Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sjussi tak u nas mame jasno v holcce, chlapecek je zatim bez jmena 😕
No, ja to mam tady tak slabou hodku MHD, pocitam, ze sanitka by to mela rychlejsi, a doma to je 20 minut do Zlina (nebo do Kromerize, ale tam se mi rodit nechce, kdyby prtavec potreboval po porodu nejakou peci a oni mi ho stejne prevazeli do Zlina nebo dokonce vrtulnikem do Brna 😕 )
Hodila jsem pradlo do pracky a jdu se asi na chvili natahnout, kdyz v pracovni dny nemuzu, tak toho vyuziju ted 🙂 Asi s nejakou knizkou 🙂 Tak uzijte soboty, holky a prcci 😉
Já valím na nákupy, tak zatím ...
týý jo člověk tu není 3hodky a je tu popsáno 3stránky 😀 cara.m ty oblečky nemají chybu !!!! Jinak k těm jménům máme vybrané obě dvě - Nelinka a Alexandr 🙂
Tak já ještě na UZT ve 2Ott objednaná nejsem, ale v pátek jdu na prohlídku ke své doktorce a ta mi dá doporučenku.
Už se taky moc těším, že nám řeknou, jestli to vypadá na klučíka nebo na holčičku 😉
My to máme se jmény tak, že pokud to bude klučík, tak bude po tatínkovi...Holčičku ještě nevíme, tam máme více tipů.
Já budu rodit v Podolí, už jsem se tam registrovala...Měla jsem štěstí, na můj termín tam měli poslední volné místo, a to jsem tam byla 2. den, kdy se na ten termín dalo registrovat...Fakt hrozný nátřesk...
@cufinka Krásné bříško!
holky nemate nekdo zkusenosti s kocarkem dor jan cross country??
zdravim buduce mamicky, ja som sem dnes zavitala po prvy krat, tiez mam termin v januari, tak som sa rozhodla, ze skusim napisat aj ja... pozerala som si poslednych par prispevkov, aj vyfotene bruska, moje zatial nerastie, len citim, ze je take napnute, ale o 3 tyzdne sa vydavam, to by som mala byt v 18 tyzdni, kedy ste zacali vnimat, ze uz sa vam zagulatuje?
Luci: sjus: holky, ja zase ve svem okoli zazila ty "zarucene" pripady, kdy to bude holcicka (maminka obedarovana jak nejvetsi pubos) a naopak plet jak prdelku, a bylo to opacne, holky a kluk 🙂 Tak jsem zvedava, nezapomente napsat, jak to bylo 🙂
@yanqa vitej, ja asi nebudu uplne vyberovy vzorek, ale me se strasne rychle vyploplo ven, v druhym mesici uz jsem tezko tajila, a ve 4 uz nikdo nemohl byt na pochybach, ze jsem tehu. Takze na tohle ti spis poradi mistni hubenouri 🙂
Gratuluju k svatbe, doufam, ze mas saty s nejakou rezervou, to uz brisko urcite mit budes 🙂
Mě přijde, že u mě se snad žádné změny nedějou. Maximálně se mi víc mastí vlasy, sem tam nějaký pupínek, ale to sem párkrát měla i před těhu. A prej holky, že berou mamině krásu. No u mě už to snad být horší ani nemůže 🙂
Nechala sem se ostříhat na kratší mikádo, a vlasy už nemusím mýt pomalu obden.
Těšíte se maminy až půjdete na vítání občánků? Já moc. Minule jsme to řešili s manžou a já myslela, že půjdu do kolen, když se mě zeptal jestli tam musíme nebo jestli tam musí taky. Holt chlapi.
A na co se třeba taky těším, když to opravdu bude slečna, až dostane naušničky. Když ségra čekala mimčo, tak sem si říkala, že když to bude holka, že koupím naušničky. Nakonec má švágrová holčinu, tak sem si splnila sen aspoň u ní.
Ale můžu říct, že třeba se starším synovcem je pěkná legrace, pokud teda nemluví celý den a pořád se na něco neptá.Ale takové 5-leté dítě jaké má hlody, člověk by nevěřil.

@tetamon My vždycky na Štědrý den jezdíme večer k manželovým rodičům k Rožnovu, ale tento rok mě tam asi nedostanou. Chci rodit v Ostravě a do kdyby náhodou? Od tama to je přece jenom štreka ...