icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
31. júl 2010

@tetamon My vždycky na Štědrý den jezdíme večer k manželovým rodičům k Rožnovu, ale tento rok mě tam asi nedostanou. Chci rodit v Ostravě a do kdyby náhodou? Od tama to je přece jenom štreka ...

sjussi
31. júl 2010

@cara.m pokud ho do te doby vyberem 🙂 🙂

sjussi
31. júl 2010

@cara.m no ja asi v Uherskem Hradišti mam strach ze bych to do Zlina nestihla,je to od nas asi hodku cesty 🙂

cara.m
31. júl 2010

@sjussi Tak my už máme jasno, teda já 🙂 Manžel říkal, že se to ještě může změnit, ale já už vím, že ne 😀

tetamon
31. júl 2010

@cara.m jo, to ja taky 🙂 Fakt moc, ze uz to brusko nebude anonymni "to" 🙂

cara.m
31. júl 2010

@tetamon a jaké máte jména?

tetamon
31. júl 2010

@sjussi tak u nas mame jasno v holcce, chlapecek je zatim bez jmena 😕

No, ja to mam tady tak slabou hodku MHD, pocitam, ze sanitka by to mela rychlejsi, a doma to je 20 minut do Zlina (nebo do Kromerize, ale tam se mi rodit nechce, kdyby prtavec potreboval po porodu nejakou peci a oni mi ho stejne prevazeli do Zlina nebo dokonce vrtulnikem do Brna 😕 )

tetamon
31. júl 2010

@cara.m vzhledem k drahousovi, tak vyhrala Jasmin, coz mi nevadi (mínka se mi libi 🙂 ) Ale s klukem to mozna dopadne tak, ze bude mit dve jmena, kdyz nam nepujde se fakt dohodnout 😲

sjussi
31. júl 2010

@tetamon teta rodila obe deti ve zline a nemuze si to tam vynachvalit 🙂 ja to mam 20 minut do hradiste,tam si to taky chvali a hodku do zlina,ale pokud mne nebude kdo met odvezt tak sanita mne tam asi nebude chtit odvezt protoze oboji patri do jineho kraje ☹ nebo nevim jak to je

sjussi
31. júl 2010

@tetamon hej u nas je zase kluk dohodnuty ale holcicka ne 🙂 🙂 🙂

tetamon
31. júl 2010

@sjussi no neboj, sanitka by te dovezla a v nejhorsim i odrodila. S tatinkem v aute si s tim porodem nejsem tak moc jista, kdyz je to prvni mimi 😉

cara.m
31. júl 2010

@sjussi a kluk bude?

@tetamon Jamin je krásné!

cara.m
31. júl 2010

@tetamon a jaké máte návrhy pro kluka?

sjussi
31. júl 2010

@cara.m Tadeáš
@tetamon no uvidime ale radsi nad tim nebudu nejak moc premyslet jeste 🙂 jeste mam aspon chvili cas 🙂

tetamon
31. júl 2010

@cara.m nemame 😀 Parkrat jsme se tak porafali, ze drahous rekl, ze dokud nema potvrzenyho chlapecka, tak jmeno pro neho nevymysli 😠

@sjussi tak ono to stejne nakonec muze byt vsechno jinak, zejo 🙂 Si to muzem planovat do aleluja 😉

sjussi
31. júl 2010

@tetamon to muze 🙂 🙂
ja sem teda zvedava jak my se dohodneme 🙂 🙂 🙂

tetamon
31. júl 2010

Hodila jsem pradlo do pracky a jdu se asi na chvili natahnout, kdyz v pracovni dny nemuzu, tak toho vyuziju ted 🙂 Asi s nejakou knizkou 🙂 Tak uzijte soboty, holky a prcci 😉

sjussi
31. júl 2010

@tetamon jen si bez odpocinout za tivot se jeste nabehas 🙂

cara.m
31. júl 2010

Já valím na nákupy, tak zatím ...

sjussi
31. júl 2010

@cara.m
@tetamon mejte se...

cufinka
31. júl 2010

týý jo člověk tu není 3hodky a je tu popsáno 3stránky 😀 cara.m ty oblečky nemají chybu !!!! Jinak k těm jménům máme vybrané obě dvě - Nelinka a Alexandr 🙂

luciemar
31. júl 2010

Tak já ještě na UZT ve 2Ott objednaná nejsem, ale v pátek jdu na prohlídku ke své doktorce a ta mi dá doporučenku.
Už se taky moc těším, že nám řeknou, jestli to vypadá na klučíka nebo na holčičku 😉
My to máme se jmény tak, že pokud to bude klučík, tak bude po tatínkovi...Holčičku ještě nevíme, tam máme více tipů.
Já budu rodit v Podolí, už jsem se tam registrovala...Měla jsem štěstí, na můj termín tam měli poslední volné místo, a to jsem tam byla 2. den, kdy se na ten termín dalo registrovat...Fakt hrozný nátřesk...
@cufinka Krásné bříško!

luciemar
31. júl 2010

@sjussi Jestli máš problémy s pletí, jak říkáš, tak to vypadá, že to bude holčička 😉 . Mám známou, která když čekala holčičku, tak byla samý pupínek na obličeji a v dekoltu...

sjussi
31. júl 2010

@luciemar aspon toho nebudu muset moc nakupovat,teta ma 2 letou a 1mesicni dcerku,tak podedime 🙂 🙂

luciemar
31. júl 2010

@sjussi 😀

sjussi
31. júl 2010

holky nemate nekdo zkusenosti s kocarkem dor jan cross country??

yanqa
31. júl 2010

zdravim buduce mamicky, ja som sem dnes zavitala po prvy krat, tiez mam termin v januari, tak som sa rozhodla, ze skusim napisat aj ja... pozerala som si poslednych par prispevkov, aj vyfotene bruska, moje zatial nerastie, len citim, ze je take napnute, ale o 3 tyzdne sa vydavam, to by som mala byt v 18 tyzdni, kedy ste zacali vnimat, ze uz sa vam zagulatuje?

tetamon
31. júl 2010

Luci: sjus: holky, ja zase ve svem okoli zazila ty "zarucene" pripady, kdy to bude holcicka (maminka obedarovana jak nejvetsi pubos) a naopak plet jak prdelku, a bylo to opacne, holky a kluk 🙂 Tak jsem zvedava, nezapomente napsat, jak to bylo 🙂

@yanqa vitej, ja asi nebudu uplne vyberovy vzorek, ale me se strasne rychle vyploplo ven, v druhym mesici uz jsem tezko tajila, a ve 4 uz nikdo nemohl byt na pochybach, ze jsem tehu. Takze na tohle ti spis poradi mistni hubenouri 🙂
Gratuluju k svatbe, doufam, ze mas saty s nejakou rezervou, to uz brisko urcite mit budes 🙂

cufinka
31. júl 2010

@yanqa ahojky a vítám tě tu 🙂 já se teda osobně začlaa zakulacovat ted v tom 15tt koukám že ty jsi ve stejném týdnu jako já 🙂

lavazza
31. júl 2010

Mě přijde, že u mě se snad žádné změny nedějou. Maximálně se mi víc mastí vlasy, sem tam nějaký pupínek, ale to sem párkrát měla i před těhu. A prej holky, že berou mamině krásu. No u mě už to snad být horší ani nemůže 🙂
Nechala sem se ostříhat na kratší mikádo, a vlasy už nemusím mýt pomalu obden.

Těšíte se maminy až půjdete na vítání občánků? Já moc. Minule jsme to řešili s manžou a já myslela, že půjdu do kolen, když se mě zeptal jestli tam musíme nebo jestli tam musí taky. Holt chlapi.

A na co se třeba taky těším, když to opravdu bude slečna, až dostane naušničky. Když ségra čekala mimčo, tak sem si říkala, že když to bude holka, že koupím naušničky. Nakonec má švágrová holčinu, tak sem si splnila sen aspoň u ní.
Ale můžu říct, že třeba se starším synovcem je pěkná legrace, pokud teda nemluví celý den a pořád se na něco neptá.Ale takové 5-leté dítě jaké má hlody, člověk by nevěřil.