icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
31. júl 2010

@cufinka Ale řeknu Ti, že jestli mi v srpnu řeknou, že to bude holčička, tak to na tom obrázku objednávám hned ten den 😀

cufinka
31. júl 2010

@cara.m kde mají takový krásný věcičky? já se chci taky pokochat 🙂

cara.m
31. júl 2010
cara.m
31. júl 2010

@cufinka tak co? Už máš vybráno? 😀

tetamon
31. júl 2010

cara.m: tak to mas stejne jako ja 🙂 Pod tim vsim tesenim na holcicku je pocit, ze je to kluk. Dokonce drahous ze zacatku rikal, zeje to kluk, pak se rozhodl, ze chce holcicku, takze porad tvrdi, ze je tam holcicka, ale predvcerejsky se priznal, ze nevi proc, ale zacal mit pocit, ze je to kluk. Ja jsem fakt tak zvedava na ten 20. tt 😉

Jinak, segra mi fakt radila, ze par tech prtavouckych veci jo, ale ze rozhodne ne moc, ze to vydrzi opravdu podle toho, jakyho "rizka" porodis, klidne i jen tyden, dva. A do vetsiho ze mi vzdycky prcek doroste, ale do mensiho ho proste nenarvu 😕

Vy me tak lakate s tim nakupovanim, ale zatim si fakt sedi na rukach, dokud neuvidim, co od kamosek a sestrenek dostanu pujceneho, at zbytecne nekupuju neco, ceho budu mit hromadu a naopak 😀

cara.m
31. júl 2010

@tetamon no já tady mám pár věcí od ségry, ale ty prťavé jsou na letní miminko - malá se narodila v červenci. Takže budu muset kupovat a kupovat 🙂 Jo a ještě je většina růžových 😀

cara.m
31. júl 2010

Tak a tohle je stopro naše, jdu to objednat jen nevím zda vel. up to 1 mth nebo up to 3 mth?

tetamon
31. júl 2010

@cara.m nastesti sestrenka ma jednoho letniho synka, druheho zimniho 😀 Ale zase tam bude vsechno spis do modra, pokud je uvnitr holcicka 😝

Ten kabatek je k kouzelny. Miluju ty prtata s "ouskama" 🙂

cara.m
31. júl 2010

A ty teploučké botky, to bych brala i pro sebe 😀 😀 😀

sjussi
31. júl 2010

no holky vy ste toho popsaly 🙂 ted tu sedim asi 20 minut a porad se nemohu dobrat konce 🙂 jinak s tim oblecenim sem nasla paradni stranku,mozna je to tak jak nekdo rikal ze ochotna mamka sepsala vse co je potreba a pak ji tam nekdo kritizoval.no nevim ale mne se to zda supr tak kdo chce tak se mrknete
http://www.rodina.cz/clanek6395.htm

sjussi
31. júl 2010

@cara.m to je uplne rozkosne 🙂 🙂

lavazza
31. júl 2010

Teda člověk tady není chvíli a už tu jsou další stránky 🙂

cufinka: Já měla jednou sen, že máme kluka a asi týden sem měla pořád takový tušení, že tam je kluk a pak na UZ mi doktor řekl, že to kluk zřejmě není.

lavazza
31. júl 2010

Jak jste tady psaly o té práci, já sice vstávám už po 4 hodině, ze začátku mi to dělalo opravdu problém, ale sem ráda, že nemusím být doma. Asi bych se zbláznila. Dělám v kanceláři, ale sem tam připravuju náhradní díly a s tím mi pomáhají kolegové. Na našem oddělení sem jediná ženská. Chlapi se můžou přetrhnout kdo mi pomůže dřív 🙂

sjussi
31. júl 2010

@lavazza ja zase varim v restauraci a kdyz si mam jit do skladu neco prinest tak cisnici se taky predhaneji aby mi to donesli 🙂 holt jiny stav je nekdy vyhoda 🙂 🙂
a k tomu snu,mne uz sousedka a kamarad rekli ze prej budu mit holcicku a ja uz si to kvuli pleti myslim taky uz aspon mesic tak uvidime na utz jdu az 26.8. tak treba mi to potvrdi 🙂

cara.m
31. júl 2010

@sjussi tak to na utz jdeme stejně 🙂

tetamon
31. júl 2010

@sjussi jeste rekni, ze toho 26. jdes na 9.30 nebo nekde tam 😀

Ja to bohuzel podle otho, jak vypadam, vubec nepoznam. Krome toho, ze pribiram, je mi blbe a tak, tak zadna zmena. Jo, mam sussi vlasy, staci myt 2x tydne, ale ze by byly kvalitnejsi nebo nekvalitnejsi... Plet taky tak nejak... Sem-tam se nejaky pupinek objevi, ale to bylo i pred tehu... A hlavne pred menstruaci, coz ted neni, ze 😎
No jsem zvedava jak hrom, co to bude... 😕

A skvela zprava fakt to vypada, ze mi zase zacina chutnat kava... Pres tyden jsem parkrat zkousela, voni mi celou dobu, ale nechutnala mi uplne neuveritelne... A ted jsem zkusmo, kdyz byl sileny tlak, uvarila slabou...a slo to 😀

tetamon
31. júl 2010

@cara.m jj, presne na to jsem myslela 😉

cara.m
31. júl 2010

@tetamon já teď piju Caro kávu a není špatná 😉 Káva to není, ale říkám si, že je zdravější 🙂
jo jo nakonec půjdeme 26. skoro všechny a prcci se neukážou 😀

sjussi
31. júl 2010

@tetamon jo jdu na 9:30 jak to vis 🙂 ze ty si mi odposlouchavala telefon kdyz sem se tam objednavala 🙂 mne blbe nebylo ani sem nezvracela,jen sem zhubla asi 4 kg a z toho mam 1 kg nazpet a nizky tlak 🙂 brisko se mi vykulilo jen trosinku a s pupinkama sem nikdy problemy nemela az ted je mam na cele,na zadech a ramenech az mi to zacina vadit 🙂 ale co bych pro male neudelala 🙂

sjussi
31. júl 2010

@cara.m musiiii ja to chci vedet 🙂 🙂 🙂 🙂 ale myslim ze i kdybych ho premlouvala tak mi to nepomuze 🙂

tetamon
31. júl 2010

@sjussi tak to je sranda, tak to jdem fakt vsechny tri ve stejnou dobu, tak na vas budu myslet a doufat, ze nam mrnata ukazou prdky 😎

cara.m: no ja caro piju i normalne, a zkus potrenovat meltu, je dobra na kojeni 😉 Ale holt to neni kafe (ta vuuuuune)
Beztak to s kafem nehodlam prehanet, ale jsem rada, ze obcas si muzu dat, aniz bych resila, jestli to pujde nahoru nebo ne 😕

tetamon
31. júl 2010

@sjussi no hlavne je zakerarna, ze doktori najisto poznaji jenom chlapecka, holcicka je vzdycky sazka do loterie (resp. muze se tam sikovne primotat pupesni snura, spatne nastaveny mimco a je to hned nahlaseny chlapecek, ktery se na porodnim sale ukaze byti holcickou 😀
Ted jsem si to probrala, a prijde mi zvlastni, ze vim aspon o 4 holkach, ktery to mely opacne, nez jim dri rekli. No hernajs, tohle nee 😲

sjussi
31. júl 2010

@tetamon tak zase ja co vim tak za posledni dva roky kamosky nebo treba teta rodili a tete predpovedeli ze to budou holky a holky to byli a ze se spletli to sem slysela jen jednou a to bylo pred 15 lety 🙂 ale stat se muze vsechno.jinak kamosce rekli napoprve ze to bude holka a pak se opravili na dalsi kontrole ze to bude kluk a maji kluka 🙂 ale 100% to neni nikdy jedine az se prcek narodi 🙂
no ja to caro nejak nemusim,mne to moc nechutna,na kafe taky nemam moc chut ale meltu tu muzu 🙂

cara.m
31. júl 2010

@tetamon fakt? tak to já vím jen o jedné, jinak se u všech trefili 🙂 Noooo já to budu vědět až 10 dlouhých minut po vás 🙂 🙂 🙂

cara.m
31. júl 2010

@tetamon tak si dneska koupím meltu a potrénuju 🙂

sjussi
31. júl 2010

@cara.m
@tetamon nejdete nahodou taky do zlina?? 🙂 🙂

cara.m
31. júl 2010

@sjussi eee já jdu do Ostravy 🙂

tetamon
31. júl 2010

@sjussi ne-e, do Motola 🙂 Ale ve Zline nakonec mozna budu rodit, zalezi na prckovi, jak se rozhodne. Vanoce travim urco doma u mamky, i s drahousem, termin je 7., takze kdyby se mi rozhodil tlak nebo neco, tak Zlin je jasna volba 😀

@cara.m jj, jedna ku jedne s mlikem, me to fakt chutna, ale do kafe to ma opravdu hodne daleko.

A ty holky, co jim to rikali opacne, tak je pravda, ze 3 uz maji deti kolem 7 let, ale ta jedna je tak 3-4 roky zpet. Uvidime 🙂

cara: no hlavne abysme to vedely 😀 Jestli to moje zlobidlo zase hodi nozky krizem jako minule... 😀

cara.m
31. júl 2010

@tetamon já se těším na to, jak se do dozvíte, řeknou tááák a je to ...... 🙂 🙂 🙂

cara.m
31. júl 2010

@tetamon a už budu moc mimi oslovovat jménem 🙂