Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Teda zensky, nedeste me. Ja mam akorat 4 overalky, jedny dupacky, co byly pribaleny k tehu riflim, co jsem kupovala v bazarku, a v utery si jedu pro rychlozavinovacku tady v pze k jedne pani. Zatim nic jineho nemam 😲
Je teda fakt, ze me ceka jeste prehrabovani ve vecech u sestrenice, kamosek, takze asi neco pribude i z toho, ale i tak 😲
A s fusakem...matne si vybavuju, ze segra urcite vyuzila oboji, i kombinezu i fusak (jsem mu vzdycky zavidela, kdyz jsem kosla venku, synovecek spokojene chrupinkal v teple 🙂) Ony totiz ty kombinezy nejsou zase az tak moc teply (kdyz venku mrzne, tak ti broucci maji fakt vymrzly nozicky... ale jak moc toho mel nabalenyho vk ocarku nebo aute, to uz si fakt nepamatuju 😀
To si nejdriv musim poridit fotak 😉
Ja jsem vzdycky mela chlapy, kteri si treba i ve vztahu se mnou poridili, ale pri rozchodu vzdycky "odesel" i s nima, no 😀
ahojte. pripajam sa aj ja do tohto fora. My budeme mať babätko 13.1. Už sa strašne tešíme. 😀
@januarovky: prosím, prosím, nezpomněla jsi na mě?? 🙂
Tak já kupuju velikosti 56,62. Menší nemá cenu a spíš víc věcí okolo 62 a větší. Z 56 některý mimča rychle rostou, už mám zkušenosti od ségřiných kluků, ale zase neteř měla 56 do 3 měsíců a víc.
Fusak už mám vyhlídnutý, dá se odepnout i pro malé miminko nebo naopak zvětšit. Ale budu ještě kupovat zavinovačku od Emitexu nebo jak se to jmenuje, dá se to použít v autosedačce i do kočárku a je moc fajn.
Jinak my s manželem jsme malého vzrůstu, takže nepočítám že budeme mít obří miminko. Já měla při narození 48cm a 2,96kg, manžel měl okolo 49 cm a přes 3kg.
Už toho mám taky docela dost, převážně neutrální barvy, jednu růžovou teplákovou soupravičku. Pokud se dál bude mimčo dobře ukazovat a bude vidět co to opravdu je, pak budu nakupovat trochu víc růžové nebo modré.Sice se doktor přiklání k holčičce, ale nechci zbytečně kupovat moc růžové, kdyby se spletl.
Mám napsaný seznam co je potřeba ještě koupit.
Hlavně musím koupit pár látkových plen, ty jsou potřeba, ale hlavně asi budem používat jednorázovky. Jinak sem koukala i po bavlněných kalhotkových, ty sou sice docela v kurzu, ale jednorázově vyjdou dráž. Kamarádka ale s nima neměla dobrou zkušenost.
@lavazza no, divala jsem se po netu, co je potreba pro mimi, a docela me omyvaji 🙂 Uz bych mela taky zacit nakupovat, ale furt si rikam, pockam po 20. tydnu a spustim to 😀
V te dobe uz bych mela mit i prebrany veci od kamosek, takze vedet, co vlastne mam a nemam. A docela bych se nezlobila, kdyby prcek v tom dvacatem tydnu ukazal, jestli tatka poslal X nebo Y 🙂
Ahojky, já mám oblečky na holku i na kluka. Víc jich mám teda na kluka. Zrovna jsem v bazárku koupila krásné botičky Next. Dnes jsem si byla vyzvednout u doktora recept a ptala jsme se sestricky, zda mi doktor rekne pohlavi az k nemu 9.8. pujdu, ze budu v 18. týdnu. Tak říkala, že když bude dobře natočené, že řekne. Tak jsem zvědavá.
@tetamon- já to nechci moc přehánět, abych vůbec některý věci využila. Některý věci sou zbytečně drahý, dost na nich prodejci vydělávají i když je to pro děti. Něco se asi vůbec nevyužije.
Co mi třeba pár lidí rozmlouvalo, to byla koupě spacího pytle. Koupila sem si tady jeden úplně nový na bazárku a myslím, že sem udělala dobře.
Něco mám od ségry po synovcích, něco už mám nově koupené.
No mě taky zajímá, jestli se doktor tak brzo trefil nebo to bude kluk 🙂 Mají takové krásné holčičí oblečení, až z toho oči přecházejí.
Já radši kupuju dopředu, nemám ráda když se dělá něco na poslední chvíli i manžela to popadlo 🙂 A navíc, je to pak dost peněz naráz.
@janicac - to jo, a třeba ty čelenky a šátečky, už se nemůžu dočkat jestli to bude fakt slečna, až jí budu dávat sponečky a česat culíky, dávat šatičky. Já sem jako malá měla vždycky krátký vlasy a tak si to musím užít 🙂
Manžel mi říkal, hlavně žádný čančání, ale copak to jde?
Dneska mě začla pěkně pálit žáha. Odpoledne sme se bavili s manželovou babičkou, že nebýt toho rostoucího bříška, že nevím o těhotenství, asi sem to zakřikla 🙂
@janicac - no mě přijde, že to je tak půl na půl.
No ségra má dva kluky a švagrová holčičku. Takže z mojí rodiny by to chtělo spíš holku. Já sem ze 4 dětí, 3 holky a 1 kluk a manžel je kluk a holka. Minule za mnou přišel můj taťka a říká mi, Péťo, chtělo by to holku. Přitom když sem se měla narodit já, tak chtěl holku a pak si přál moc kluka a ten se povedl až na potřetí. A teď když má 2 vnuky, tak si moc přeje holku.
Jejda, to jsi byla maličká. V kolikátém týdnu jsi se narodila?
@janicac no, me moje dr. rikala, ze do 20. tydne je to fakt hadani, ale zase mas pul na pul sanci, ze se trefis 🙂))))
Ja kdyz dumam, tak jsem mela bu 51 nebo 49 (to druhe mela segra) a obe jsme meli kolem 2,5 kg, to bych brala 🙂
Synovec byl taky do 2,9, centimetry nevim, ale tak nejak taky, to by slo 🙂
No u nas to mame jak kde 😀
Jeden bratranec ma dva kluky, druhy dve holky, treti ma zatim jen kluka, sestrenice ma parecek, bratranec taky parecek, sestrenice dve holky, segra kluka, sestrenka dva kluky... 🙂 Jsem fakt zvedava, moooooc 🙂
my už vlastně začínáme 5. měsíc...
holky, jaky chcete kocarky?
Tak kočárek je velký problém, je jich tolik na výběr. Nechci žádný drahý. Ale mám dilema, nemůžu se rozhodnout.
Z těch levnějších se mi líbí Dorjan a Camarelo Q12, z té střední třídy se mi líbí PEG PERÉGO GT3 a z těch dražších Casual Play- o tom se mi může leda tak zdát ☹
Tchýně nám řekla, že první vnouče dostane kočárek. Ale neřekla nám cenovou relaci, jen aby nestál 20000, takže asi budem koukat po kočárcích okolo 10000.
Navíc se nějak s manželem nemůžem dohodnout.
Ale naštěstí je ještě čas.
Na Jané sem koukala taky, hodně s ním jezdí u nás v Ústí nad Orlicí.
Určitě objedeme pár obchodů a třeba ještě změním názor. Hlavně sem si říkala, že nechci nakupovat kočárek přes internet, kdyby byla potřeba nějaká reklamace. Švagrová má kočár z netu a nevyjeli ani ještě ven, a už museli podat reklamaci. A pak jim poslali jiný kočárek, protože ten co si objednala původně už neměli ☹
Tak to u nas je kocarek dany 🙂 Budu pujcovat. Segra mela X-landera, takze korbicku musim poridit, ale podvozek od ni, a sestrenka nabizela inglesinu (magnum? nevim, ten karovany modry 🙂), jeden asi nalifruju sem do phy, druhy necham doma, abysme to pokazde nemuseli tahat...
X-landera znam, neni to spatny kocarek, je pravda, ze jsem tak moc kociku nevyzkousela, abych mohla soudit 🙂
A inglesina ma zase krasne velkou korbicku a nakupni kosik, ten se mi libi taky tuze. Navic ma spostu vychytavek, ktery bych musela teprv nastudovat, co s tim delat 😀
Ale priznavam, ze jsem fakt rada, ze to nemusim vybirat ja, me takovy veci strasne nebavi...
Hrat si s obleckama, hracickama, ok, kdyz se mi rekne: potrebujes pet bodycek s dlouhym rukavem, radostne budu hledat, ale kdyz si mam vymyslet seznam a kompletovat ho, oh jej 🙂))

Tak já se zatím loučím, večer kouknu, co jste vyřešili 🙂 Zatím ahoj.