Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
hezký večer holky...já se taky dneska vydala nakupovat do Tchiba...nakonec jsem nic nekoupila připadalo mi to takové vybluté... ☹
no nazdarek 😀 😀 kinsli koukám že se furt jen bavíš o pohlaví jsi tím postižená viď 😀 😀 😀 my už citíme slabounké pohyby 😀 😀
@renka100 jej ta to je zlate..tiez prvorodicka??
@novomamina ano, mne stale v tom profile nefunguje popis, neviem aky s tym je problem uz som to najmenej 3 krat vyplnala
ikdyž se podařilo to proflaknout ☹ naštěstí je vše v pořádku 🙂 😉
ahojte, pozeram, ze je tu zivsie ako v sukromnej teme. je tu celkom dost novych tehuliek. samozrejme vsetky vytam. ja som tiez zvedava na pohlavie, ale aj tak budem kupovat skor neutralne farby. mozno budeme chciet este jedno dieta a neutralne farby su lepsie. dnes som vstavala skoro a vdaka jednemu dopisu z banky som bola taka nasr..., ze som uz nezaspala. mm mi ho priniesol zo schranky. nastastie sa to vyriesilo.
Ahojky, není tady někdo z Prahy? Potřebuji poradit s výběrem porodnice.
tak to mame za sebou byla to nadhera,skvely zazitek.zitra si jeste musim zavolat na vysledky,tak uvidime
@kinsli no my sme si to nakonec rict nenechali protoze je to brzo a navic oni muzou rict tak a pak to stejne bude jinak.nejlepsi bude kdyz nakoupim neutral aspon vim ze ho vyuziju 🙂
@pettit ahoj , ja jsem z Prahy ale rodit v Praze určite nechci. Preferuji menší porodnici s intimnějším prostředím, mám hrůzu z takových těch společných hekáren a každú chvíli jiného doktora. Slyšela jsem výborné reference na porodnici v Příbrami, takže uvažuji o ni. Prý umí pracovat s porodním plánem a nebrání se mu. Což by v Praze pro mně byl asi největší problém. Taky bych si ráda vybrala polohu při porodu... Ale jde hlavně o to ujasnit si co od porodu očekávaš, jak moc chceš aby byl aktivně vedený doktorem, zda je pro tebe nezbytné, aby byla nemocnice i perinatologickým centrem, jak to chceš s medikací a tak dále.. no je to věda 🙂 rozhodně bych ale šla do porodnice, ke které budeš intuitivně cítit největší důveru, i přes to co všechno o ní najdeš popsaný na webu. Napiš pak o čem uvažuješ a můžeme podiskutovat 😀
@lolelole děkuji moooc. Taky nechci do úplně velké nemocnice (zavrhla jsem Podolí, Motol....). Nakonec vybírám z těchto:
Bulovka, MEDA na Bulovce, Almeda v Neratovicích. Přečetla jsem už spoustu diskusí a čím víc čtu, tím víc v tom mám zmatek. Rodit budu poprvé a bojím se porodu už od puberty ☹ . Takže chci rodit někde, kde bude i příjemný přístup personálu, protože to je pro mně asi hodně důležité.
@pettit úplně te chápu, taky jsem ještě nerodila ale strach se snažím vytěsnit a na porod se "programově" těšit 🙂 Myslím, že na průběhu porodu se psychika hodně odráží, takže neboj - neboj, je to přirozená věc ženy 😀 Z těch co si napsala se mi zdá zajímavá ta MEDA, je dobrý, že už toho porodníka maminka zná a nikdo jiný se u ní nestřída..ale asi to bude finančně nákladnější, viď ? Jinak v Neratovicích plánuje rodit švagrová v září, tak pak mohu poreferovat 😉
Kdy máš termín ? Koukám, že už si v 12tt, byla si na skrínigu ? My jdeme za týden, tak doufám, že bude vše ok..

@novomamina ja mam
10.1. 😅 😅 😅