icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
30. júl 2010

Tak já chci Spirita od Teutonie. Už jsem ho i zkoušela, je lehoučký, dobře manipulovatelný.

luciemar
30. júl 2010

My jsme byli s manželem o víkendu po obchodech s dětským zbožím a koukali jsme na kočárky. Je neuvěřitelný, jaký je výběr... Také jsem chtěla Jané Reverse, ale když mi ho ukázali, byla jsem zklamaná, že velká korbička byla hrozně úzká, tak si říkám, že by se tam miminko v zimě ve fusaku asi mačkalo...Tak ještě vybíráme, líbil se nám jeden od Quinny, ale byl zase dos těžký, a pak Teutonia a Cortina...Uvidíme.
Včera jsem byla v Nextu okukovat oblečky, byly tám nádherné věcičky na holky i na klučíky...říkala jsem si, že ale stejně ještě počkám až budu vědět víc... 😉

sjussi
30. júl 2010

dobre ranko 🙂 tak tu ctu ze jste tu rozjely debatu o kocarkach a zjistila jsem ze sem uplny kocarkovy analfabet 😒

tetamon
30. júl 2010

@sjussi no ja nemit vyhlidku na ty pujceny, tak jsem stejne ztracena jako ty 🙂

cara.m
30. júl 2010

@tetamon no já narazila někde na Teutonku, pročetla diskuze atd. a řekla si, tu chci. Dál jsem nepátrala. Když narazím hned na něco co mi vyhovuje, už nepátrá, to mě nebaví 😀 Takže taky nevím co a jak ostatní kočárky 😀

tetamon
30. júl 2010

@cara.m aha, tak to potom jo 🙂

luciemar
30. júl 2010

No, já mám požadavky, aby šla sedačka obrátit i čelem ke mě, aby se s ním dobře manipulovalo, aby byl lehký, měl ruční brzdu a aby byl hezký 😀 Takže podle toho se řídím a vybírám, ale je pravda, že čím větší výběr, tim hůr 😒 člověk se v tom pak ztrácí. Ale je fajn udělat si přehled...

cara.m
30. júl 2010

@luciemar jo jo já taky a Teutonka právě tohle splňuje, tak jsem nehledala dál 🙂

cara.m
30. júl 2010

Kdy plánujete kočárek kupovat?

luciemar
30. júl 2010

Zatím nevím, objeli jsme pár kamenných obchodů v Praze a vybíráme (Babypark, Chicco, Děstký ráj). Možná až budeme mít jasno který, tak objednáme přes internet...A nebo přímo v té prodejně.

luciemar
30. júl 2010

No tak to se musím na tu Teutoniu pořádně podívat, když tohle všechno splňuje 😉 😀

cara.m
30. júl 2010

@luciemar jo jo jukni 🙂 budu ji ale asi objednávat z DE

sjussi
30. júl 2010

mno kdyz tak surfuju po netu a divam se na obleceni a zavinovacky a tak,tak mi prijde ze je toho na holky na vyber strasne moc a na kluky je toho oproti holkam malo 🙂

sova33
30. júl 2010

Ahoj 🙂 Hezké poledne.
@sjussi Máš pravdu, spousta věcí vyloženě pro holku a málo neutrálních nebo pro kluky.

sjussi
30. júl 2010

@sova33 je akorat ted sem se divala a zatim sem si vybrala jen bilou zavinovacku s medvidkama a jednu zelenou 🙂

janicac
30. júl 2010

Ahojky, tak jsme zjistila, že trojkombinaci od Jané, kterou jsem si vybrala už neseženu. Už ji nikde nebudou mít. A ty barvy se mi tak líbí🙂

lavazza
30. júl 2010

@tetamon - x-landera jsem původně taky chtěla, ale mají dost malé korbičky, i když model 2010 už je větší.
Kolega z práce mě od něj odradil, že není moc stabilní.

Tebe to nebaví, to já ráda nakupuju takové věci, ale kdyby bylo víc peněz. Takhle člověk všude kouká na ceny a nemůže jít do obchodu s určitým obnosem peněz a jen říkat, tohleto a tohle ☹ Někdy bych to chtěla zažít.

A co se mě u x-landera líbí, to jsou sporťáky. Pokud pak budem nějaký kupovat, tak bych určitě chtěla od této značky.

sjussi
30. júl 2010

holky nakupujete i bodycka?? 🙂

tetamon
30. júl 2010

Vidim, ze se porad kocarkuje 🙂

@lavazza no vybirat obleceni, zarizeni, to jo, ale studovat, co ma jaky vlastnosti, kolik to vazi, jestli to umi to a tamto..to me nebavi. Telefony, fotaky, pocitace, kola...tyhle vybery nechavam na tech z rodiny, ktery to bavi 😀
Jestli se mi libi zavinovacka nebo jestli u prebalovaku musim hrbit zada, to poznam, ale studovat podrobnosti, to nejak ne-e. To bych spis si umela predstavit, ze naklusnu do prodejny, obsmejdim jim tam 20 kocarku a nejak z toho vyberu. Nastesti teda mam poreseno dopredu 🙂

jj, segra mela i sportak, i ...klasicky (rika se tomu tak?) kocarek x-landera. A byl super, i synovec v nem vypadal spokojene

tetamon
30. júl 2010

@sjussi me bodycka prijdou lepsi nez tricka, aspon uplne ze zacatku. Mimco nema sanci si je vyhrnovat, a trosku to drzi i plinku...

Stejne tak me mrzelo, kolik teplacku a vseho asi ozelim, protoze chcu rozepinaci mezi nohama, aspon uplne u toho mrnete, az bude vetsi, tak se lip s mimcem manipulje, ale kdyz budu muset hlidat i hlavicku, tak chcu co nejjednodussi postupy 😀

lavazza
30. júl 2010

@sjussi - bodýčka sou moc fajn, něco mám s krátkým rukávem něco i s dlouhým. To je výborná věc.

lavazza
30. júl 2010

Já mám převážně i dupačky na rozepínání v rozkroku a je to dobré. Tohle už mám vyzkoušené u ségřiných kluků.
Jak se začnou cukat, tak je kolikrát horor je přebalit a takhle se to mimčo nemusí vysvlékat.

sjussi
30. júl 2010

@lavazza ty dupacky na rozepinani mezi nozickama ty sou uplne supr taky sem to zjistila kdyz teta prebalovala malou 🙂

cara.m
30. júl 2010

mi taky přijdou bodyčka fajn. A mám ještě nějaké overálky. Chci hlavně na rozepínání a bodýčka pro malé mimčo vezmu taky na zavazování. Ať je to co nejjednodušší, než se vše naučím 🙂

luciemar
30. júl 2010

Taky myslím, že na začátek jsou nejlepší bodýčka...a hlavně ty zavinovací se zapínáním na boku, aby se no nemuselo oblékat přes hlavičku....A dupajdy samozřejmě taky. Něco koupím s krátkým a něco s dlouhým rukávem.

luciemar
30. júl 2010

@cara.m asi jsem trubka, ale prosím tě, co je DE?

cara.m
30. júl 2010

@luciemar z Německa 😉

luciemar
30. júl 2010

Tak dobrý, to jsem si myslela, tak nejsem takovej tupoň 😀 A proč, je to výhodnější?

cara.m
30. júl 2010

@luciemar jo jo zjistila jsem, že se to vyplatí 🙂

luciemar
30. júl 2010

@cara.m Tak to je super 😉