icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
19. júl 2010

@cufinka no já budu dědit pár věciček, ale oblečení je hlavně růžové. Takže pokud budeme mít klučinu, budu taky muset nakupovat vše 🙂

tetamon
19. júl 2010

cara.m: abys nedopadla jako ja. sestricka prohlasila, ze utz v 15. tt je brzo, ze to je hadani, az asi ten velky utz ve 20. tt, dr. se dala ukecat, ze se zkusi mrknout...a mimino melo prekrizeny nohy 😀

Kocarek..zalezi, jestli budu kupovat po tom kamosovi z Plzne nebo dokupovat podvozek od segry. Od kamose netusim (ale je to mestsky kocarek, tak se to bude hodit i do phy 🙂), a segra ma Xlandera, takze holt bych kupovala korbicku Xlander (neni to spatny, a nastesti mrne bude rust spolu s odkladanim obleceni, takze korbicka vydrzi tak akorat do sezeni, aby se dalo prejit na sportak v lete-na podzim 🙂)

luciemar
19. júl 2010

Tak to se na ní musím taky mrknout... 😉

janicac
19. júl 2010

Ahojky, já jsme teď zkoušela na doktora na sreeningu at to alespon zkusi🙂 Moje teta, ktere je 75 a ma velké tkušenosti tvrdi, ze to bude kluk🙂 Snad až pujdu v 18.týdnu k doktorovi, tak mi to řekne. My budeme kupovat kočárek Jané kolekci 2009.

lavazza
19. júl 2010

@cufinka - tak sem byla dnes na kontrole a slyšela sem tam o trippl testu, tak sem se sestry ptala, jaktože se dělá a říkala, že se dělá navíc když je někdo starší,okolo 35 let nebo má h orší výsledky na screeningu.
Můj doktor koukl na výsledky ze screeningu a divil se jaké jsou dobré.To sem moc ráda.

tetamon
19. júl 2010

@lavazza ja mela vysledky OK, ale je pravda, ze je mi 33 let...

cara.m
19. júl 2010

@tetamon co se dělá na těch triplech (krev +utz)? Já mám NT screening taky perfektní, ale ve středu jdu na krev, ale nevím na co 🙂

cufinka
19. júl 2010

@lavazza ale mě screening nedělali ! a je mi 23 !

cufinka
19. júl 2010

@cara.m jj je to krev + utrazvuk 🙂

luciemar
19. júl 2010

Asi to je doktor od doktora...Já slyšela, že nt jsou dobrovolné a tripply jsou stále jediným oficiálním testem, tak proto je někde stále dělají.
Já měla nt screening taky v pořádku, nad 35 mi není, ale na tripply jdu...Ale sestřička si mě pozvala jen na krev, tak nevím...asi se ty výsledky kombinují s výsledky z UTZ z toho nt (u těch, kdo na tom byl...). Nevím...

luciemar
19. júl 2010

@cufinka Nojo, ty jdeš asi i na ten UTZ, protože jsi na nt screeningu nebyla, že?

cufinka
19. júl 2010

@luciemar ahojík,já jdu za 3 týdny ..ráno na krev a pak dopol na ultrazvuk,já myslela že se velký UTZ dělá až ve 20tt? jj jak říkáš taky jsem četla že trippl jsou ofiko a že ten screening ne ( ale nechápu to když je tak přesnej ☹ )

cara.m
19. júl 2010

@luciemar no tak já jdu taky na krev, takže to bude asi tak jak říkáš

luciemar
19. júl 2010

@cufinka No, taky to nechápu...

sjussi
19. júl 2010

no ja sem byla na screeningu a bylo vse ok a 29.7. jdu na tripple test

cara.m
19. júl 2010

@cufinka no dle mě se chodí na velký utz ve 20 tt

luciemar
19. júl 2010

@cara.m Jojo, to mi doktorka taky říkala...jdu k ní v 18tt a prý mi dá žádanku na velký UTZ, který se dělá ve 20tt.

cufinka
19. júl 2010

@cara.m já si to právě myslela 🙂 mě dělá doktor ultrazvuk pořád ,někdo píše že jí dotor pokaždé ultrazvuk nedělá,já osobně se pokaždý těším na poradnu jen kvůli ultrazvuku že vím že je mimi v pořádku 🙂 jinak ten velký ultrazvuk dělá doktor u sebe nebo někam posílá ???

luciemar
19. júl 2010

@cufinka Mě prý dá doporučenku a můžu jít, kam chci...
Jinak mě dělá taky UTZ pokaždé, jen minule ne...ale to asi proto, že to bylo 2 dny po tom nt screeningu, takže jí stačily výsledky z něj 🙂

tetamon
19. júl 2010

cara.m: pokud se nepletu, tak triple testy jsou testy nejakych tri latek v krvi (proto tripletest 🙂), NT je krev + utz (srovnavaji ty kustky a rozstepy spolu s krvi, nejaka tehu bilkovina, ktera muze ukazovat na nejakou nekalost, pokud je ji malo)

cara.m
19. júl 2010

@cufinka Mi zatím dělala utz taky pokaždé. Pokud by mi ho ve st nechtěla dělat, tak si ho vyžádám kvůli tomu karambolu, ať mám 100% jistotu. Četla jsem, že zdrav. poj. proplácí 3 utz za těhot tak nevím, asi záleží případ od případu.
Jestli se někam na velký utz posílá to nevím, ale myslím, že jo. Na NT screening mě taky posílala na utz do nemocnice.

tetamon
19. júl 2010

A ve 20. tt jdu (a byla jsem i na NT) znovu na krev a utz 🙂 Ja budu prostourana ze vsech stran 😲

pajulinkka
19. júl 2010

Ahojky holky, tak dneska KO byla krasna ale kratka...snad bude priste delsi i kdyz mi to dr vlastne rikala 🙂 Tak jinak mame 14 cm a 169g, srdicko krasne bije je to ale stydlin 🙂 chvilku se dneska ukazal zivl zamaval a strcil si prst do pusy 🙂 Ale jako fotit se proste nebude :D sice jsme stihly udelat jednu fotku dam ji sem ale jako pak se bobek otocil zady a proste nebude se fotit :D SUper krasa jdu na ko 16.8. to jdu na podrobny ultrazvuk 🙂

cufinka
19. júl 2010

@pajulinkka super zprávičky 🙂 ty prckové jsou asík všichni stejní na to focení jak koukám 😀 😀 😀 oni ví asi mooc dobře ,že si focení užijou až budou venku 😀

pajulinkka
19. júl 2010

@cufinka Mno asi jo 🙂 protoze kdyz sme byli na Screaningu tak se ani nepohnul,a dneska teda sice trochu jo ale jako byt tam asi snama tatka tak se asi ani nepohne a bude delat mrtveho brouka 🙂

lavazza
19. júl 2010

Mě dnes dělal doktor krátký UZ a mimčo mi leda ukázalo záda, minule bylo v klidu, ale dnes se pěkně mrskalo. Na kontrolu jdu už za 3 týdny, původně sem měla jít za 5. Sem zvědavá jestli bude velký UZ. Už se těším.

pajulinkka
19. júl 2010

@lavazza já jsem taky dneska mela nejakej kratkej ten UTZ jsem se az divila ale priste si to vynahradime 🙂 A jak to ze jdes tak brzo na kontrolu???

sjussi
19. júl 2010

budte rady ze ste byli na utz,ja sem dnes byla na KO ale na utz mne neposlala ☹ tak sem prcka nevidela ☹ jeste jdu pristi tyden na tripple tak snad 😒

lavazza
20. júl 2010

Co je to KO?
Nevím proč jdu tak brzo, říkali mi napřed ve 20tt, tak nevím.

cufinka
20. júl 2010

@lavazza Ahojky KO je kontrola ne? 😀 si myslím že tě už bere na ten velkej ultrazvuk ,tak proto už za 3 týdny 🙂