icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cufinka
20. júl 2010

@sjussi neboj ,to ti nedělala ultrazvuk určo protože jdeš už příští týden tam znovu 🙂 oni to prý mají nějak limitovaný bo co ... přeju krásný den 🙂

tetamon
20. júl 2010

sjussi: ono obecne asi zalezi na doktorech. Ony fakt vysly nejaky clanky v serioznich casopisech, ze ten utz mozna neni tak uplne neskodny. Takze nekteri doktori to proste radsi nedelaji casto, ze to muze ovlivnit vyvoj mozku mrnete (nepamatuju si presne, co to bylo, navic samo zatim testy provadeji hlavne na mysich, pac na lidech se nikdo kupodivu nehrne, ze 🙂), na druhou stranu nekteri doktori proste radsi udelaji rychly utz, ale vi, co je vevnitr... A plus co hradi pojistovna, coz je jen par utz za tehu, takze pokud tvuj dr. dodrzuje jen to hrazene, tak to jsou tusim 3 nebo 4 utz za tehu?

lavazza
20. júl 2010

Já myslela že to je zkratka pro nějaký určitý typ vyšetření 🙂
Dneska už sem asi cítila ráno mimíska 2x.

cufinka
20. júl 2010

@lavazza jůů jaký to bylo? já chci už taky ..pořád když ležím tak jsem potichounku jestli něco neuctím 😀 ještě je brzo u mě ,ale co kdyby 😀

luciemar
20. júl 2010

Teda holky, to jsou kráááásné zprávičky z kontrol...Už se taky moc těším!!!
Jojo, s těma ultrazvukama je to prý nějaký omezený. Prý žádné průkazné důkazy o jeho škodlivosti nejsou, ale přeci jen...všeho s mírou.

@lavazza Téééda, super!!! Ty se máš...Já taky když ležím na zádech, tak si dám ruku na bříško a číhám. Několikrát jsem už něco cítila, ale bylo to tak nepatrné, že nevím, jestli to bylo ono...Ale myslím, že až to bude intenzivnější, tak to poznám na stopro 😀

tetamon
20. júl 2010

Pohyby mrnete...ja s tema svojema rozhadanyma strevama (od zacatku tehu chodim na zachod nejmin 3x ale spis 5x denne), tak se obavam, ez fakt az nejdriv ten 18.tt 😖

cara.m
20. júl 2010

No já pohyby taky ještě necítím, ale je pravda, že na ně ani zatím nečíhám 🙂

lavazza
20. júl 2010

No já o víkendu seděla na posteli opřená o pelestech a četla a najednou sem ucítila jakoby takový malý odražení.No a dnes ve vlaku když sem jela do práce, tak sem cítila takový jakoby škrábnutí nebo polechtání, nevím jak bych to přesně nazvala.
Podle doktora bych měla být v 15.tt, ale tady podle výpočtů už v 16.tt, tak nevím. Tchýně tvrdí jestli není ještě brzo, ale švagrová říkala, že už taky něco málo cítila ve 4 měsíci.
Ale na pohyby nečíhám. Čekám až to přijde. Tak si říkám, jestli se mi to nezdá.

haniula
20. júl 2010

@lavazza já už pohyby cítím od soboty a to jsem končila v nedělí 16.tt. Cítím bublinky a sem tam zatukání. Je to strašné zvláštní a brzo to vůbec není!! 😵 😵

cara.m
20. júl 2010

@haniula myslím, že se Ti to nezdá. Dle mne je to individuální, každý jsme citlivější a vnímavější jinak, takže každá je budeme cítit poprvé jindy 😉 Já už chci takyyyyyyyyyyyyyy 😀

lavazza
20. júl 2010

cara.m: neboj, brzo ucítíš taky 😉

sjussi
20. júl 2010

@lavazza uz aby to bylo 🙂

blondi2
20. júl 2010

baby ani ja nic necitim a tiez sa uz neviem dockaaaat.

haniula
21. júl 2010

@blondi2 mě bublá v jednom kuse břicho... mám dojem jako by mi pochodovali střeva 😀! je to úplně úžasné!!

lavazza
21. júl 2010

haniula: tak to sme na tom stejně 🙂 včera to bylo šílený, ležela sem na posteli cejchu vyvalenou a fakt sem se musela smát, asi tam ta malá mrňka musela pěkně řádit 🙂

cara.m
21. júl 2010

Tak jsme se vrátili z kontroly, vše je v pořádku a odběry jsme měli taky na triply. Už jsme objednaní taky na velký utz na konec srpna 🙂

kamusek
21. júl 2010

Taky jsme se vrátili před chvilkou od paní doktorky a vše v pořádku! Termín potvrzený i podle sona na 14.1. ....malé se vrtělo, paní doktorka se smála, že je to pěkný skokan 🙂 vůbec se nechtěl nechat vyfotit....ale nakonec máme krásné fotečky i dokonce ve 3D! Už se těším až je ukážu odpoledne manžílkovi (teď jsem bohužel zpátky v práci)....na velký ultrazvuk se musím objednat někdy první týden v září! 🙂

cufinka
21. júl 2010

super zprávičky holky! 😉

pajulinkka
21. júl 2010

Krásné zprávičky holky....
Jinak už se moc těším až ucitím toho našeho bobka...

tetamon
21. júl 2010

Tka to jsem rada, ze vsechny chodite z tak dobrymi zpravami 🙂

Me v patek cekaji triply, ale mimco uvidim az 26.8. ☹

pajulinkka
22. júl 2010

Něco pro zasmání a abyste věděli že jsem opravdu jelito :D vcerejsi vecer byl teda fakt uzasnej....nevim jak se mi to povedlo ale spadl mi telefon do misky s vodou od Lexy (muj pes) , takze susim jak debza telefon...pote jsem sla na ona mista a co se mi nestane, vyvratila jsem celej obsah sveho zaludku fakt super tak cele 3 mesice nic a najednou zvracim fakt super...Nezavidim tem co zvraceli cele 3 mesice prvni

luciemar
22. júl 2010

Téda, holky, obrovská gratulace!!! Super, že je všechno v pořádku, to je báječné 😀
@pajulinkka Hehee, no prostě jsi měla svůj den...A doufej, že to s tím zvracením bylo poprvé a naposled 😉
Holky, já mám takovou radost! Včera večer jsem poprvé cítila svoje miminko!!! 😅
Šla jsem si lehnout do postele a čekala až přijde manža z práce. Dala jsem si ruku na bříško a cítila na pravé straně takové tvrdší a vystouplejší místečko. Chvíli jsem na něm držela dlaň a najednou malinkatý kopaneček...a za chvilku druhý a třetí! A po chvíli ještě několik! Byl to nepopsatelně krásný pocit, smála jsem se jak měsíček na hnůj a byla jsem dojatá 🙂 ... No nádhera!!!!

lavazza
22. júl 2010

luciemar - to je super!!!!!!

cufinka
22. júl 2010

@pajulinkka taky mám takové dny 😀 a stím zvracením..doufej že to byla náhoda já bleju od 6tt ☹

sjussi
22. júl 2010

@cufinka jeste ze ja nic takoveho nemam 🙂 ale uz sem zase zhodila a uz i sestricka na mne byla zla ze takhle to dal nejde,ze uz je nacase abych zacala pribirat a navic mam tlak 45/50 tak se divim ze jeste ziju 🙂

cufinka
22. júl 2010

@sjussi tak nízkej? ty jo ty jsi jak chodící mrtvolka 😀 začnem přibírat včechny chce to časík 🙂

cara.m
22. júl 2010

@sjussi tak to je dost nízký nemáš problémy s omdlíváním?

cufinka
22. júl 2010

přišel mi balíček 🙂 je to ze sekáče ale je to jak nové 😀

janicac
22. júl 2010

@cufinka ty už víš pohlaví? já nakupuju na kluka. bude holka a já to budu muset prodat. mám samé krásné kousky. teta, které je 75 let a je to strašně chytrá ženská tvrdí, že podle fotek je to kluk. A já ji to uvěřila a začala nakupovat🙂 Když by to tak bylo, tak nabízím klučíčí oblečky.

cufinka
22. júl 2010

@janicac nevím pohlaví ale neudržela jsem se a musela to mít 😀 az budu vědět co to bude bude ze mě nakupující fanatička 😀