Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@cufinka Jo, super. Objednávala jsem si je přes internet. Tam píšou, že si změříš obvod boků pod bříškem, podle toho si najdeš, jakou velikost...Udělala jsem to tak a padnou mi dobře. Právě že ony drží na těch bokách. Ale nosit je budu asi až ty své fakt nebudu moci dopnout. Ten overálek je super, koukala jsem na něj do tvého alba... 😉
Holky prosím ...Dejte nám prosím hlas, zabere to dvě minutky a stačí nám na vítězství něco kolem 80 hlasů, tak otravujuuuuuu
název je Malý vodníček - nejradši bych se do vody přestěhoval... -je mezi nejnovějšími🙂
http://www.fotoprome.cz/fotosoutez/gallery.htm?...
Všem kteří nás podpoří moc děkujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee😀
Holky, me bavite, ja jsem skorem polovina toho mojeho, ale navic 😖 Ale on je nastesti spokojeny, tak co, me taky nevadi hubenouri 😀
cufi: ja jsem to nevedomky vyresila vloni, co v zime. Poridila jsem si ponco 😎
luciemar: s tim mluvenim..proto me mrzi, ze ten muj tu tak dlouho nebude, je v zahranici do rijna 😖 Pac pry ani tak nejde o to, co rikas (ze to mimici fakt neumi jeste chapat), ale poznaji hlasy, plus od maminky emoce. Ne sice jako takove, ale ty chemicke latky, ktere uvolnuje telo... O dotycich nemluve 🙂 Tak si holt drahous bude muset ucit miminko, ze k nam patri, kdyz si to neumel vymyslet tak, aby nemusel kamsi do tramtarie 😝 🙄
Jak jste na minulé stránce psaly o tom zdrobňování, tak to mě zatím nechytlo, ale manžel někdy říká, že mi to těhu leze na mozek, ale jemu taky 😉
Jinak o těch kočárcích a povyku ostatních maminek - každej má svůj názor, ale vyvolat kvůli tomu hádku, to fakt nechápu. Ale není to jen tady, párkrát sem to zažila i na beremese.cz a stačilo mi to.
A to mluvení na bříško-bříško si hladím, sem tam mu povídám když sem sama, ale připadám si trochu jako blázen, takže si raději mluvím o samotě. A to zpívání, radši ani nezkouším, chudák mimčo, by mohlo mít ještě šok. Asi budu muset koupit nějaký dětský pohádky nebo knížky 🙂 Zpívám fakt hrozně.
Do kalhot s břichem už mě nutil manžel, ale na ty ještě nemám břicho, vidím to tak až na září. Na netu mají pěkné, ale mám strach, že netrefím velikost.Špatně scháním kalhoty normálně, mám dost boky natož ještě těhu kalhoty.
cufi: hodne svetru. Ono taky (to rika segra, ktera je normalne docela zmrzlina), ze pry mimco poradne topi, obzvlast ke konci, takze pry zase tak moc nahuhulena nebudu potrebovat chodit. I kdyz pokud bude zase letosni zima, tak nevim. I kdyz ta byla az po lednu 😀
lavazza: ja si to taky rikala, kdyz jsem mela zpivat synovcovi. Uklidnilo ho to, falesny-nefalesny. A hezky bylo, jak jsme se pred sebou navzajem vsichni stydeli, pac zpivame vsichni podobne 😀 Nakonec se to po mesici otrkalo a pozpevovala jsem i pred svagrem, i on prede mnou 😀
Já ještě přemýšlela nad nějakým kabátkem, co se rozšiřuje pod prsy. Dá se nosit i normálně. Uvidím, co seženu.
No mi je zatím pořád zima 😀
holky a co bříška fotíte ? já jsem dneska fotila 😀 tak jetli nevadí dám sem fotečky. a doufám že se přidáte 😀 ty naše obr pupky stojí za to 😀 :D :D
cufi: ja musim nejdriv prijit na to, jak sem pridat fotku. Mam akorat obleceny bricho, blba fotka, z boku, ze svatby kamosky, kdy ona to...17.7. 🙂
Ach, tehu demence me dostihla, dole je asi pridej fotky k prispevku co asi...uaaaa...
Tak já si pořád říkám, že musím bříško fotit a zatím nemám ani jednu fotku 🤐

@sova33 🙂 prošmejdim web, zda jsou k tomu nějaké diskuse a uvidím...taky se mi to zdá až moc "růžové"