Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
Stanuska ,to asi zalezi na tom, ako sa citis a ako narocnu pracu mas. Najdolezitejsie je, aby ste boli vporiadku. Co Ti odporuca lekar?
sakriš! Nebyla jsem tu pár minut a už dvě stránky popsané... Přeju všem novým maminkám pevné zdraví a žaludek 😀 ... Já už odpočívám na gauči a uvažuji, že si i zdřímnu...
hani: 😀 joj, neprevokuj! Ja sa v praci musim tavrit, ze sa mi nehcce spat 😅 Ale na desat minut by som si schrupla 🙂
ahoj, ja som bola dnes na gynde a urobil mi SONO. vacok 7,6 mm. tyzden 5+1tt, mam uz aj knizku a dalsiu kontrolu az 16. 6. embryo vo vacku este nevidel. teraz musim cakat viac ako mesiac.
noo v bani nerobím tak myslím že ma od ničoho neoslobodia 🙂 počkáme na tehu knižku 🙂
ten termin mi vypocital nejak zle, ked mi zobrazuje len 5 tt
ozaj, len nedavno som poslala IP a uz som v tabulke. januarovky ty si ale rychla.
kraasna tabulecka 😵
takze mame v teme dvojicky? super-patri sa mat aj dvojicky 😀 😝
inak sa pridavam do klubu "lentilkovoprsnatych" - ten vyraz si pamatam dodnes ked mi o rok starsi sused povedal co chcem s tymi lentilkami pod kobercami - na chvilu ma to odrovnalo ale v dospelosti uz na to kaslem a push upky dokazu zazraky 😀 😀 😀 az na to ked ich nosite dlhu dobu tak pekne klamete okolie a minule bola u mna kamoska a ja bez podprdy len tielko - tak na mna hladela "ze kde mas prsia?" 😢 😀 😀 😀 ved som jej vzdy hovorila ze nemam ziadne 😝
stanuskaa, robis nocne? od nocnich mozes byt oslobodena. ja nocne robim a na poslednych som bola dost unavena, takze tuto moznost celkom vitam.
dufam ze som ta neurazila s tou protekciou-nemyslela som to v zlom len ze vacsinou davaju neskor tak ze ci ti doky nie je nejaky znami 😉
je ruzova s babatkom. je to vlasne len obal a mam tam este nejake brozurky. este som to dokladnejsie nepozerala
bubush: 😀 som na tom podobne! Este niekedy v puberte ma to deprimovalo, ale teraz mam MM ktoremu sa moje lentilky pacia 😵 A zial bude si musiet zvyknut, ze su a budu vacsie a uz nebudu len jeho 😅 😀 😀
bubush, ten doktor mal dobru naladu, ale zda sa mi aj za normalnych okolnosti celkom fajn. trochu si posrandoval - so sibalskym usmevom na tvari mi povedal, ze mam co som chcela. ako keby som dostala nejaky trest v podobe tehotenstva
Dočítat nestíhám, mrzí mě to ale než bych přečetla 2 strany tak vy další napíšete 😀 😀
ja lentilky nemam a teraz ked su moje prsia vacsie, nemozem ani poriadne zrychlit krok, lebo sa mi natriasaju. mam kamosku, ktora mala lentilky a pocas tehotenstva sa jej celkom slusne zvacsili. vtedy zistila co je o mat pod krkom lapac omrviniek a jedla, ktore vam padne na prsia. najhorsie je ked sa zaspinite niecim tekutym, napr. roztopena zmrzlina
ozaj, ked sme sa uz bavili o tej teho. knizke, ked som vosla k sestricke a povedala som jej, ze mi meska mrcha a mam pozit. tehot. test, uz mi zacala knizku vypisovat a to ma este ani doktor nevidel. davaju ju nejak moc rychlo
No tak to je super já se vždycky když se vrátím z práce někoho zeptám o čem se dopoledne psalo 😀 😀 😀
Tak s prsami já faktr nic nemám 😀 😀 😀
Jinak na kontrolu jdu 3.6.
Za hodinu letím ke kadeřnici, pak jedeme na večeři a pak jedeme do kina na mamas - papas

stanuska ja som to oznamila v praci az ked som mala knizku.