icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
29. júl 2010

@sjussi jo jo taky si říkám, hele hezky si všechny zaktualizujte alba a přidávejte vše nové, aspoň do dáme nějak dohormady 😀

sova33
29. júl 2010

Já mám největší obavy právě z těch zimních věcí-fusak, kombinéza a tak. Nějak mám strach z té zimy ☹

cufinka
29. júl 2010

@cara.m víš co přemýšlím že jetli fusak bude nutný ,když bude prcek v kombinézce a bude přikrytý peřinkou , a stejně budem kupovat auto zavinovačky nak může být ještě v ní .já právě mám stímhle dilema

sova33
29. júl 2010

@cufinka A v autosedačce bude v čem?

cara.m
29. júl 2010

@cufinka Jo? já si říkala, že jeden vezmu určitě, chci asi Angel Exclusive, mám ho v albu. A přemýšlím, jestli vzít ještě jeden do autosedačky, chci Maxi Cosi Pebble a ty fusaky k nim vypadají perfektně. Ale využiju to? 😀

cufinka
29. júl 2010

@sova33 v kombinézce? 😀 já právě netuším 😀

cara.m
29. júl 2010

já mám ráda teplo a mimčo bude určit po mě, takže aspoň jeden fusak bude 😀 😀 😀

sjussi
29. júl 2010

@sova33 ja taky,abych ho treba neoblekla malo nebo naopak moc 🙂

cara.m
29. júl 2010

@cufinka kombinézka není spasitelná ne? 😀 já teda nevím, ale já být mimino, tak bych ležela zachumlaná ve fusaku, to by bylo super 😀 😀 😀 a všichni by kolem mrzli 😀

sjussi
29. júl 2010

@cara.m ja sem hodne o te do autosedacky premyslela,ze kdyz bude dobre oblecene a navic auto bude vytopene zda to bude potreba 😒

sova33
29. júl 2010

Taky si myslím, že aspoň jeden fusak nebude k zahození. Pro novorozence asi určitě.

cufinka
29. júl 2010

@cara.m no ale ta kombinézka je taky teplá né? a co bude mít tedy na sobě když mu dáte ten fusak? protě stímhle mám dilema nu 😀

cara.m
29. júl 2010

@cufinka či vím? kombinézku? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ne fakt nevím dělám si srand, ale máme čas to zjistit 🙂

sova33
29. júl 2010

@sjussi Jenže ty ho tam musíš donést, pak ho budeš přenášet třeba po městě. Ale těžko říct. Myslím si ale, kdy jindy než v lednu a únoru by se měl používat fusak?

cufinka
29. júl 2010

@cara.m ha....😀 no to je ono 😀 já vůbec nevím aby mu nebylo zase vedro ....

sjussi
29. júl 2010

@sova33 jj,radeji jeden kousek nevyuziteho obleceni navic nez aby potom chybel 🙂

cufinka
29. júl 2010

to se do autosedačky ještě dává malej s fusakem? to snad ne ne? 😀 😀

sova33
29. júl 2010

@sjussi 😀 asi jo.

sjussi
29. júl 2010

@cufinka mno nekde sem videla fusaky nebo kombinezy do autosedacky tak asi ano 🙂 🙂

cara.m
29. júl 2010

@cufinka no asi jo, když se prodávají 😀 http://www.maxi-cosi.cz/pebble.php kuk úplně dolů 😀

cara.m
29. júl 2010

@cufinka a prý ten fusak co chci já má outlast - neměl by se v tom potit

cufinka
29. júl 2010

@cufinka já videla jen rychlozavinovačky do autosedačky zimníí😀 to nám bude určo stačit 🙂

janicac
29. júl 2010

@januarovky stále tam nejsem, ale už to tak nechte.

cufinka
29. júl 2010

@cara.m a nožky nemá zakrité? já myslela že se zapíná autosedačka mezi nožky a tady to nejde stím fusakem 😀

cufinka
29. júl 2010

holky mi se budem smát příští rok v únoru až si vzpomenem na tyhle dilema :-d 😀 😀

cara.m
29. júl 2010

@cufinka no určo to mají nějak vymyšlené, když je to přímo do ní 😀
no aby nám bylo do smíchu 😀 😀 😀

sjussi
29. júl 2010

@cufinka nasla jsem na netu tohle jak to pry vypada http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?zbozi=6...

sjussi
29. júl 2010

@cufinka aby na to byl cas 😉

cufinka
29. júl 2010

@sjussi noooooooooo to je onoooooo co jsem myslela tou rychlozavinovačkou zimní 😀 😀 😀 no super už sme se někam dostali .-D

sova33
29. júl 2010

@cufinka Přesně tohle, prostě zimní balení 😀