá 😉
Určitě to není 100% ale lepší nějaká informace než žádná 😀 😀 😀

sjussi
30. jún 2010

@kinsli to si pis ze se zeptam uz sem uplne napnuta,snad se prcek dobre natoci 🙂
@renka100 takova diskuze tu uz byla a nekteri rikaly ze pokud se maly dobre natoci tak to jde poznat 🙂

janettka
30. jún 2010

hezký večer holky...já se taky dneska vydala nakupovat do Tchiba...nakonec jsem nic nekoupila připadalo mi to takové vybluté... ☹

sjussi
30. jún 2010

@janettka neboj ja myslim ze casu je jeste dost 🙂 do ledna urco neco vyberes 😉 ja se divala na bazar tady na koniku a vydela sem tu pekne bodycka a kocarky 🙂

kinsli
30. jún 2010

@sjussi Mojí Kamarádce to řekli 😉 ono taky asi záleží na kvalitě UZ 😉
Mě to s Kačenkou řekli na 15tt takže si myslím jestli o týden dřív nebo dýl tak v míře miminka snad nemůže být takový rozdíl. Jedna holčina tu dokonce psala, že přímo viděli při NT stytké pysky 😵

adrous
1. júl 2010

no nazdarek 😀 😀 kinsli koukám že se furt jen bavíš o pohlaví jsi tím postižená viď 😀 😀 😀 my už citíme slabounké pohyby 😀 😀

renka100
1. júl 2010

@adrous a ako to citis? ja by som asi nevedele, ze su to pohyby...

novomamina
1. júl 2010

@renka100 jej ta to je zlate..tiez prvorodicka??

renka100
1. júl 2010

@novomamina ano, mne stale v tom profile nefunguje popis, neviem aky s tym je problem uz som to najmenej 3 krat vyplnala

adrous
1. júl 2010

@renka100 no citím to přes bříško a hodně ho mám nafouklé na utz nebylo včera nic vidět až potom se začalo roztahovat 😀 😀 jak není sledované 😀 😀

kinsli
1. júl 2010

@adrous: posedlá 😀 😀 😀 proč tak u nás to dr říká na NT tak proč bych se nezeptala 😝

adrous
1. júl 2010

@kinsli hlavně že jsi to chtěla vydržet celé těhu a teď jako by jsi nevydržela ani den 😀 😀 😀

kinsli
1. júl 2010

@adrous: Jo to chtěla 😀 😀 😀 né že bych nevydržela, ale já už chci nakupovat do barvy 😀 😀 😀
a hlavně to chci vědět, abych mohla z hor poslat pohled a už to do něj napsat, ještě o těhu nikdo z rodiny neví,
tak když už jsme vydrželi tak dlouho to neříct tak na to pohlaví si už počkám 😀

adrous
1. júl 2010

@kinsli ti tu radost neberu u nás to ví rodina máma to věděla hned na začátku 😵 😵 zbytek rodiny po genetice 😵 😵

kinsli
1. júl 2010

@adrous: My jsme s Kačenkou to hlásili taky až po NT 😉

adrous
1. júl 2010

ikdyž se podařilo to proflaknout ☹ naštěstí je vše v pořádku 🙂 😉

kinsli
1. júl 2010

@adrous: 😵
dnes naposledy do práce a pak už flákárna 😵 😵 😵

adrous
1. júl 2010

@kinsli a ty jedeš kdy na foměnku už příští týden nebo jak??? 🙂 😉

majamat
1. júl 2010

ahojte, pozeram, ze je tu zivsie ako v sukromnej teme. je tu celkom dost novych tehuliek. samozrejme vsetky vytam. ja som tiez zvedava na pohlavie, ale aj tak budem kupovat skor neutralne farby. mozno budeme chciet este jedno dieta a neutralne farby su lepsie. dnes som vstavala skoro a vdaka jednemu dopisu z banky som bola taka nasr..., ze som uz nezaspala. mm mi ho priniesol zo schranky. nastastie sa to vyriesilo.

kinsli
1. júl 2010

@adrous : Néé co bych tam dělala 😀 😀 😀 mám 2.7.-25.7. dovolenou 😀 😀
ale 2.7.-17.7. budu v HK na foměnku jedu samozřejmě až s Vámi 😉

adrous
1. júl 2010

@kinsli tak to mě teda těší 😀 😀 😀

pettit
1. júl 2010

Ahojky, není tady někdo z Prahy? Potřebuji poradit s výběrem porodnice.

sjussi
1. júl 2010

tak to mame za sebou byla to nadhera,skvely zazitek.zitra si jeste musim zavolat na vysledky,tak uvidime
@kinsli no my sme si to nakonec rict nenechali protoze je to brzo a navic oni muzou rict tak a pak to stejne bude jinak.nejlepsi bude kdyz nakoupim neutral aspon vim ze ho vyuziju 🙂

kinsli
1. júl 2010

@sjussi Mě se třeba moc líbí věcičky s medvídkem z cherokee 😵
a ty jsou taky neutrál 😀
Mě o oblečení nejde, já chci spíše do barvy, autosedačku, lehátko, hrací deku, takové ty " větší věci 😉
Jinak gratulace k úspěšnému NT, my si musíme ještě týden počkat 😉

lolelole
1. júl 2010

@pettit ahoj , ja jsem z Prahy ale rodit v Praze určite nechci. Preferuji menší porodnici s intimnějším prostředím, mám hrůzu z takových těch společných hekáren a každú chvíli jiného doktora. Slyšela jsem výborné reference na porodnici v Příbrami, takže uvažuji o ni. Prý umí pracovat s porodním plánem a nebrání se mu. Což by v Praze pro mně byl asi největší problém. Taky bych si ráda vybrala polohu při porodu... Ale jde hlavně o to ujasnit si co od porodu očekávaš, jak moc chceš aby byl aktivně vedený doktorem, zda je pro tebe nezbytné, aby byla nemocnice i perinatologickým centrem, jak to chceš s medikací a tak dále.. no je to věda 🙂 rozhodně bych ale šla do porodnice, ke které budeš intuitivně cítit největší důveru, i přes to co všechno o ní najdeš popsaný na webu. Napiš pak o čem uvažuješ a můžeme podiskutovat 😀

sjussi
1. júl 2010

@kinsli no mne se ted strasne libi ty zelene kocarky takze tohle taky nejak neresim,ale stejne pujdu na ultrazvuk i pozdeji kde to pujde vic videt a bude to jistejsi o neco 🙂 tak uz si to potom necham rict 😉

sjussi
1. júl 2010

@kinsli no ja jeste musim pockat do zitrka a pak si zavolat pro vysledky tak snad dopadnou dobre 🙂

pettit
1. júl 2010

@lolelole děkuji moooc. Taky nechci do úplně velké nemocnice (zavrhla jsem Podolí, Motol....). Nakonec vybírám z těchto:
Bulovka, MEDA na Bulovce, Almeda v Neratovicích. Přečetla jsem už spoustu diskusí a čím víc čtu, tím víc v tom mám zmatek. Rodit budu poprvé a bojím se porodu už od puberty ☹ . Takže chci rodit někde, kde bude i příjemný přístup personálu, protože to je pro mně asi hodně důležité.

lolelole
1. júl 2010

@pettit úplně te chápu, taky jsem ještě nerodila ale strach se snažím vytěsnit a na porod se "programově" těšit 🙂 Myslím, že na průběhu porodu se psychika hodně odráží, takže neboj - neboj, je to přirozená věc ženy 😀 Z těch co si napsala se mi zdá zajímavá ta MEDA, je dobrý, že už toho porodníka maminka zná a nikdo jiný se u ní nestřída..ale asi to bude finančně nákladnější, viď ? Jinak v Neratovicích plánuje rodit švagrová v září, tak pak mohu poreferovat 😉
Kdy máš termín ? Koukám, že už si v 12tt, byla si na skrínigu ? My jdeme za týden, tak doufám, že bude vše ok..